anormal. çağ bilgi çağı 2014 yılında 18 yaşında evlilik hayalı kurmak.. Bunlar en azından bir adım geri adım attırmalı sana yani 18 yaşındasın artık evlenme yaşı 30 yaşına gelmiş hayat şartları iyice zorlaşmış durumda evlenirsen geri dönüşü var ama durduk yere sorun yaşamanın alemi yok. Akıllı işi değil yav. Ne demişler bekarlık sultanlık bunları aklından çıkar yaşının çağının ve annenle babanla olduğun zamanların tadını çıkar bu günler geri gelmez. Sonuçta evlendiğin adam el yani mümkün değil annen baban kadar sevmesi aksi söylenen sözler ve söyleyenler baştan aşağı yalan. Söyleyenlerinde kendisi evlensin hatta bekar kalmasın hiç boşanırlarsa da vakit kaybetmeden yeni bir tanesini hemen bulup tezden nikah bassınlar :D
02 Yorumla
Soran+1 yılsağol ya çok içten anlatmışssın :DD düşünücem bunları :D
En İyi Cevaplar
+1 yılHayır:) Bazı şeyler yaşamamış olsam büyük ihtimalle ben de hala aynı şekilde aynı şiddette hissederdim bu duyguyu:) Ama şu an oldukça uzağım ve sanırım hiçbir zaman da klasik bir evliliğin hayalini kuramayacağım daha çok marjinal bir evliliğin hayalini kurabilirim kurarsam da:)
-Gecen bol olsun.-01 Yorumla
Soran+1 yılUmarim marjinal bir evliliğin olur Teşekkürler sanada iyi geceler :D
+1 yılabla birşey söylehyim mi bu yaşta evlen ciddi diyorum Allah mutlulukvesin erkeğin üzeinde bir kere zıplaması bile sana şifa için yeter. evlenen çalışma arkadaşım var arka tarafta kulak misafiri oldum. girdiğinde dünyalar benim oldu diyor. evlen inan kurtulursun benim gibi acı çekmessin. sevişmek öyle güzel geliyor ki? en azından günaha girmessin kendi kendine boşalmassın. üzerinde bir kere zıplayıp içine boşalması bile yeter abla. evlen. lütfen bul evlen hem bu yaşta ateşini başında daha tatlı. saygılar.
01 Yorumla
+1 yılGel evlenelim :))
01 Yorumla
Soran+1 yılDüşünmem lazım :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
192Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılDaha kendini, hayatı tanımadan bambaşka bir dünyayı ve birini tanımaya kalkışmak göründüğü kadar kolay bir iş değildir. Genelde en çok ayrılık yaşanan evlilikler erken yaşta yapılan evliliktir.
Çünkü yaşamın getirileri her zaman hayal ettiği gibi sürmez.
Üstelik ilk anki duygular bir kaç yıl sonra biterse, yaşamın kalanı mutsuz geçebilmektedir.
Kadın kişisi yavaş yavaş hayata atıldıktan sonra, maddi olarak bağımsızlığını kazandıktan ve hayatın nasıl bir şey olduğunu anladıktan sonra, yaşamını bir başkası ile ömür boyu paylaşması daha sağlıklı olacaktır.
İnsan 18 ile 24 yaş arasında uçurumlar olduğunuzu zaman içerisinde net olarak görebilir.12 Yorumla
Soran+1 yılanladım anlıyorum da teşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir sene önceki kendini bir düşün, gülüyosun bazı yaptıklarına, üzüldüğün kafaya taktığın konulara, hayatına girmesine izin verdiğin insanlardan tut yaptığın yanlışlara kadar herşeyin komik geliyor ve geçen sene ne kadar farklıydim bu bir sene bana ne kadar çok şey katmış diyorsun. Evlilik bu yaşta yapılabilir elbette bunda bir sakınca yok peki gün geçtikçe değişen sen ve beynin yine aynı yerde durmak isticekmi? Yaşıtlarin okuluna gidip hayatı laylaylom yaşarken senin sırtında koca koca yükler olacak. Erken evliliğin tek artısı çocuğunla arkadaş gibi oluyorsun çünkü onunla büyüyorsun onun haricinde 18 yaşında evlilik akıl işi değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılevet çok haklısın
+1 yıl17 yasinda evlenmis birisi olarak cevap veriyorum sana.
Evet guzel yanlari var sevdiqin yaninda, sorumluluklarin var vs vs.
