Boşandıktan sonra erkek ne hisseder?

Merhabalar benim 1 buçuk yıllık bir evliliğim oldu 8 ay önce de bitti ben hala tam olarak iyileşemedim ve aklıma takılan şeyler var eşimle tanıştığımızda esr*r kullanımı vardı fakat ayda yılda bir içtiğini söylerdi kendisi zaten yetimhanede büyümüş biri ama ailesiyle şuanda görüşüyor ilişkimizin başlarında bana müthiş aşık benden başka bir şey görmüyordu gözü daha sonra evlilik teklifi vs olduktan sonra ufak tartışmalar başladı sürekli beni eksik hissettiren insanların yanında beni aşağılayan birisine dönüştü evlilik stresinden olduğunu düşündüm evlendikten sonra uyştrc kullanımı haftada 4-5 güne çıktı evde saklıyordum ve bıkmıştım ve artık tartışmalarda hırçınlaşmaya başlamıştım kullanmamasını istediğimi büyün etrafına anlattım vs asla bırakmıyor ama bunun için tartıştığımızda sadece benim verdiğim tepkiler konu oluyordu daha sonrasında evin içindeki kavgalarımızı arkadaşlarına daha sonrasında arayıp benim aileme şikayet etmeye başladı sonra ayda bir tek başına yaşayan arkadaşına eşyalarını toplayıp gitmeye başladı sonra düzeltmek için gelip benim yüzüm yumuşaklığından yararlanıp hiçbir şey olmamış gibi davranmaya devam ederdi bu şekilde bir sene ilerledik daha sonrasında bana maddi olarak kısıtlama getirmeye başladı en son ki kavgamız çok ufak bir miktar harcamam oldu ve ben seninle baş edemiyorum dedi ve benim burnuma kadar geldiği için ailemin evine geldim biraz burnu sürtsün diye ama o tam aksine ailemin evine gelip benim eski yaşanmışlıklarım var sevgililerimi anlatmaya kalktı ve evden kovdum birkaç gün sonra boşanma davası açmak istediği için görüştük avukata gittiğimizde ikimizde ağladık ve sanki bunların hepsi benim suçum ve beni bırakmak zorundaymış gibi davrandı psikolojimi yerle bir etti boşanma esnasında da ağladı boşandıktan sonra anlaşmalı boşanmada şartları kabul etmesine rağmen şuanda istediklerimi yerine getirmiyor ödemesi gereken borçlar var bana beni icrayla uğraştırıyor bazı durumlarda iletişime geçmek zorunda kaldım ve ben ona yapışmışım gibi bana asla yazma gibi saçma sapan tepkiler veriyor ve benim evimin yakınında bir işte çalışıyor ek iş ve hala bana ödemesi gereken miktara param yok ödeyeceğim korkma diyor ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum bu süreç beni çok yıprattı ve buraya içimi dökmek istedim benim yaşım 25 onun 30 bu arada

Boşandıktan sonra erkek ne hisseder?