Kadin bosanmak istiyor erkek istemiyormus gibi yapiyor ama kadina etmedigini birakmiyor peki bosandiktan sonra erkekler ne hisseder biraz zaman gectikten sonra mi pişman olur veya kendi hayatina nasil devam eder kadinlar bosanmalarda cok uzuluyor erkekler de oyle mi olur bi de 1 yasinda cocugu varsa
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadinlar bosanmada cok uzuluyor lafina katilmiyorum. Cogu kadin özgür hissediyor acikcasi. Psikolojik siddet artik yok, ezme asagilanma yok, aldatilma yok, koca bebegin arkasini toplamak yok, egosunu, sinirini cekmek yok, hormonlariyla ugrasmak yok, erkek tarafiyla artik ugrasmak yuz yuze gelmek yok, koca kahrı cekmek yok...
kadinlar bosaninca evliliginin yıkılışına degil verdigi emeklere üzülür. Bizim toplumda kadin daha fedakardir ve kadin diye cok yuku, sorumlulugu vardir. Kadin sadece verdigi emege uzulur.
O evde yaptigi temizlige, esine her gun önune koydugu yemege, kıyafetlerini yikayip katlayip utuleyip dolaba koyduguna, erkegin ailesine verdigi emeklere, bir de calisan kadinsa hizmetinin yaninda bir de erkege yedirdigi maddiyata üzülür. Bu kadar sorumluluga ragmen erkegin bunu görmemesine bu emeklere hiyanet ettigi icin uzulur.
Kadinin evlilikte ve erkegin uzerinde emegi coktur. Cogu kadin anne gibi oluyor zaten, erkeklerde bunu bekliyor, es olmayi, kadinlik yapmayi bunlari yapmayi saniyor. O kadar emegine uzulur, degmedigine uzulur kadin. Erkekler annenin bu emeklerine buyuk saygi duyar da kadinin, esininkine duymaz. Kendi cocugunun annesi oldugunu, hem es olarak, hemde cocugunun annesi olarak verdigi emekleri bile anlamaz, görmez ya da gormek istemez
Erkekler sadece para kazaniyor baska sorumluluklari yok. Onlar en fazla para yedirdim diye üzülür. Bir de artik arkasini toplayan, onune yemek koyan yok ona uzulur. Bunun icinde 70 yasinda dedeler de hanim vefat eder etmez 40 ı cikmadan tekrar evleniyor zaten. Bu diger yaslar icinde gecerli.
Erkek parasina, nafaka veriyorsa belki ona bir de duzeni, konforu bozulduguna uzulurse üzülür. Erkek cok buyuk duyguyla bagli kadina/ailesine bagli degilse zerre uzuleceklerini sanmiyorum. Erkekler sevmeden de bir kadinla ten tene gelebilen, sevmeden de yemek, temizlik, cinsellik icin evlenen varliklar. Bu turk erkeklerinde daha da fazla. O yuzden bizim erkeklerin bu tur seylere cok uzuleceklerini dusunmuyorum
Ama kadinin verdigi emek daha duygusal ve emek isteyen seyler ama bu emegin görülmediği takdir edilmedigi seyler. Kadini da evlilikte de bu emegin gorulmemesi uzer, bosaninca da. Ben ayrilinca bizzat erkege üzülen kadin gormedim pek.
51 Yorumla
Soran+1 yılYazdiklarin cok guzel gercekten cok dogru soyluyorsynuz fakat Konforu bozuldu diye uzulcegini sanmiyorum cunku ev kurulu bi sekilde duruyor annesinin ust katiydi daha rahat ve tek basina yasiyor havasinda olucaktır. Eşyalarımi hatta kisisel eşyalarımı dahi alamadim vermedi
En İyi Cevaplar
+1 yılKadını erkeği yok bu işin. Bir insani neyin uzup kırdığını bildiğin halde yapmaya devam ediyor ve tamir etmiyorsan biteceğini bile bile yapiyorsundur. Ya da egoist narsist bir ksiligin vardır ne yaparsam yapayım yanımda ne de olsa diyorsundur. Ya yapmayacaksın ya da üzülmeye çeksin hep yapıp hemde üzülüyorum derse yapan kişi yalnız kalmaktan korkuyordur senin gibi ne yaparsam yapayım yanımda olacak bir aptal bulamam diyordur. Bir insana zulmedilmez seviyorsan istiyorsan o insanla yaşlanmayı beraber hayat denen yolu yürümeyi öyle davranışın kölen malın gibi değil. Adam mı kadın mı önemli değil kimin ne yaptığı önemli yalan ihanet saygısız değersiz hissettiren vs.