Ama qencliqini yasayamayacaksin. Kendi basina karar alamicaksin. 2 kisilik kararlar alicaksn. Elbette bir gun evleneceksin. Allah karsina hayirli birisini cikartir ins.02 Yorumla
Soran+1 yılinsallah canım sana da mutluluklar :D
- +1 yıl
Tsk.
Kişilik & Karakter konusunda 322 cevap paylaştı. Anormal değil ama yanlış, bence bunun için en uygun minimum 25, eğer şu an evlenirse en fazla 2 sene sonra çok pişman olursun diyeceksin keşke biraz daha geç evlenip daha olgun bir karar alsaydım ya da daha fazla birim ya da farklı şeyler yapsaydım. Bence çok herken daha
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet pişmanlik kötü
+1 yılYoo hayır bence fazla kuruntu yapıyorsun. hiçte anormal değil gayet normal bişi kendine güvenenler 14 16 ve 16 yaşlarında evlenirken. senin yaşın 18 haliyle 19'una da girmek üzeresiniz. Gayet normal evlenebilirsin. Böyle gereksiz vede luzumsuz takıntıları kafandan at sil gitsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılsağol teşekkürker :DD
- +1 yıl
Bir şey değil ben rica ederim :) Bana artı bir verir misiniz? :) Rica etsem :)
Düşünmen gayet normal her insan düşünür bunu, Kimisi evlenicem güzel bir yuvam pembe panjurlar falan, kimiside evlenip ne yapacam daha gencim ama ortak nokta evliliktir. Herkes evlenmek zorundadır diye bir bilinçaltımız var. Büyüdükçe düşüncelerin farklılık gösterir ama evlilik mevzusu hiç peşini bırakmayacak. Sen ve ailen düşünmese akraba ve komşu teyzeler baskı yapacak :D
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet baskıda var biraz :D
Soran+1 yıl:D ah bu insanlar
+1 yılVericeğim cevabı güncellemene yazmışsın zaten hayali güzeldir çünkü insan hayal ettiği şeyleri yaşayınca daha çok mutlu olur ama evlilik çok ciddi bir meseledir. Annenden babandan daha çok vakit geçirceksin aynı evde bir ömür demek bu çok doğru kararlar vermek fevri davranmamak önemli...
01 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle teşekkürler yorumunuz için :D
+1 yılAslında evlenmek için en ideal yas 18-19 dur. Bir insaninda cinsel anlamda sekse en ihtiyaç duyduğu an bu yaslardadr. Ama eski donemde bu yaslardakiler çalışıp evine ekmek getirip çocuklarına bakiyorlardi. Ama simdi hepsi velet hepsi ellerinde tablet calismaya bile useniyorlar. Böyle iste
01 Yorumla
Soran+1 yılFarklı :D
Neden anormal olsun canım.. Kafada bitiyor herşey. 18 den sonra düşünmen gayet doğal. Lakin ani kararlardan kaçmak lazım. Uzunca düşünüp ölçüp biçip tartmak lazım.
Geçen sene 19 yaşındaki arkadaşım evlendi. Kocasıda 19 yaşında.
Mutlu mesut yaşıyorlar.
İnşallah hep böyle devam eder.01 Yorumla
Soran+1 yılSu an benim icin erken hayal sadee ama erken evet ama olabilirde bilmiyorum :D
+1 yılYa sana bişey diyim mi , doğru yoldasın biliyo musun? Mesela bana senin yaşlarında hep uzak gelmiştir, 26 yaşına geldim hala uzak geliyor. Ne zaman evleneceğime dair hiçbir fikrim yok. Sen şimdiden düşün , hayalini kur. En azından benim yaşıma geldiğinde cocuğunu falan seversin yani.
