Laik erkekler kesinlikle kadına karşı daha saygılı ve kadının özgürlüğüne daha çok saygı duyuyor, benim gözlemlerime göre
14 gü
Laik erkekler kesinlikle kadına karşı daha saygılı ve kadının özgürlüğüne daha çok saygı duyuyor, benim gözlemlerime göre
Laik olup namaz kılan da var var domuz eti yiyen de.. önce kültür de şu var insan olmak. Bunu basit birir anlayamaz abı. Şunu ısrarla diyom kurbanligi aliyoz ama onla içki icmeyis biz. He adam gelmiş kurbanlık aldın hanı benim hakkım diyor. Ben sana niye verim bea. Git akrabaların versin. Biz buzluğa koyuyoruz doğru ama alamayan birinci derece akrabalara ilk seçenek sunuyoruz ve bunu alan veren aldım verdim muhabbeti asla yapmaz. simdi ben Bulgaristan göçmeni bir Türküm. Biz alınca müslüman ama paylaşmıyor derler. Almasak bunlarin inancı yok derler. Bizde bir huy var aga biz ne yaptığımızı kimse bilmez. Laiklik Atatürk'ün bir omurgasıdir ve hamle neden yapamıyorlar biliyor musunuz çoğu kapalı da Atatürkçü neyin ne olduğunu biliyor o yüzden cahilliği yenin
Cevap
7Cevap
Laik eşitlikçi oluyor sanıyorum :) Müslüman da Allah'ın emanetidir lo diyen tayfa :) merhamet hangisinde daha fazlaysa o daha iyi davranıyorlar bana göre.
Sanırım geleneksel ve modern demek istedin. Birileri müslüman ve laik olabilir. Evet insanlardan farklı tutumlar görebilirsin.
Müslümandan kadına saygı beklemek boşa bekleyiştir... Müslümanın müslümana saygısı yok kadına mı olacak...
Ataistler sanki tartışmaya bak saygı aileden gelir aile terbiyesi alanlar saygılıdır
Karakterle alakalı bir durum iki kesimden de istisna gördüm
ya laik erkek neye saygılı olacak başörtülü diye neler yaptılar zamanında ben hiç bir müslümanın açık bir kadına saldırdığını görmedim
Doğru erkek çocuklarına saldırmakla meşguller senin reisler
@Fenolfltalein ya kes sesini ya hasbi dede vardı 16 yaşındakş kızı taciz etti sonra öldürdüler kazayla gördün mü şerefi namusu olan adam 2 ay konuşur o kızı hangi laik çıktı kınadı
@Fenolfltalein seni çok yokladılar herhalded
Sen temsil ettiğin fikrin ne olduğunu bi öğren öyle gel.
@Fenolfltalein ya bozuk zihniyetlerinizn hazırladığı şeyleri gösterme bana bir kere yaşanan bu olay kurumu lekeleyemez diyor sizin laikler otellerden çıkmıyor çocukları yaşındaki kızlarla nasıl bir koyunsunuz at gözlüklerinizi atın artık
@Fenolfltalein benim temsil ettiğim fikir uçak yapıyor silah yapıyor üretim yapıyor bize kim saldıracak balıklar korkuyor talim yapmayın demiyor chp laik seçmeni zihniyeti işte bu kadar sizden bir şey beklemek hata kafa bu kadar
Sevgili dostum, ben senin tarafındayım umarım ne dediğimi anladığında bir ekmeğe muhtaç şekilde çöp kovasının yanında yerde yatıyor olmazsın.
Şimdi havlamana devam edebilirsin.
@Fenolfltalein asıl sen bize kim saldırıcak ne silah denemesi diyenlerin tarafında olursan başkasını topraklarında çöp kovasının dibinde yerde yatarsın tayyip gidicek ama altında ki fikiri yaşatacak çok adam var chp kendi cebinin derdine düşmüş görün artık
Allahım sana akıl fikir versin
Müslüman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?