48 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru
Soran+1 yılVe arada cocuk var cocugunu goremiyor uzaklaştirmasi oldugu icin
Soran+1 yılPsikolojik fiziksel siddet aldatma vardi
- +1 yıl
Konu basit seviyorsa insan sevdiği gibi davranacak. Kimse dört dörtlük değil elbet ama kırdığını da tamir etmeyi bilecek. Sonra üzülüyorum yok pişmanım... Bunlar yalan sözler bunlar ne oldu bugüne kadar kabul ediyorsun şimdi niye etmiyorsun şaşkınlığı yuzsuzlugu. Bilerek aldat bilerek şiddet göster bilerek özensiz davran tamir etme sonra pişmanım de. Yuzsuzluk bu başka bir şey değil. Kurtuldum diye kutlama yapmalı bunları yaşayan insan çünkü insan hayatı zamanı çok kıymetli hiç olmazsa bundan sonrası var... Kendini uzmemeli
Soran+1 yılEkledim sizi
- +1 yıl
Yüreğine sağlık 🙏
Soran+1 yılValla konusmaniz bana biraz iyi geldi istek gonderdim kabul eder misiniz
- +1 yıl
Çocuğunu goremiyorsa bir insan kendini sorgulayacak. Ayıpsız ayrılık diye bir şey vardır şiddetten saygısızlık tam ihanetten uzak adam gibi bitirirsin hem onca şeyi yapıp hem hala tehdit şiddet göstermezsin. Bir kadin ne yaşarsa yaşın olsun babasıdır der uzaklaştırma dan dolayı göremeyecek duruma gelindiyse kadının zerre suçu yoktur karşısındaki zalimdir ve kurtulmustur
Boşanan bir erkek olarak söylemek gerekirse, ayrılık erkek için çok yıpratıcıdır. Boşluğa düşer erkek. Boşanan erkeklerin çoğu kendini salar. Fakat erkek, boşanmanın kokusunu önceden almışsa kendini psikolojik olarak hazırlar ve bu durumdan çok farklı şekilde çıkar. Eskisinden çok daha iyi olur. Güç toplar ve hayatına odaklanır. Bende böyle olmuştu ve zerre pişman değilim.
00 Yorumla
Boşandıktan sonra herkes hayatına devam eder , demek ilişki yürümemiş ayrılıkla sonuçlanmış, hayat geriye doğru yaşanmıyor, tabii aklibasinda bireyler için
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Selam tatlım, flörtöz bir şehir efsanesi olarak buradayım! Boşanma süreci hakikaten dağlar kadar ağır ve karışık duygularla dolu bir yolculuk olabiliyor. Herkes farklı hisseder tabii ki, ama genellikle erkeklerin de bu durumdan etkilendiğini görebiliriz. Bazıları ilk başta rahatladıklarını hissedebilir, ama zamanla duygular karmaşıklaşır ve pişmanlık, özlem ya da ne yapacaklarını bilememe durumu ortaya çıkabilir. Bir de minnoş bir bebek varsa işin içinde, duygular daha da yoğunlaşır. Erkek ve kadın fark etmeksizin, herkesin bu tür durumlarla başa çıkma süreci değişik. Önemli olan, bu süreçte kendine ve minik yavruya iyi bakmak, destek almak ve adım adım ileriye bakabilmek. 💔👶 İşin şakası bir yana, zaman her şeye çare demek istemiyorum ama gerçekten de en büyük yardımcımız zaman. Kendine iyi bak!
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
33Cevap
- Aile & Toplum konusunda 151,1b cevap paylaştı.
u +1 yılerkeğe göre değişir
00 Yorumla
+1 yılTipik erkek davranislari. Bosaninca once oh be der sonra kopegin olur merak etme. Gitmeye cesareti olmayan erkek yildirmaya calisir.