01 Yorumla
Soran+1 yılPişman birinden duymak güzel teşekkürler samimi yorumunuz için :D
+1 yılAnormal değil. Orası senin özel bölgen. Kimse giriş çıkış yapamaz. İstediğini hayal etmekte özgürsün. Seni mutlu eden herşeyi hayal et. Ben de düğününde çikolatalı pasta yediğimi hayal edeceğim mesela :)
14 Yorumla
Soran+1 yılHahaha çok güzel yorum teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim. Hayalinde düğününe çağırmazsan darılırdım zaten. Ayrıca pastadan 2 dilim lütfen :P
Soran+1 yılşimdiden çağırıyorum kop gel :D
- +1 yıl
Koşarak hem de :D
- Kişilik & Karakter konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılevlilik o yaş için biraz ağır bir yük olabilir insanın hayatı idame ettirmek için biraz zamana ihtiyaç duyması kendisinin o olgunluğa ulaşması lazım flört etmek sevgiliyle buluşmak bunlar apayrı şeyler evlilk için iki kere düşünmek gerekir
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de evlilik yllunda ilk adımı atmak istiorum cevremde sırf dış görünüşüm için birlikte olmak isteyen o kadar insan var ki dogru insanı bulup bu saçma seyden lurtulmak ve üniyi bitirdikten sonra elime nikah cüzdanımı almak isterim ki bence tam zamanı hayal babında
00 Yorumla
+1 yıl18 yaşında evliliği olsa olsa dersi kötü olan kızlar kurar :D
Şaka bir yana anormal olan bir şey yok bu düşüncede... Hayatına kendine yön vereceğini anlıyorsun o yüzden de aklına geliveriyor o kadar :D Güzel hayaller bunlar...01 Yorumla
Soran+1 yılDerslerim gayet iyi kariyer planlamam bile hazır 4 yıl sonra hangi pozisyonda olacağımı bile biliyorum ama evlilik benim gibi birine çok uzakken hayatıma birinin girmesiyle tüm düşüncelerim değişti ve kendimi anormal hissediyorum
+1 yılNormal duygular sonucta herzaman evllikte18 yas engeli vardir ve bu nedenle 18 e gelince istekli olabilirsin ama bu seferde insanlari tanimamaya baslarsin kisilik surekli degisir bu nedenle ben 23 diyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende 23-25 yas aralığını uygun buluyorum ama şimdiden aklıma yatmaya başladı fikirler
- +1 yıl
Bana göre 18 -21 yas arası evlilik insani yalanci mutlulukla kandırır
hayal kurmak için de biraz erken aslında. tamam "ben asla evlenmem" diyen gudubet kızlardan çok daha iyidir ama sadece geleceği düşünen bir hayal olsun bu. çok heveslenip kendini bir anda nikah dairesinde bulma.
02 Yorumla
Soran+1 yılevet teşekkürler fikirleriniz için :D
evet bu yaşlarda normal fakat çok erken. her genç kız gelinliğin hayalini kurar ama bazılarına o gelinliğin kefen olacağını bilmez o yüzden şimdi sen pembe düşler kuruyor olabilirsin bu düşünceden uzak dur derim taaki kariyerini eline alana kadar
01 Yorumla
Soran+1 yılfarklı bir boyut düşünmek lazım
bence tam yaşı.. kimle gözünü açtıysan yola devam edeceksin onla.. sonra yıllar geçtikçe bir seçicilik ve davanında da bir gereksizlik güdüsü kapmıyor seni :D
04 Yorumla
Soran+1 yılKimle gözünü actiysan yola onunla devam etmek' belki birazda bu beni evlilik hayali kurmaya itiyor bilmiyorum :D
Soran+1 yılSağol ya çok aydınlattin enteresan yorumunla :D
hayır benim arkadaşım 18 yaşında ve dün istemeye geldiler bende yanlarındaydım kendini gerçekten hazır hissediyorsan yani bir anlık heves değilse bir anormalliği yok
01 Yorumla
Soran+1 yılGüzel örnek Sağol :D
+1 yılbir saglikci olarak 18 ve 20 yas annelik hormonlarinin salgilandigi yastir ve bu yaslarda cok normal evlenmek anne olmak istemek. ama 20 den sonra geciyor :D gecen sene evlenmeyi dusunuyordum şu an 21 yasindayim :D şu an bana cok uzak geliyo :D
112 Yorumla- +1 yıl
Doğru Katılıyorum Bide Susma hormonlarının salgılandığı zaman var mı hocam ben o zamanda evleniyim :D
- +1 yıl
@muhammetarmer hahahah oyle bir zman varsa benimde ihtiyacim olacak :D
- +1 yıl
Çoğumuz belki bu yüzden evlenmedi :D
- +1 yıl
35 yasinda evlilik kompleksi olan biri gibi konustun :D @muhammetarmer
- +1 yıl
Evet biraz öyle oldu sanırım :D
- +1 yıl
bos ver dusunme :D 25ten sonra dusunursun :D @muhammetarmer
- +1 yıl
Ben 30 diyodum :D
- +1 yıl
hahaha evde kal sonra kimseyi begenme :D @muhammetarmer
