AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
194Cevap
Tabiki erken git dolaş gününü gün et çatlat çatırdat ortalığıııııııııı
Hayal ederken okuluna gidiyorsa. Her erkekte baba es gözüyle bakmiyorsa sorun yok
bu insanın yaratılışında olan birşey, kalbine mukabil bir kalp ile kalbini, tüm bedenini birleşmek kadar doğal ve mutluluk veren başka birşey varmıdır ki
Aslında düğün gördüğüm de imreniyorum ama bunu düşündürcek bir adam cikmadi daha
Düğünlerden nefret ederim ama evlenmek güzel geliyor :D
anormal. Çocuksun daha. ben de 19um ama ççok erken çok çok erken kaçıncı yüzyıldayız
Ben 17 yaşımdada düşünüyodum. Karşıdakinin hissettirdikleriyle alakalı bence
evet karşımdakinin etkisi çok fazla
Çok normal o zaman. Bu düşünceler seni mutlu bile eder. Devam et ya rahat ol. Çok güzel bir his bence karşındakinden aldığın güven, verdiğin sevgi felan
Normal ben 14-15 yaşından beri hayalini kuruyorum :D
hayırlısı :DD
hayal olarak kalacaksa şimdilik anormal değil bence.
hayal şimdilik tabi ki zaman gerek
o zaman normal.
Tabiki hayalini kur canm ama simdilik hayal de kalsin :)
yok aslnda degil ama cok degil kiz icin erkek. icinse anormal :D
erkek için kesinlikle anormal :D
Evet oldukca anormal o yasta bir bireyin evlilikten once gelecegini kariyerini dusunmesi lazim
Evet ben hep kariyer yapmak isterken bu düşünceler meydana geldi bu yüzden bu bana anormal geliyor
Evlenmek için 18 yaş ideal bir yaş değil. Bu yaşta evlenen bir insanın omuzlarına ağır yükler biner. Evlilik her ne kadar kutsal bir müessese ise de, onu kaldırmak için belli bir yaşta olmak gerekir.
Daha 18 değilim ama sevgilim olursa o yaşta -şuan yok- evlenicem anında düşünsene, beraber okula gidiyorsunuz aayy çok güzel
birlikte okula gitmem imkansız :DD
yanı nebılım ben 30 a kadar dusunmuyorum 19 yaşındayım ama senın tercıhın oyleyse bence ıyı dusun ve uygula
erkeklerin hayatını yaşaması normal ama kızlar için sakıncalı sen yaşa hayatını :D
benım hayatımı yaşadıgımı kım souledı
Anormal değil bence mesela ben de evliligi 27 gibi yaslarda düşünürdüm hep fakat simdi uni son sinifta evlenirim diyorum
erkekler için 27 en uygunu bence :D
:) es adayi yok ben burada yas muhabbeti yapiyom
Bence normal ama gerekli koşullarda doğru yetiştirilmişse yoksa şu devirde en düşük 21 yaş oda gerçekten hazırsa.
21 iyidir :DD erkene gerek yok
Sen bilirsin :)
valla bence normal eski evliliklere bakıyosun hep erken yaşta yapılan evlilikler ve bir o kadarda uzun süren evlilikler ;)
Atalarımızin yolundan gidemiyoruz artık maalesef :D
gidemiyosakta en azından gitmeye çalışalım :)
Emin ol anormal. Evlendiginde yeri gelcek esin bagircak her gun sabah aksam yemek yapmak zorunda kalicaksin ilkgunler iyi olr snra kotu. Ve erken evlenenler cabuk ayriliyorlr..
