5 yıllik iliskim bitti hayata küstüm?

• 5 yıldır süren bi iliskim vardı her ne kadar cok tartisip etsekde herkesin imrenerek baktığı bi çifttik birbirimize hem arkadas hem sevgili hem aile gibiydik gel gor ki askere gitti geldi beni terketti sebebide ben onu çok kısıtlamışım etmişim ne saf duygularla 6 ay bekledim onu defterler yazdım boyle bi şeyi hic beklemiyodum. Kız arkadasiyla mesafesinden rahatsizlik duyduğum icin o kizi hayatindan çıkartmak yerine beni cikartti resmen ve daha neler neler kendime asla yediremiyorum yaptıklarıni. Ama demeyinki nasil dayandin buna çünkü beni gercekten dunyadaki tek kadın gibi hissettiriyordu sensiz yapamam edemem sen olmazsan ölürüm hayatima devam edemem ben hayata gözlerimi seninle açtım derdi. Ben onun bütün ailesiyle arkadas cevresiyle tanismistim oda aynı sekilde babam haric herkesle tanisti yani nişanli gibiydik diyim size. Ama tek pişmanlığım şu ki lutfen yargılamayın ama evlencegimizi garanti ederek biseyler yasadik ve ben simdi ne yapacagimi bilmiyorum ortada kaldim resmen hayatima devam edemiyorum 3 aydir her gun agliyorum neredeyse ama o bana tercih ettigi arkadaslariyla gule oynaya pozlar veriyor.
5 yıllik iliskim bitti hayata küstüm?