- +1 yıl
Biri çıkar elbet :D
- +1 yıl
:)) muhakkak
Soran+1 yılDüşünmek için 18-20 iyidir ama sen 25 yaşında evlen diyosun fikri sevdim kabul görüldü teşekkürler :D
- +1 yıl
24 yas kadinin tamamen olgunluga gecip bu baska cevreden gozunu cekme tamamen bir erkege sadik kalabilme yasidir. o yuzden ya 24 ya 25 dikkat et 20 yasindA evli olan insan aldatmaya daha bir meyilli. ayt bende bilim insani gibi konustum :D goruslerim bunlar. 18-20 yaslari arasinda dusunmek normaldir bunu soylemek istedim:)
+1 yılBence hiç de anormal değil doğru insanı bulduysan ve uzun bir flört sürecinden sonra olabilir tabi ama ailelerin okulu bitirme şartlandırması olmazsa :)
01 Yorumla
Soran+1 yılAnnem sartlamiyor Sadece daha zengin bir aday istiyor ve evlilik düşündüğüm kişinin Doğulu olması onu düşündürüyo biraz
+1 yılEvlilik dusunmenin yasi degil olgunlugu olur eger o sorumluluğu alabilecegini dusunuyorsa yas cok da onemli degil tabi 17 de olmasin da bir de nerede yasadigina bagli bu isler
01 Yorumla
Soran+1 yılO olgunlukte oldugumu dusunuyorum ama hazır değilim tabi ki evlenmek değil zaten hayalini kurmak
Daha cok gencsin.. Okulunu, isini, kariyerini dusunmelisin.. Kendine birseyler katmak, ogrenmek icin cabalamalisin.. Koca nedir arkadas, herzaman bulunur :)
03 Yorumla
Soran+1 yıldimi ya :DD
Soran+1 yılevet çok haklısın :D
+1 yılAnormal bir durum yok, tabi 18 yaş erken gençliği değerlendir, ağır gelebilir evliliğin getireceği sorumluluk. Ama kendini ne zaman hazır hissediyorsan ozaman evlen.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet teşekkürler :D
Gizli Üye(36-45)+1 yıltam o yaşta hayali kurulu zaten çok doğal 25 e gelmeden boşanırsın muhtelemen 2 çocuklu dul bir kadın olursun işe girersin ayaklarının üstünde durmak için bu arada peşinde birçok erkek olur kendini bulunmaz hint kumaşı sanırsın daha sonra ise bekar birisi seni almayacağında ortalama 40 yaşında çocuklu bir adamla evlenirsin. sonuç böyle olur hayal kur ama evlenme bu yaşta
03 Yorumla
Soran+1 yılevet güzel özetlemişsiniz :D
Cevap sahibi+1 yılözetlerim ben sert erkeğimdir :) ne alakaysa
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence anormal değil avrupada kızlar evlendiği gibi çocukta doğuruyor bu tamamen kıza bağlı ama bence biraz daha beklemelisin olgunlaşmalısın şuandaki isteiğinin en büyük nedeni sanırsam cinsellik meselesi
02 Yorumla
Soran+1 yılcinsellikle alakası yok sevdiğim kişiyle hayatımı paylaşacak olma fikri güzel geliyor sadece
Cevap sahibi+1 yılhımm anladım ama sevdiğin kişiyi tanımakda o kadar kolay değil unutmaki hayatını paylaşacaksın ya beklediğin gibi değilse
+1 yılo sorumluluğu alabilirim dedikten sonra neden olmasın ama bence günümüz şartlarına göre erken diye düşünüyorum.. Bu benim görüşüm
02 Yorumla
Soran+1 yılevet 18 fazla erken :D
- +1 yıl
ben 21 yaşındayım :D şu an evlenmeye kalksam 1 haftada boşanırım :D adım gibi eminim mesela :))
Dusunuyor olman tabiki anormal degil. Ama dusuncede kalsin. Bu kadar genc yasta buyuk sorumluluklar almak agir ve zor olabilir :)
01 Yorumla
Soran+1 yılkesinliklee :DD
Her genç kiz kurar bu hayalleri. O hayalleri yasatmak istediğin bir kisi varsa cook normal. Insallah hayal ettigin güzelliklerle karşılaşırsanız 😊
01 Yorumla
Soran+1 yılinsallah hepimiz için :D
+1 yılbana kendimi hatirlatan bir durum ama gecerliligi yok. hayatinin baharinda bu kadar agar bir yuke gerek yok keyfini cikar gencsin
01 Yorumla
Soran+1 yılAh ah keşke :D
hayal kurmak bedava değil bedeli ağır olur fakat her bedelin nedenide yaşamın ihtişamı içinde gizlidir
01 Yorumla
Soran+1 yılIhtişam da bedel de her halukarda var zaten
Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. 30 yaşına geldiği halde "evlilik düşünmüyorum" diyen serseri kızların yanında senin gibiler baş tacıdır, gerçekten "iyi kız"dır.. :)
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkürler :)
+1 yılherkeze evlilik yeni bir hayat gibi gözükür o yüzden düşünmen anormal degildir :D ama emin olki bu günlerini mumla arıyacan evlendikden sonra...
