Eşinize şiddet , aldatma, her türlü kötülükte bulunduysanız ve kadın artık gittiyse dava açıldıysa hisleriniz ne olur benim eşim aynısını yaptı numaramı silmişti dava yüklendi kaydetti ve e-Devlet'ten zaten süreci görüyorum ona rağmen bana boşanma ve duruşma gününü attı ben ölü gibiyim o kadar eziyet çekmeme rağmen o nasıl hissediyor cidden merak ediyorum
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Allah'a şükür aramız ne kadar kötü olursa olsun hiç bir şiddette bulunmam bu zamana kadar hiç bir kadına el kaldirmadim kaldirmam da evet zor durum çok üzgünüm senin adına
Benim keşke sadece şiddet olsa en ufak şeyde Allah’a havale ediyorum onu mesela Allah küfür ediyor ya çok merak ediyorum bu bu adamın hiç mi vicdansız ama bu kızın hayatını mahvettim diye
Allah'a küfür eden insanın size karşı vicdani olur mu olmaz tabi istersen burdan devam etmeyelim beni yanlis anlama yanlış algılama dinlemek istiyorum seni
olur mu?
Başka kadında teselli bulucagina inanarak önüne bakar ama hiç bir zaman teselli bulamaz hep içinde o evlilik devam eder
Umarım ahım hiç yakasını bırakmaz
İns AMİN, heosi cektirdigini yaşasın
Sana bu kadar kötü davranan insanı hiç merak etmedim inan ilk başlarda kötü oluyorsun ama zamanla iyileşeceksin
O gerçekten mutlu göz0küyor belkide en hayorlısı kafası dank edip geri gelir ama artık çok geçtir
Ben hayattan vazgeçecek kadar kötü hissederdim çünkü bahsettiğin kişi asla olamam. Eğer olmuşsam hayatım kaymış demektir
Yemin ederim 2 sene içerisinde hastalık bulaştırdı küfür darp aldatma herşeyi yaşadım zaten evden o gitmemi istedi ona rağmen geldi yine afettim uzaktan deneyelim dedim baktım olacak gibi değil bitirmesi için baskı kurdum ve dava açtı ama benim canım aşırı acıyor üstüne üstlük numaramı silmişti kaydedıyr merak edıyorum hiç mi pişman olmaz
Anlaşılan uzun zamandır aranız kötü. Muhtemelen kafada çoktan bitirmiştir. Bu saatten sonra kötü hissedeceğini ya da pişman olacağını sanmıyorum, bir an önce kurtulmaya çalış. Ve ayrıca geçmiş olsun ne hastalığı bu?
Kadına o kadar eziyet etsem boynum bükülür
Umarım onun hayatı kayar ahım ailesini de onu da yakar
yaşanan seylerw göre durum değişiyor
Bana yaşattıkları yazdıklarındaki gibi hatta son dönemde küfür hakaret p.. seni sattım tarzında uyardım uyardım en son bitir diye baskı yaptım ama merak edıyorum hiç mi düşünmez ben ona bunları yaşattım diye
sormak istedigim birsyeler var ama rica etsem acaba
Belli olmaz degısır kişiye göre
Senin düşünceni merak ediyorum
Ne onemi var sen kendini kurtar
Adam kapıdan kırık bir şey hissedemez ki
Bulmustur birini
Oda bana bu kadar şey yaşattığı halde sen kesim birini buldun ondan bitirmek istiyorsun dıyordu
Afedersin hayvandan farkı yokmuş