Evliyim ve bir hata yapıp sosyal medyadan biriyle 1 ay görüştüm resimler falan attık ama açık değil normal olan sonra ben vicdan azabı duydum ve bitirdim istemediğimi söyledim çünkü benimle evlilik hayali kurması beni korkuttu istemedim o yüzden ve şu an beni tehdit ediyor eşine resimleri atıcam senin gerçek yüzünü görücek falan diye tehdit ederek yanında tutmaya çalışıyor engelliyorum her yerden yine başka hesaplardan buluyor beni aylar oldu bırakmıyor beni çok pişmanım nasıl kurtulurum ben bundan
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Rest çekeceksin atarsan at bana zarar verirse sana da verir ve başıma geleceklerden senin sorumlu olduğunu beyan eden yazı yazdım gerisi sana kalmış diye korkut. Bu şekilde seni korkutursa daha kötü sonuçlara çıkarsın eşine atarsa da direk savcılığa tehdit için suç duyurusuna seni yakarsa sende onu yak.
04 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılZor kurtulursun artık. İşin boyutu değişmiş, muhtemelen eşine kadar uzar. Eğer cesaretin varsa eşin anlayışlı biriyse onunla konuşacaksın ve şikayet edeceksiniz. Eşin seni affederse tabi o da bir risk. Bu arada eşin anlayışlı dediysem bu durumu sindirebilirse yani anlayışlı bir insan bile zıvanadan çıkabilir bu durumda çok yazık kendisine üzüldüm.
09 Yorumla- +1 yıl
Bunda sorunun onun seninle bir ay içinde evlenmek istemesi olduğunu sanmıyorum. Evli bir kadın olarak başka biriyle görüşüyorsun. Sorun burada yani bu kişi 1 ayda bunları demese sen konuşmaya devam mı edecektin?
- +1 yıl
Kusura bakma sana üzülmüyorum ama anlıyorum hissettiklerini. Belli olmaz yani bu kadar vakit yapmamış bir anda yapar falansa bir şey diyemem. Şikayet edebilirsin ya da farklı şekilde tehdit etmeyi deneyebilirsin işe yararsa o da.
- +1 yıl
Ölmeyi düşünmeyle olmaz. Eşin nasıl biri söylesen ne der?
- +1 yıl
İşin çok zor gereksiz ya da yanlış bir tavsiye verip yönlendirme yapmak istemiyorum. Umarım bir çözüme kavuşursun
Aşk İlişkileri konusunda 953 cevap paylaştı. Eşinin tipini adını daha önce görmediyse bizden birinin hesabından sanki kocanmış gibi konuşarak olayları öğrendiğini ve bunun hesabını soruyormuş gibi konuşulabilir böylece o da beladan kurtulmak için nasıl olsa öğrendi diyerek ortadan çekilir
06 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBlöf yapıyor. Yapacak olsaydı aylar önce yapardı. Kurtulmak istiyorsan kocam seni bulur ben yanarım ama sen de yanarsın tarzı şeyler söyle veya polise giderim beni tehdit etmeye devam edersen falan de
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHesabını sil birkaç hafta sonra yenisini aç izini kaybetsin adam. (Hatta kocanınkini de sil)
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
46Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 264,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBence olan olmuş konuşmayın bir daha o kişiyle
00 Yorumla Olabilir. Benim de oldu ve oluyor. Evlilik ya da ciddi bir şey olmadan açik fotolaştiğim da oldu güven olduğu müddetçe. Bana çırılçıplak foto ve video atan hanimefendiler de oluyor ama hiçbir zaman güvenlerini boşa çikarmiyorum çikarmadim. Kadınlar değerlidir, bana güvenip fotolarini attiysa bunu kullanana ben erkek demem açikcasi🌹
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşine yollarsa bir kere kendi başına da iş açmış olur.
Eşin de ona teşekkür edecek kadar canım değil herhalde...
Mevcut hesabını kapatıp, sana ulaşamayacağı yeni bir hesap açmalısın (bir süre de kendi profil resmini koymazsan iyi olur)
Seninle iletişime geçerse de eşime söyledim... Senin tehditlerini de tüm delilleriyle mahkemeye verdim, dava sürecin başladı yaz...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18b cevap paylaştı. Adam ayıp etmiş seningibi karaktersiz adama ilgi duymuşsunuzdur onun ihtiyacını karsila o istemiyorsa istemediği şeyleri yapma sende bir sorun yok arkadaşım adam karaktersiz bir halt yapamaz korkma
00 YorumlaSen savciligin şantaj suçuna ne kadar ceza verdiğini tehdit, şantaj ve özel hayatın gizliliği konularini hatırlat ve suç duyurusu yapacağını kedin dille belirt geri adım atar.
01 Yorumlamerhaba attıgın resımler normal ıse sorun etme aynı resımlerı face ya da ınst kullanıyosan orayada ekle burdan bulmus almıs sapık dersın vede uye oldugun yerden uyelıgını sıl derım..