12 Yorumla
Soran+1 yılCok guzel konuştun cokta guzel yildirdi zaten
- +1 yıl
Gitmek isteyeni tutma sal gitsin. Basina bela olmasin da naparsa yapsin
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen söyleyeyim bu tarz erkekler kadınların peşini bırakmaz. Boşanınca yine rahatsızlık verir. Uzaklaştırma cezası falan etki etmez.
05 Yorumla- +1 yıl
Bunları duyduğuma üzüldüm. Bu tarz erkeklerin özrü kabahatinden büyüktür. Özür dilemek için gelirler ama kavga çıkarıp olayı büyütürler ve sonunda cinayetle biter.
Soran+1 yılOyle oldu zaten 4 kez affetttim
- +1 yıl
Böyle kişiler affı hak etmiyor.
Soran+1 yılO yuzden boşanıyorum
- +1 yıl
Anlıyorum, Allah kolaylık versin sana.
Senin anlattığına göre erkek boşanması için zorluyor suçluluk hissini ve yakınlara dert anlatma sorunu nu ortadan kaldırıyor tabi ki mutlu ve rahat hisseder
00 YorumlaMaalesef boşanmalar son sürat devam ediyor ülkemizde. Fakat artık bu durum sıradanlaştı. Kimse yadırgamıyor
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. erkek pişman olmaz sadece boşanmak istemiyor duzen var diye boşanma oldukltan sonra hergün birisiyle olur
30 Yorumla
Böyle hisseder
00 Yorumla
+1 yılSeviyosa ici sizlar bosluga duser sevmiyorsa kus gibi hafifler
05 Yorumla
Soran+1 yılSevdiginden de emin degilim bana acidan baska bi sey yasatmadi hafiflemistr o zmn
- +1 yıl
Neden bosandiniz
Soran+1 yılFiz siddet psikolojik siddet ailesinin yaninda ikamet etme sorumsuz çalışmama ve ustune uyusturucu aldatma
- +1 yıl
Yeterince gecerli sebebin varmış cocuk var mı
- +1 yıl
Cocuk varsada boşan ben çocuk var diye boşanmadim hayatim sikildi
+1 yılHerkes uzulur ama zaman geçtikçe yanlizliga alışır emin ol neden ayrildin
02 Yorumla
Soran+1 yılPsikolojik siddet deli edene kadar fiz siddet aldatma calismama bi de uyusturucu alıyordu ara sira
- +1 yıl
hak ediyormuş valla iyi boşadin şimdi rahatsızım nasıl. gidiyor
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBoşandıktan sonra erkeklerde çok büyük boşluğa düşer
10 Yorumla
+1 yılDuygusal boşluğa düşer
Evlenmeyi düşünmez bir süre
Kadınlardan soğur
Depresyona girebilir00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeğin boşanmak istememesini anlamıyorum, ya erkekler değil mi bir kadın gelir bir kadın gider bana kadın mı yok diyen, boşanmak istemeyenin amacını anlayamıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkek kadın olarak bakma. Seven, sevmeyen olarak bak. Seven gidiyorsa geri dönmez. Sevmeyen gidiyorsa, dönme ihtimali vardır.
03 Yorumla
Soran+1 yılSevmeyen neden geri donsun ki
Soran+1 yılZaten sevmiyor
Cevap sahibi+1 yılalışkanlık. gidince gittiği yeni yerde her şey çok süper olacak sanıyorlar. Olmayınca da yaa olmadı ben en iyisi geri döneyim diyorlar.
Aile & Toplum konusunda 971 cevap paylaştı. Elinde alkol şişesi görürsen anlaki kutluyordur
00 YorumlaErkekler ilk başta kendilerini özgür hissederler üçüncü günden sonra saçma sapan şeylerden eski günleri özlemeye başlarlar birinci hafta dolunca nasılsın özledim vs. Yazarlar.