01 Yorumla
Soran+1 yılOnu biliyorum :D
- Kişilik & Karakter konusunda 655 cevap paylaştı.
+1 yılinsan aşık olunca hayal edyo evet ama o yaşta evlenenlerin çoğu mutsuz olur çünkü tam olgunlaşmıyo insan o yaşta.. ama istisnalar vardır tabii.
01 Yorumla
Soran+1 yılevet aşkın etkisi çok
Bence anormal, çünkü o yaştaki insanın yeri okuldur. Tabii, yine de tercih meselesidir herkesin kendi kararı ve hayatı sonuçta, yargılamam.
01 Yorumla
Soran+1 yılanlıyorum sağol :D
Harama bulaşmaktansa evlilik düşünmeniz daha iyi en fazla 20 olabilir bu sonra üzümün çöğü armutun sapı diyerek insanlar evlenemiyorlar kararı siz verin düşünmenizde gayet normal kimse yargılayamaz
02 Yorumla
Soran+1 yılIyisini bulmuşken ilerleyelim o zaman :D
Bilemiyorum aslinda ama bende 18 yasindahim ve gorucu cok fazla geliyor ama ailem beni bu yasta kimseye vermez ayrica bende dusunmuyorum evlilik falan cok gencim cunku. Vakit cok.
02 Yorumla
Soran+1 yılHayatımi paylasacabilsecegimi düşündügüm kişi hazır olduğu için düşünüyorum hemen evlenmek değil zaten hayalini kurmak...
Evlilik düşünmek abes olmaz. Ama o yaşlarda yahut 19-15 yaş arasında evlenmek bence çok mantıksız. Evlenme yaşı en en az 24 olmalı ama orasına girmiyorum. Kısacası hayal kurmak güzeldir seni hayata bağlar :)
03 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı olani 25 zaten allaha Şükür sadece hayal kuruyorum :D
Soran+1 yılteşekkürler :D
Aslında cok anormal degil fakat daha hayatının baharında birden büyük sorumluluk altına girince insan daha sonrasında bu sorumluluklardan kacmaya calısıyor.. fakat iyi bir yanıda cocugunda beraber büyüyorsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılAnneme bakıyorum da aramızda az yaş farkı olduğuna seviniyor o açıdan mantıklı evet :D
Hayalı kur tabi neden kurmayasın dogalı bu zaten. Ama evlenıcem demek bambaska bısı 18 ınde bu ısler bu gunumuz kosullarında artık cok kolay onemlı olan surdurebılır bır evlılık olması, pamuk dede pamuk nıne olana degın.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın
+1 yılNormaldir evlilik daha küçükken düşünüyor insan yok ben büyüyünce sen evleneceğim demedinmi hiç bir kimseye yani :D
00 Yorumla
+1 yılhayalini kurmak bence hiç anormal değil söyle düsündüğümüzde sevdiğin insanla aynı evde yasamak akla cok güzel geliyo :) asla anormal bisey değil :)
02 Yorumla
Soran+1 yılevet çok güzel geliyor :D
- +1 yıl
bence böyle bir hayali kurmayan anormaldir :D
+1 yılbir sevgilin vardır halinden memnunsundur düşlersin gayet normal. Sonra ayıkırsın merak etme. :)
02 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmak... kötü olurdu ya allah korusun
- +1 yıl
Allah korusun tabi ama her ihtimali düşün sen
+1 yılHamile dahi olsan bu yasta anormal tabiki tipki bu sorunun sorulmasi gibi.