Hıı erkeklerin zorbalığı giriyor devreye yine yani :DD
Kesinlikle değil, çocukken de bu açıdan hayalleri oluyor insanların gençken daha çok oluyor.
bende 18 yaşındayım ve evlenmeeyi düşünüyorum. burcum terazi zaten. evlilik burcu. biz ciddi düşünürüz mesela gayet normal
Delirdin mi hayatının en güzeil günlerini evde koca bekleyerek mi geçirceksin :D
hahaha aynen ya :D
gez-toz eğlen biraz depresyondasın bence sen :D
Gayet normal sağlıklı ve kendine güvenen birisin demek ki
teşekkürler :D
Düşünmek çok normal aslında zaten hayata geçirene kadar yıl geçer ve sende 23 yaşında olursun...
evet :DD biraz öyle
Dusunme bacim dudunme ayni yastayim daha 2 hafta oldu evlilik dusunuyorum ilerde diye okul bitince unisiydi filan di falan sirf bu yuzden terk etti beni neymis evlenmicek mis ilerde
alahaallaa :DD evlenmicem demek saçma işte :DD
Sacma hala diyomus he benim icin ne yapiyomus iyimiymia filan falan baskalariylada gorusmus kafayi ywmis bu kiz ya
Hayal etmekten bişe olmaz ama gerçekleştirmek saçmalık bence.
Biraz öyle evet
Anormal değil ama bu yaşta evlenmeyi düşünüyorsan erken bir karar. Hazırlıksız bir karar.
hazırlıksız ever hayal kurmak yalnızca
Hayal kurmakta sıkıntı yok devam et. Sadece kendini bu fikre fazla kaptırma yeter.
Öyle birşeyi gerçekleştirip de devamını getirebilen birini duymadım. 20 de ayrılıyolar genelde
evet var öyle olaylar allah korusun :DD
Hayalini kurman normalde evlenmek saçma abaza gözüyle bakarlar :)
Hahha aman aman o gözle bakmasınlar
Yani :)
Hayalini kurmanız için normal ama uygulamaya geçmeniz için anormal olur.
Çünkü henüz çok erken
Evet aynen öyle :D
Buna sevindim sizin adınıza :)
Her genç kız hayalini kurar evliliğin yani anormal bir durum yok ortada ;)
sağol :D
Dışarıdan gelen mesajlar bu yönde ise düşünmen anormal değil.
Bu yönde :D
5 yaşındaki kız da gelinlik hayalleri kurar mesela normal hayal boyutunda kaldığı sürece tabi^^
Ben hic bir zaman kurmadigim icin şimdilerde kurmam anormal geliyor :D
Hayalni kurarsın ama icraata geçirmek için çok erken..
Bende öyle düşünüyorum ama hayali beni mutlu ediyor
Artik resitsin hayatin farkindasin neyin ne oldugunu herseyi ogrendin artik cocuk deilsin neden anormal olsun evlilik?
haklısın ama yeterli olamamak var bir de
eesine bir kap yemek ve temizlik bunlari biliyosan sorun yok bence
Hormonal dengedendir o gecmise bakarsak normal ama smdi pekte saylmaz hayata daha yeni atiliosn ve evlilik gbi buyuk bir sorumluluk almak istiyorsn sencede normal mi bu daha kendini bile tanimiyorken
Nedendir bilmem ama o bendede var ama uygun birisi gelse cikmak degil direk sozlenecegim. Sonra evlenmeyi planliyorum.
