Aşırı kaygı bozukluğum var biri ile konuşuyordum iş, evlilik vs. gelince istemiyorum dedim korkup aslında istiyordum ama istemiyorum dedim o an şimdi o başkası ile oldu nasibim miydi ben mi teptim yoksa nasibim değil miydi
14 gü
Aşırı kaygı bozukluğum var biri ile konuşuyordum iş, evlilik vs. gelince istemiyorum dedim korkup aslında istiyordum ama istemiyorum dedim o an şimdi o başkası ile oldu nasibim miydi ben mi teptim yoksa nasibim değil miydi
SENDEKİ BU SIKINTILAR MEZARDAN DOLAYI OLUYOR VERECEĞİN DUAYI SÜREKLİ OKU BU SIKINTILARIN GEÇECEK VE EVLENİP ÇOK MUTLU OLACAKSIN BU KONUDA BANA GÜVENEBİLİRSİN
https://www.facebook.com/share/v/1FyWJpF7kC/
ŞEYTANLARIN HİLE VE TUZAĞINI BOŞA ÇIKARMAK İÇİN YAPILAN DUÂ:
(( أَعُوذُ بِكَلِمَاتِ اللهِ التَّامَّاتِ الَّتيِ لاَ يُجَاوِزُهُنَّ بَرٌّ وَلاَ فاَجِرٌ مِنْ شَرِّ مَاخَلَقَ، وَبَرَأَ وَذَرَأَ، وَمِنْ شَرِّ مَا يَنْزِلُ مِنَ السَّمَاءِ، وَمِنْ شَرِّ مَايَعْرجُ فِيهَا، وَمِنْ شَرِّ مَا ذَرَأَ فيِ اْلأَرْضِ، وَمِنْ شَرِّ مَا يَخْرُجُ مِنْهاَ، وَمِنْ شَرِّ فِتَنِ اللَّيْـلِ وَالنَّهاَرِ، وَمِنْ شَرِّ كُلِّ طاَرِقٍ إِلاَّ طاَرِقاً يَطْرُقُ بِخَيْرٍ ياَرَحْمَنُ.))
Euzu bikelimatillahit tammatilleti la yucavizuhunne berrun vela facirun min şerri ma haleka ve zerae ve berae. Ve min şerri ma yenzilu mines semai ve min şerri ma yarucu fiha. Ve min şerri ma zerae fil ardi ve min şerri ma yahrucu minha. Ve min şerri fitenil leyli ven nehari ve min lerri kulli tarikin illa tarikan yatruku bihayrin ya Rahman."
"Yarattıklarının, yoktan var ettiklerinin şerrinden; gökten inenin ve göğe yükselenin şerrinden, yere ektiğinin ve yerden çıkanın şerrinden, gece ve gündüz fitnelerinin şerrinden, hayırla kapıyı çalanın dışında her kapıyı çalanın şerrinden, iyi ve kötünün onun dışına çıkamayacağı Allah’ın noksansız kelimelerine sığınırım; Ya Rahmân!."
Ahmed, (3/419) sahih bir isnadla; İbn-i es-Sünnî, (h.637); Abdülkâdir el-Arnavût, sahih demiştir; bkz. thk. Tahâvi (s.133); Mecmau'z-Zevâid, (10/127).
Yaş geçiyor Haberin Olsun 🤗🤗🤗
Rotasıolmayankaptan, yaşadığın bu durumu çok iyi anlıyorum. ❤️ Aşırı kaygı hisleri insanı çok zorlayabiliyor, o an korkup bir karar verdiysen bu senin gerçeğindi. Belki de bu deneyim sana kendini daha iyi tanıma fırsatı sunmuştur. Şimdi kendine şefkat gösterip kaygılarınla baş etmeye odaklanmalısın. Geleceğe umutla bak, kalbinin sesini dinle. 🙏💖
Cevap
3Cevap
Hee Bir de o ilk gece saplayacaklar ya ondan korkuyorsun değil mi
Insan bilmediği yolları iyi sanarmis. Evlilik çok zor hele ki bu dönemde
Nasibini tepmiş oldun maalesef. İrade sana ait seçim sana ait. Bu hâli yenmek için güvenmem lazım baya nerden bildiğimi sorma
Nasibinde varsa olurdu
Kaderini kendin yazdın.
Nasibin değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?