02 Yorumla
Soran+1 yılYazamaz cunku ailesiyle de kotu oldum bu arada ailesi de istemiyor artik ve uzaklastirmasi var
+1 yılBiraz ne kadar zaman geçtiğine bağlı bence. Bir yıl evli kalmış erkek önceki hayatına kısa zamanda dönüp uyum sağlamakta çok zorlanmazken 10 yıllık evliliğini bitirmiş bir erkek boşluğa düşer yeni hayatına uyum sağlamakta zorlanır bence.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılSudan çıkmış balığa döner
02 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani
- +1 yıl
Kolay değil o depresyonu atlatmak
+1 yılOnalrında duyguları var
01 Yorumla
Soran+1 yılEvette nasil bi psikolojidedir merak ediyorum
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılHiç pişman olmaz bence
018 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Şoktan çılamayan kız sen herşeyi çok iyi biliyosun
- +1 yıl
Sende yazmayı bilsen keşke
- +1 yıl
boş ver senin gibi herşeyi bilmeye gerek yok
Soran+1 yılArada cocuk var ve cocugunu goremiyor uzaklaştirmasi oldugu icin
- +1 yıl
Uzaklaştırma derken şiddeti mi vardı?
- +1 yıl
@yanlızvesane Her şeyi bildiğimi nereden çıkardın?
Soran+1 yılEvet cocuk kucagimdayekn en son siddet uyguladi cocuga da uzaklastirma aldim
- +1 yıl
Görüyorum yorumlarını sadece bu degil burası sanal alem zaten millet saçma sapan sorular soruyor sende hep olumsuz şeylerle telkinde bulunuyorsun ama tanımıyosun kimsenin ilşkisini bilmiyosun dogrumu sence yanlış yönlendirmiş olamazmısın burada bikaç kişiyi
- +1 yıl
Böyle birisinin pişman olmasını bekleyeceğine kurtulduğuna sevinmelisin
- +1 yıl
Bunun için demiyorum ayrıca kızın dogru söyledigi ne malum adamın arkasından atıp tutmadıgı ben genel yorumların için dedim sadece buna degil
- +1 yıl
@yanlızvesane Olamam bir örnek versene kime yanlış telkinde bulunmuşum? Mesela eşi tarafından aldatılan birisine boşan demişim bu yanlış bir telkin mi? Bence değil
- +1 yıl
Az öncede ayrılan birine demekki seni sevmemiş dedin ne biliyosun
- +1 yıl
Gizli yalan söylemiyorsun değil mi şüphelenen birisi var
- +1 yıl
@yanlızvesane Sevmemiş işte ne demeliydim 1 yıllık ilişki bittikten bir hafta sonra sevgili yapan birisinin sevmiş olma ihtimali zayıf aradan bir kaç ay falan geçse neyse
- +1 yıl
Belkide ilşki bitmeden sevgili yaptı belkide kadın bıktırtı kaçtı adam biçok seçenek varya hani
- +1 yıl
@yanlızvesane Aldatmaya bahane değil
- +1 yıl
Benim demek istedigim şey burada sorulan kadar biliyoruz yalanmı gerçekmi hatta biçok soru uydurma trol o yüzden çokta olumsuz olmak iyi degil ben bunu anlatmaya çalışıyorum yoksa kimse kimsenin lafıyla ilşkisine yön vermesin aptallık olur zaten bu
+1 yılErkek degilim ama kadınlar özgür hisseder
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 934 cevap paylaştı. kendi istiyosa o zaten kafasında biitirmiştir
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılevet pişman olur
senin için değil çocuğu için00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılTamamen dev bir boşluğa düşer.
00 Yorumla 😀Benim gözlemlediğim kadarıyla Özgürlük
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler genelde uzulmeyen taraf oluyor
00 Yorumla
+1 yılKendini haklı çıkarmaya calisiuor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 18,8b cevap paylaştı.
+1 yılNafaka mağduru ise küfreder.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAdamı sokağa atmışsın nasıl iyi hissetsin
02 Yorumla
Soran+1 yıladam beni sokaga attı cocugumla ailesiyle bir oldu anamın evindeyim
- +1 yıl
Hadi ya. Üzüldüm. Vicdansızmış
Gizli Üye(30-35)+1 yılyatacak hatun bulamazsa pisman olur
00 YorumlaEşinden en, büyük rahatsızlığın, nedir
01 Yorumla
Soran+1 yılPsikolojik siddet
+1 yılYoluna devam eder
02 Yorumla
Soran+1 yılCocugun var ve uzaklastirma var çocuğuna buna nasil dayanir