Evlenmekle hata mı ettim?

Eşimi gerçekten çok severek evlendim. 1 yil gibi bir sürede tanışma nişan evlilik hepsi oldu. Çok romantik ince bir adam. Ama evleneli 8 ay oldu yeni farkına varıyorum. Ortak noktamız yokmuş galiba bizim. Ben konuşmayi da dinlemeyi de çok seviyorum o sevmiyor dinlemeyi de sevmiyor. Kendi ailesine benim aileme herhangi bir ortama girdigi zaman sus pus oturuyor. Telefonla ilgileniyor. Beni çok sevdiğini nasıl göstereceğini bilmedigini soyluyor ama bir çabası da yok. Ikimiz de çalışıyoruz ben işten geliyorum yemek yapıyorum temizlik yapıyorum. Sabah o 8de kalkiyor işe gitmek için. Ben 5te kalkıyorum ona sandviç ya da tost hazırlıyorum aç gitmesin diye. Bunları da gerçekten sevdiğimden yapıyorum. İçimden geliyor yani. Yoksa yapmasam demez niye yapmadin diye. Ya da yemek yapmadim diye surat yapmaz ama işte o da benim için biseyler yapsın istiyorum. Mesela ilk evlendigimiz zamanlarda smootie yapardı bana çeşit çeşit. Şimdi hiç çabası yok. Birkaç gül aldı sevgililer gününde onun da espiriyle karışık parasını söyledi bana. Basit şeylere takilmiyorum ama basit şeyler birike birike boşluk oluşturuyor içimde ona karşı. Normalde işten gelince ben sarılırım ona biraz iyi hissetmek için öyle otururuz. Bugün dedim ki o gelip sarilacak mi bana acaba. Ben işten geldim o erken gelmiş telefonla oynuyordu. hoş geldin dedi güldü ama gelip sarılmadı hiç. Ben gittim yemek yaptim yardima gelmedi oturduk yedik. Yatma saati geldi. Niye böyle mutsuz mutsuz oturuyorsun dedi. Hiç öpmedin bugün beni dedim ve aglamaya başladım. Ağlama sebebim öpmemesi degildi aslında degersiz hissettirmesiydi. Çok basit seyler mi yoksa ben mi büyütüyorum?

Evlenmekle hata mı ettim?