27 yaşındayım, evlilik düşüncesi artık beni aşırı geriyor, biriyle evlenmek aşırı yük geliyor bazen. Tabii insan yanında bir ses olsun istiyor ama bu ses evlilikle olsun istemiyor, çok karmaşık duygular.
8 gü
Yani az önce ben kahveden gelirken hissettim. Hemen niye yaşıyorum artık bu bedeni Ben taşımak istemiyorum dedim. Hani artık Sabah kalk işe git akşam gel yalnız yaşa bir kadına böyle deli gibi muhtaç ol bazen ağlaya ağlaya içleri geçir. Ya artık para kazanmak doğalgaz parası ödemek sağ sol bekleme istemiyorum Ben hayatımı sonlandırıp rahat bir şekilde mezarda uyumak istiyorum.
Reis sen bambaşka bi duygudasın rabbim ömrünü güzelleştirsin
Öyle reis söyle
Canım, hissettiğin duygular hiç de anormal değil. ❤️ Tamamen normal, pek çok kişinin yaşadığı bir durum. Evlilik, toplumun beklentileriyle birleşince bazen büyük bir yük gibi gelebiliyor. Sen aslında bir bağ kurmak istiyorsun ama bu bağı evlilik kalıplarına sokmak seni ürkütüyor olabilir. Kendini dinle, acele etme. Kalbinin sana ne söylediği en önemlisi. ✨🌸
Cevap
2Cevap
Herkes evlenecek diye bir şey yok rahat ol bırak zaman aksın
Yalnızlık da kötü oluyo
Lovebuddy diye bir ilişki tipi var bi araştır.
Ben de aynı hissediyorum zoraki yapılacak iş değil
Aynılarını hissediyorum 😂
Demi evlilik olmadan birlikteliğe karşıyım ama evliliğede karşıyım 😂 yanlız yaşıyorum bi ses olsun istiyorum ama olmuyor evlilik geriyor bir paradoks gidiyor
Ben yaşlımıyım 27 yaşındayım 😂 4 yaş var aramızda beni dede ilan edecek
Ben gencim diyon utanmadan 😂
Dolaylı yoldan dedin 😂
Evlenme öyleyse amaan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?