18 yaşında evlilik doğru mu?

Merhaba arkadaşlar. Ben bu seneye kadar ailesiyle harika bir iletişimi olan birisiydim istediklerini yaptıkça ancak bu sene iletişimimiz kötü olmaya başladı. Erkek arkadaşım sayesinde özgüvenli ve huzurlu hissediyorum bu yüzden onlara bana karşı her istediklerini yaptıramıyor. 1 ay önce babamla tartışırken "Sizi istemediğiniz birisiyle evlendiririm. Hayatınızın sillesini yersiniz. Çekmek neymiş görürsünüz" dedi. Aslında sadece makyaj yaptığım için bu konu ortaya çıktı.. Neyse erkek arkadaşıma bu durumdan bahsettim o da tehdit ettiğini düşünerek konuyu geçiştirdi ancak bunu yeniden 15 yaşındaki kız kardeşime "Seni vereceğim kişi zaten hazır. Ayağınızı ona göre denk alın." diyerek yeniden tehdit etmiş. Erkek arkadaşımı seviyorum ve bu evliliği kaçış olarak değil de bir mutluluk olarak görüyorum. Evlilik sonrası da kız kardeşime bakacağım her konuda arkasında olacağım. Erkek arkadaşımın ailesi bu konuda daha ılımlı beni seviyorlar ve rızaları var ancak ben bunu kendi aileme nasıl açmam gerektiğini açıkçası çokta bilmiyorum. Bu arada erkek arkadaşımda benimle aynı yaşta ve ikimizde duygusal açıdan olgun insanlarız. Maddiyat konusunda da bir sıkıntımız yok. Kafamı kurcaladığı için tanımadığım insanlara da sormak istedim bu durumu.

18 yaşında evlilik doğru mu?