10 gü

Eşim ailemi küçümseyip beni değersizleştiriyor, bu evlilikte kim haklı ve ne yapmalıyım?

biz 3 senedir evliyiz hatta doğum günümüze az kaldı 3 gün var ama eşimle sinirden kavga ettim bugün beni delirtti diyorum ki ailen bize yardım etmiyor diyorum, annesi ve kız kardeşleri bence diyorum bizi kıskanıyorlar, ailem bana yardım ettiği için onlara etmedikleri için böyleler dedim kıyameti kopardı, işte senin neyini kıskanacaklar evleri var arabaları var senin neyin var ki dedi 🥺 sen onların tırnağı olamazsın dedi, onlar yemek yapıyor güzel sen yapamıyorsun dedi bana, yalan her çeşit yapıyorum, yedi de seninle keşke evlenmeseydim dedi, nafaka da kalktı dedi, şimdi dedi alamazsın dedi, köye gideceğim gelmeyeceğim daha, dedim gidince sana para atmayacağım dedi, ben olmadan sen hiçsin dedi, ben de dedim senin pis paranı istemiyorum, işte diyor ailem seni aramaz gelmez etmez ne yalan söylüyorsun dedim, her hafta ya burada ya oradasın, ben kim için katlanıyorum senin için dedim, bana onca şey söylendi başka gelin olsa asla almaz evine, bana deli dedi, çocuğum düştüğünde ona acımıyorum giden paraya acıyorum dedi, dedim tüp bebek sürecinde yine bir şey demedin dedim, onu evimde istemiyorum dedi bana, ben yine gittim kim için lan dedim, ben senin en zor zamanında yanındaydım dedim, demek ki yapmayacakmışım dedim, işe gireceğim sana da bir kuruş vermeyeceğim dedim, kendi evini kendin al bundan sonra böyle, benim için ailesini atamazmış, ben yokmuşum kırmızı çizgisi ailesiymiş, beni silermiş böyle dedi ben de o yüzden mesafeli olacağım, benim ailem yardım ediyor hiç demiyor ki kendi ailesine davrandığı gibi davranayım o kadar pislik ya

Eşim ailemi küçümseyip beni değersizleştiriyor, bu evlilikte kim haklı ve ne yapmalıyım?