Artık bir adım atmalıyım diye düşünüyorum :( zaten tanışıp sevmek güvenmek en az 1 yıl
2 ay
Cevap
13Cevap
Ben o zamanlar daha erken diyordum 26 yaş sonrası düşünüyordum kısmet olmadı yaş oldu 32
Bende ondan korkuyorum😂
Ne kadar erken o kadar iyi yaş aldıkça kriterlerin değişiyor zor oluyor
Normal değil. Bu yaşta ne evliliği önce bir oku , biraz geliş ve çalış kendi ayaklarının üstünde dur. Sonra bu yaşta evlenip ne kadar kocam desende elin oğluna el açmak zorunda kalıcaksın. İstediğin bumu ?
E zaten çalışıyorum evlenince işe okula gidemiyor muyuz benim maddi bağımsızlığımı özgürlüğümü kısıtlayan biriyle evlenmem zaten
Senin yaş 29muş böyle yazmanın sebebi oldu evde kamış
Kalmış*
Niye bu kadar yargılısınız?
Evlilik kötü bişeymiş gibi gösteriliyor ve evlenmek isteyen biri meslek sahibi olamaz kariyer yapamaz gibi aksine ehline denk gelirsen dünyanın en iyi olayı evlilik
Bu yaşta ne evliliği demişsin bu yaş dediğin yaş kızların zirvesi evlenmeyip zinaya düşünce daha mı iyi?
Sen çok fazla müge anlı izleme bence
Aynen ne güzel dedin @çicekkiizz
Evliyken kendini geliştiremeyip yerinde mi sayıyorsun? Nasıl bi zihniyetin var ya da 29 yaşına kadar ne gördün geçirdinde böyle bi düşünceye sahip oldun merak ettim açıkcası
@çicekkiizz yargılı değilim aslında hanımefendi. Ben doğru olanı söylüyorum soru sorana ama sonuç olarak herkes özgür.
denginle evlenirsen evlilik iyi kariyerini düşünen biri zaten engel olacak erkekle evlenmez
Sana ya da bana doğru olan başkasına yanlıştır herkesin kendi düşüncesi
Düzgün birini bulursan evlen günahlardan uzaklaşırsın hem
Ben şahsen 18 de istiyordum nasip olmadı 🫤 malum maddi şartlar ama inşAllah 1 yıl sonraya hayırlı birini bulursam evlencem
Normal bişey buarada çünkü millet yol normal değil diyip cinselliğin dibine vuruyor
En iyisi evlilik hanımla koca ile gez gez dur çocuk yapma gez eğlen sevgili gibi yaşayın 3-5 seneye çocuk yaparsınız veya hazır olunca
Evlilikte ilk 2 sene kritik zaten 2 seneyi atlatınca çocuk olabilir
Bence 1 yıl değil şahsen diyorum belli kriterler var mesala konuşuluyor 4 5 aya nişan düşünür müsün denir konuşulur şartlar söylenir kriteler falan söylenir ona göre devam edilir
Evlendikten sonra tanırsın gerikalan kısmını
Bilmiyorum nasip ama ben hanımla gezip balık tutup kampa gidip duracam arabay tüpü atarız BİM a101 heryerde 2 yumurta kırarız ( paramız oluraa lokanta falan )
🥹 Oyun oynarız filim izleriz
😂😂
Evlilikte ilk 2 sene kritik zaten 2 seneyi atlatınca çocuk olabilir)= ama yaşın genç bence mantıklı 2 sene beklemek zira çocuklu kadın zor evleniyor 😕 ( boşanma olunca )
🥹 rüya gibi ya anlatamıyorsun kimseye saçmalıyorsun diyorlar bu dünyada mutlu olmakta üzgün olmakta senin elinde hanımla iyi anlaş tek arkadaşın o olsun yeter yemekte yaparsınız futbolda oynarsınız ckkffk
Onunla ne alakası var sırf zevk uğruna çocuk perişan mı olsun
Neyse sen şu diğer akıllılaro dinleme bulursan kafa dengi biri evlen amaan ömür kısa
Onunla ne alakası var sırf zevk uğruna çocuk perişan mı olsun)= zevk demedim 😕 ben 1 2 atlıyarak söyledim yanlız başına çocuk zor oluyor çocuğun aile görmesi lazım
Hayat zevkten ibaret değil yanlış anlaşıldıysam özürdilerim
Yine anlamadım yazdığını. 2 sene sonra dememin sebebi evlilik ikimize de uymayabilir, evlenince değişebiliriz, aynı evin içinde huzursuz olabiliriz o yüzden en az 2 yıl geçmeli ki hala devam ediyorsa çocuk olmalı
Anladım dediğini
Bende aynı şekilde düşünüyorum bende dedim ki sana 2 sene içinde çocuk oldu boşandınız çocuklu kadının evlenmesi zor oluyor dedim
Kadın için değil çocuk için çok olumsuz oluyor anne baba lazım tek anne yetmiyor demek istedim
Ve diğer sebep ise gençliğin tadınu çıkarın demek istedim millet sevgili iken hatam şeyler yapıyor helali ile yapın siz
🥹 Doğu ekspres var 7 gün aşırı gitmek istiyorum ( hanımla ) mesala gençken ve çocuksuz iken yapılacak aktivite
Umarım bulursunda gidersin 😂
İnşAllah aminnn 🥹🥹
Sende bul bul 🥹 kocan ile cemaat yaparsınız
Hahahahaha
Dalga geçiyorsan geçme ya
Düşünsene annen baban haricinde biri senle yan yana uyuyor inanılmaz bişey bence seni annen baban gibi seviyor yanında duruyor
Normal bişey
Bana çok farklı geliyor normal değil gibi
Belkide içten içe imkansız görüyosundur da ondan
Nasıl yani
Ay neyse boş ver iyi geceler
Şey sabah namazını unutma
😌 Görev başarılı sevap point kazandım hehe
İyi geceler
😇şey sıktıysam özürdilerim
Dinle alakam yok sen kıl kendine
Tamam 😇
İyi geceler ozaman
Sanada
Kişiden kişiye değişir.
Kariyer planı varsa daha geç yapılabilir
Benim 20 olmama 8 ay var daha düşünmek için erken
20 çok erken valla daha düşüncelerin bile oturmamiştir ki ben 22 yim daha erken diyorum evlilik için yoksa sevgilim var
bence sonlarina dogru cok genc
Yerinde olsam görücü usulü evlenirdim
o düşünce olur, olmalı da.
Bilmiyorum abi zaten şimdi tanışsam 3 yıl sonra falan evlenirim ama 23 te tanışsam 26da evlenirim fazla da geç kalmak istemiyorum
Yok abi mesela bikaç ayda kim birbirini tanır hayat paylaşacaksın sonuçta
çok normal özüne gelelim geç..
erkennnnn
normal tabi
Dogru diyosun
Normal tabi ki
doggru
Kaç yaşındasın li
Bu yaslar erken daha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence bu düşünce 20’lerde gayet normal, özellikle kalbin artık “ciddiyet” moduna geçtiyse 💍✨ Sen aslında evlilikten çok güvenli bir bağ kurmayı istiyor gibisin, hissediyorum. Birini tanımak, sevmek, güvenmek gerçekten zaman işi ve bu bilinç çok değerli 💗 Kendine “yetişmem lazım” baskısı yapmadan, doğru insanla doğru zamanda olsun istemen en güzeli. Sen evliliği gerçekten istediğin için mi düşünüyorsun, yoksa artık zamanı geldi gibi mi hissediyorsun? 💭💕