Birileri açıklama yapmalı :D
kendimiz bulalım cevabı açıklamalar kafamızı karıştırdı hep :(
bence çok normal yani sonuç olarak insanlar 14-16yaslarnda. kuruyorlar bu hayalleri
genç yaşta evlilikler önceden di şimdi millet tanışıyo çok hoşlandım aşık oldum diyip evleniyolar ee sonra ne oluyo 2 sene sonra anlaşamadık ayrıldık:D
öyle olmasın ya :D
Bu biraz da yaş değil de olgunluk meselesi bence. Yani sen o ergenlikten sıyrılmışsan geleceğe dair kesin planların varsa ve evlenmeyi düşündüğün o kişinin geçici biri olmadığından eminsen sorun yok
Evlenmeyi düşündüğüm kişinin büyük etkisi var :D
aşık olduğun bri varsa hayalini kurman normal ama gerçekleştirmek için çok küçüksün
Evet olgunluktan önce herkes sayıya bakıyor
o yaşta olgun olmaz çok zor
Diyelim öyle kalsın
peki
Düşünmek için değil ama uygulamak için erken diye düşünüyorum 21-22 yaşı beklersen senin için daha iyi olabilir :)
peki evlilik mi daha cok cezbediyo yoksa iliskiye girmek mi
tabi ki evlilik
bazen zina yapmamak icin erken evlenmek istenebiliyor.. insallah guzel gonlunce olur
Eğlenmeyi düşünmek anormaldir ama sakın arayışa girme kardeşim Nasibin seni bulur :)(:
teşekkürler canım :D
:)(: rica ederim
Eskiden de böyleydi. Günümüz de uzatılmış bir durum.
anladım :D
Sevindim :D
Bir zamanlar anormal gelirdi ama şimdi daha iyi anlıyorum normal olduğunu.
Evet sizde pismanlar ordusundansiniz :D
Hayır pişman değilim. Erken yaşta evliliği sormuşsun cevabımdı sadece. Ki "evlilik" düşünmüyorum :))
hayal kur canım nasıl olsa bedava da gerçeğe dönüştürme sonra...
Sonrası herkesin dediği gibi fena... :D
Bence evlenmek için 18 yaş çok erken ve bunu düşünmekte hiç iyi bir fikir değil derim çünkü 18 yaş demek her şeye anında sahip olmak değil ve seçim yapmak içinde uzun zaman var derim :)
hemde fazlasıyla anormal, sen kabul etsende etmesende 18 le 28 yaşında iki bambaşka kişilik oldugu için insan bugünki kararlarına 28 de güleceksin !
Olabilir içim bir garip oldu :D
Evlenmek cok sorumluluk ister benm aklimdan bile geçmiyor
Ne düşünürsen öyle olur bin pişmanla tanışır evlenirsin git ayaklarının üstünde durmayı öğren
En guzel yas ama yanlis tercih yapma tehliken yuksek hem de çok
Evet anormal.. 18 yaşında evlenirsin yanlış kişiyle evlenirsin 3 sene sonra boşanırsın bir çocukla.
Eskiden 18 yasinda ve 18 yasindan kucuk yaslarda evlenen vardi. Simdi okul cagi bence evlenmemesi daha makuldur bence 😊
18 de dusunmek normal 19 da evlenmek olagan 20 de dogurmak mukemmel genc anne olmak iyidir
anne olmak en güzel tarafı :D
Normal ben 18 yaşındayım nişanlım 17
7 ay sonra düyün var
hayırlısı mutluluklar :D
saol genelde kızlar blu çağına girdikleri zaman evlilik hayalleri kurarlar evli mutlu çocuklu hesabı kızların %100 de böyledir normal bence :)
Düyün 😓
yazım hatası :D
param pulum varlığım olsa bende 18 de evlenirdim yani.
erkekler için erkek gibi sanki :DD hayatınızı yaşayın
ya kızım benim amacım o olsa o kadar fırsatı tepmezdim yasardım hayatımı :)
normal bende düşünüyorum ne var ki bunda her kızın hayalidir :)
evet teşekkürler :D
Bu yaslarda olur. Bir dönemden geciyorsun. Bunun farkinda olman güzel.
Güzel bir dönem :D
Sen de guzelsin.
Hormonlar artik yerine oturuyor güzel bir ilişkiyle evlilik hayali kurmak coook normal ;-)
Mantıksal yorumun için Sağol :D
Mantikli hareket etmek lazim ;-D
topluma ayak uyduruyorsun demek oluyor ve bu da anormal olmaz (:
Evet topluma ayak uydurmakta olabilir zorlamalarda yok değil :D