13 gü

2.5 yillik iliskim bitti, ayrilik sonrasi arayip barismaya mi calisayim yoksa unutmaya mi calisayim?

Arkadaşlar daha 2 gün önce iki buçuk yıllık ilişkim bitti, kız arkadaşım bitirmek istedi, tamam dedim. Konu şöyle, benim ailemin öyle iyi bir durumu yok açıkçası ben de o yüzden küçüklükten beri, 13 yaşından beri çalışıyorum, iş okul karışık, şu an 20 yaşındayım. Önceleri çok fazla konuşuyorduk, zamanın oluyordu, şimdi yavaş yavaş ailem de bir şeyler yapmaya başladı, ben de üniversite okuyorum. Yani eskisi gibi çok fazla zaman ayıramıyordum, böyle aramıza soğukluk giriyordu, birkaç kez bu yüzden kavga ettik, düzeldi. Uzak mesafe bu arada, hayatımda bir daha böyle bir kız bulacağıma inanmıyorum çünkü hiç erkek ortamı yok, bir tane hatasını görmedim. İşte hiç böyle birini bulacağımı düşünmüyorum, yazmak istiyorum ama yazamıyorum, beni yıpratıyor dedi, ben de sen üzülüyorsan eğer bitsin dedim. Sonuç olarak ne yaparsam yapayım hayatım belli, ben gelecek için çabalıyorum, sadece benim geleceğim de değil, ikimizin geleceği için. Ama işte anlamıyordu bunu, tamam ben de son zamanlarda umursamaz oldum ama hayat herkese adil davranmıyor ki, beni hayat böyle yaptı, böyle bir hata yaptım açıkçası. Hani bilmiyorum, şimdi gidip yazsam mı yoksa unutmaya çalışsam mı, yani gerçekten bilmiyorum, onun gibi birini bulacağımı hiç sanmıyorum. Yani böyle erkek çevresi yok, her şeyi bilen, akıllı, zeki, tam bir ev hanımı, yani üni de okuyor. Sizce ne yapmalıyım, barışmaya mı çalışayım yoksa bazılarının da dediği gibi her zaman daha iyisi mi gelir..

2.5 yillik iliskim bitti, ayrilik sonrasi arayip barismaya mi calisayim yoksa unutmaya mi calisayim?