01 Yorumla
Soran+1 yıl:DD
+1 yıldüşünmen normal de gençliğin erkenden yalan olacak bunu da düşünmüşsündür umarım :)
02 Yorumla
Soran+1 yıltabiki :D
- +1 yıl
hayırlısı o zaman ne diyelim :)
Anormal değilde bence biraz erken. 4 senedaha bekle
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim kafamda da 4 yıl var :D
+1 yıl18 yasında evlilik hayali kurmak anormal birsey degil ama kimseye tavsiye etmem. Bence olgunlasmadan evlenmemek gerek, cünkü 18 yasinda kurulan hayalle gercek bir degil.
00 Yorumla
+1 yılBen de 18 yaşindayim. En iyisi eğitim hayatin bitince evlenmek bence.
03 Yorumla
Soran+1 yılTabi ki kariyer benim için daha önemli ama hayali beni mutlu ediyor
- +1 yıl
Elbette mutlu eder :) Ama bir süre sadece hayalde kalsin bence. Zamani gelince olur mutlaka.
Soran+1 yılEvet bende 18 gibi bir yaşta evlenmek istemem prensiplerime ters
evet anormal. daha kafan karakterin buna hazır olmaz 3 yıl sonra pişman olursun. hayatı yaşamamış direk içine dalmış olursun. daha çocuksundur. kocan seni ezer :)
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet olabilir :D ezebilir :D
+1 yılHayal kurman cok normaldir.
Ben 1. sinifta bile evlenmek istiyordum düsün yani anneme durmadan söylerdim :D en büyük hayalimden biri budur iste.. In shaa Allah hepimize nasip olur <301 Yorumla
Soran+1 yılBen küçükken hic istediğimi hatırlamıyorum hep ben is kadını olucam derdim herkes ne istersen ters olur evlenmek istemeyen erken evlenir derlerdi dogruymus :D
Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Boşa okuyoz valla ömrümüz çürüyor okul köşelerinde :D
02 Yorumla
Soran+1 yıl:D Bende öyle düşünüyorum şimdilerde boşa mı okuyorum diye
+1 yılAnormal değil de çok çok erken , bu yaşta evlenirsen 30 'un da pişman olursun
01 Yorumla
Soran+1 yılevet erken bir yaş :D
O dönemde böyle gelgitler oluyor rahat ol sıkma canını, :)
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol :D
- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılHayalini kur. Ama icraate geçmek için en az 25 yaşını beklemelisin.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende 25 yaşı uygun buluyorum
+1 yılbende bazen 30 yaşıma kadar evlenmiyicem diyorum, bazende 21, 22 yaşında evleniyim hemen çoluk cocuğa karışıyım diyorum :D
benim yaşımda 18.02 Yorumla
Soran+1 yılevet aynen bende böyle düşünüyorum :D
- +1 yıl
hakkımızda hayırlısı :)
Hayal kurmaya baslar o yaslarda her insan AMA benim fikrim heleki bit bayan meslegini eline alip oyle dusunsun. Erkn evlenipte keske keske demesin
02 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle önce kariyer
+1 yılHayal kurmak bedava nasilsa bende 18den beri mutlu hayaller kuruyorum :) zamani gelince nasipde de varsa hayirlisiyla olur ama bence en az 22 olunmali
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah :D
+1 yılNormal bence o kadar büyütelecek bir şey olmadığı kanaatindeyim. Bu düşünce senin zaaflarını minimuma indirir ve iradene hakim olmanı kolaylaştıracağına inanıyorum.
Not:Eyleme geçirilmesi açısından erken olduğu kanaatindeyim.00 YorumlaErkeklerle kadınlar arasında gerçekten olgunlaşma farkı var ben 18 deyken kafa bir milyon havada evlilik evcilik gibi gelirdi şimdi yaş 25 yeni yeni evliliği düşünüyorum yani sadete gelirsek erkek geç olgunlaşıyor :)
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yıl18 Yaşında Evlilik Düşünmek Anormal Değil Ama Olumlu Yanı da Yok Evlilik Yaşı Olarak En Güzeli 21 Hem Daha Olgun Oluyorsun Hemde Tam Gençlik Ve Olgunluk Arası Bir Yaş Hayatın Tadı O Yaşta Çıkar
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet olabilir :D
- +1 yıl
:))
- Devamını Gör (242)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam