iki ay once evlendim iki aylik sevgilimle, her sey o kadar hizliydi ki anlayamadim.
benim ailem yok, kimsem yok. hep tek basimaydim, ta ki dort ay oncesine kadar.
onun sevgisi ve gucu beni kor etti. hayatimdaki kimseye benzemiyor o, sanki her seyi basarirmis gibi, hicbir seyden korkmazmis gibi...
son zamanlarda gece gec saatlerde geliyor eve, ellerinde yaralar oluyor. surekli ilac iciyor ve cok alkol tuketiyor. ya birlikte oluyoruz ya da bana sariliyor, sadece saclarimi kokluyor ve konusmuyor.
evlenmeden once konusurdu az da olsa ama simdi hicbir sey yapmiyor. dedigim gibi, sadece geceleri.
bazi seyler var onun hakkinda, burada anlatamam. mesgul oldugunu biliyorum ama... fazla mi erken davrandim, ona bir sans vermeli miyim?
ona asigim, o da bana asik ama... eksik kaliyorum.
ayrica supheleniyorum hayatında baskalari var mi diye...
lutfen yardim edin bana
benim ailem yok, kimsem yok. hep tek basimaydim, ta ki dort ay oncesine kadar.
onun sevgisi ve gucu beni kor etti. hayatimdaki kimseye benzemiyor o, sanki her seyi basarirmis gibi, hicbir seyden korkmazmis gibi...
son zamanlarda gece gec saatlerde geliyor eve, ellerinde yaralar oluyor. surekli ilac iciyor ve cok alkol tuketiyor. ya birlikte oluyoruz ya da bana sariliyor, sadece saclarimi kokluyor ve konusmuyor.
evlenmeden once konusurdu az da olsa ama simdi hicbir sey yapmiyor. dedigim gibi, sadece geceleri.
bazi seyler var onun hakkinda, burada anlatamam. mesgul oldugunu biliyorum ama... fazla mi erken davrandim, ona bir sans vermeli miyim?
ona asigim, o da bana asik ama... eksik kaliyorum.
ayrica supheleniyorum hayatında baskalari var mi diye...
lutfen yardim edin bana
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
ellerinde yara olması derken. ne iş yapıyor eşin
cok garip olacak ama... tam olarak bilmiyorum. bana babasiyla ilgili bir seyler soyledi, kucuk bir sirkette oldugunu soyluyor. ellerinin eklem bolgelerinde ise kucuk kucuk yaralar var ve asla iyilesmiyor...
Kız delimisin sen işini bilmeden nasıl evlendin hırsız mı , kiralık katilmi , mafyamı... bilmeden
sirkette calisiyor, oyle kotu bir sey olsa bilirdim... sadece sirket ne sirketi onu bilmiyorum
Şirket işi yalan bence bu saydiklarimdan biri değilse şirket işi temiz iş böyle yara bere nereden gelsin
belki kavga ediyordur, hem oyle kotu bir isi olsa daha agir yaralari olurdu. bedenini biliyorum...
İşte ne iş yaptigini öğrenmen lazım yoksa seninde başını belaya sokabilir
yarin sirketine gidecegim pesinden
Aferin kızım işte azim babada haber ver ne olup bittiğini
verecegim!
Tamam aşkım haber bekliyorum
Takip et 🤗
Ne oldu anlat
yanlış yapmışsın
çok hızlı
:( sadece sevgisini istiyorum
Çabuk aldat haberlere çıkarsın 😂🤣
Kurgu anlatmışsın gibi
oyle olmasini o kadar cok isterdim ki... keske
Gerçekse keşke bekleseydin biraz daha ama neden bu kadar acele ettiğini de anlayabiliyorum
ben de bubu dusunuyorum, biraz daha bekleyebilirdim... cok uzuluyorum
Konuşmayı dene
denedim, beni susturuyor ve sadece sariliyor. ama bir keresinde uykuluyken ozur diledigini duyar gibi oldum, hatirlayamiyorum bile...
Aile psikoloğuna gidebilirsiniz
umarim
Tek tarflı olmaz o ama onu elinde tutmak senin elinde ne çok sık nede çok gevşek. Tüm kadınsı özeliklerini konuştur hala sorun varsa kesinlikle dediğim gibi aile psikoloğu...
deneyecegim, geldiginde dediğini yapacagim
Duşunu hergün al. güzel kokular fazla aşırıya kaçma kendine bak ortamı yarat onu kendine çekmek için herşeyi planla senden başka bir şey düşünmesin o esnada olabilecek tüm herşeyi hesaba kat planını programını yap
Sadece mesele gir çık değil sevişirken doruklara ulaşmanız lazım birbirinizi tamamlamanız lazım. En önemlisi iş sende bitiyor.
Baktın hala olmuyorsa zorlama o senle konumuyorsa sende onla konuşma
Sana dokunmasına izin verme
Derdi neyse çorap söküğü gibi gelir
bana dokunmayi seviyor, onu etkilemek icin bir sey yapmama gerek kalmiyor. cinsellik bizim icin bir sorun degil ama anlatmiyor.
bir keresinde onu konusmasi icin zorladim, o beni operken susmadim ve her seyi sormaya basladim.
o ise yanima yatti sakince ve beni kendisine çekip susmami soyledi, ben konusurken dinlemedi, uyudu. dedigin gibi bana dokunmasina izin vermeyecegim.
Yemeğini kendisi yapsın ütüsünü kendsi yapsın ne olduğunu anlatana kadar hiç bir şekilde karşılık verme hatta onu kov yatak odasından
o tip seyleri ben gormeden hep kendi hallediyor sanirim, en son bir bucuk ay once beraber yemek yedik...