ınsan senın gıbısını zor bulur buda bulmus aptalca hayallere kapılmıs.. yasamasanı bılmeyen bırıymıs03 Yorumla
+1 yılKim bu pislik hangi şehirde. Tehditlerine aldırma. Ne yaparsan yap de.
eğer bişey yapacak olsa onu engellediğinde başka hesap açmak yerine yapacağını yapardı.04 Yorumla- +1 yıl
Endişelenme hiçbişey yapamaz. tehditleri ciddiye aldığın sürece devam edecek. kesinlikle onu ciddiye almamalısın
Bu riski zamanında almışsınız. Sonucuna katlanacaksiniz. Eğer gerçekten tehdidi gerçekleştirir diyorsan ondan önce eşine sen söyle incelediği yerden kopsun.. Sana tehtidle hicbirsey yaptırmasına izin verme çünkü isteklerinin sonu gelmez, hep daha fazlasını vermek durumunda kalirsin..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. millet ne meraklı böyle istenmediginde cirkefleşmeye
01 Yorumla- +1 yıl
Hiç birşeyden korkum yok diyen bir insan ve küçük bir hatam yüzünden olduğum durum adil değil
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBwnce blöf. Tum sosyal hesaplardan arın sonra da sen onu tehdit et.
017 Yorumla- +1 yıl
Esine ne yazmış
- +1 yıl
Boylr serefsizler yuzunden iyiler de kaybediyor. Resimler nasildi gönderdiğin?
- +1 yıl
Anliklar nasil ss aliniyor ki izin vermemesi lazim instanin falan
- +1 yıl
Esini nasil bulmus
Ayni sehirdenmisiniz bununla - +1 yıl
Serefsiz ya. Korkmuyor da esinden başına iş almaktan
- +1 yıl
Sikayetci olacagim diye tehdit et. Hayatim biterse sende bitersin de.
- +1 yıl
Gorelim o zaman deseydin. Ekledim yazarmisin
Gizli Üye(36-45)+1 yılTaciz ettgini söyleyerek savcılığa vereceğinizi söyleyin resimler normal ise zaten sorun olmayacaktır sosyal. medyadan almış dersiniz ileride sorun olursa da
00 Yorumla
+1 yılgit eşine anlat
savcılığa gidin şikayet edin
sen de dua et ki affedileyim diye.00 Yorumla
+1 yılYazın yediğin hurmalar kışın... Tırmalar
Beter ol 😎
00 Yorumlaçok iyi olmuş şapşik kocan anlasın senin popona dekmiği yapıştırsın kovsun seni.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılSosyal ağ kullanma ve varsa numaranı değiş bulamaz yani yeni hesaplar aç
00 Yorumla
+1 yılOnu savcılığa vereceğini söyle ve bir daha cevap verme.
00 Yorumla
+1 yılBüyük konuşmak istemiyorum ama iyi olmuş iyice iğrençleştiniz umarım kocan öğrenir ve kurtulur
10 Yorumla
+1 yılNeden bukadar sıkıntiya soktun ki kendini başka derdin taşan mı yoktu
00 Yorumla
+1 yılSende sosyal hesabını kapat ya da telefon numaranı iptal et
00 Yorumla
+1 yılBasit savcılığa git savcılıktan bir resim at yazılı şikayet dilekçesi bak o zaman nasıl kayboluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAylarca sürmüş bu tehditler ve hala bir atak yapmadıysa kuru kuruna havlıyor
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHavlayan köpek ısırmaz. Engelle sürekli ama asla iletişime geçme.
00 YorumlaOnce yap sonra pismanim vicdan azabi cekiyorum ayagina yatin birakin bu isler eger vicdanini rahatlatmak istiyorsan sg kocandan bosan adama yazik
00 Yorumla
+1 yılEşin sana yetmedi mi ki başkasıyla biseyler deniyorsun
00 Yorumla
+1 yılSadece sohbet mi
08 Yorumla- +1 yıl
Korkma cevap, verme. Söyleyecek olan söylerdi.
- +1 yıl
İlgi çok mu hoşuna gidiyor.
- +1 yıl
Eşin duysa neler olur
- +1 yıl
Ciddi misin? Niye böyle bir konuma sokuyorsun kendini. Bişey de yapmamışsın. Mutlu değil misin neden gerekti
Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. Senden ne istiyor?
04 YorumlaŞikayet et dicemde esin duycak
05 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTakintili Sapiga denk gelmissin sende. Savciligs veririm de
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 920 cevap paylaştı. Sana savcılık yolları görünmüş
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kocana söyle aldattığını
00 Yorumla
+1 yılSıkıntılı piskolojik zor durum
00 Yorumla
+1 yılMahkeme aç
Savcı anasını aglatir
01 Yorumla- +1 yıl
Peki o ilgi niye boşuna gitti
Eşinde olmayan neyi gördün
Neden aldattın
Aşk İlişkileri konusunda 640 cevap paylaştı. kullandıgın hesabı felan degiştir kapak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. yasın kaç dava açmakla tehdid et
00 YorumlaHiç bir şey yapamaz eşini biliyor mu
00 Yorumla
+1 yılTevbe et ve kapat konuyu
00 YorumlaNe denir ki buna
Şikayette bulun00 YorumlaDejavu oldum ya anlıyorum seni
00 YorumlaResimlerini almışsa şikayetçi ol
00 Yorumla
+1 yılHiç bir şey yapamaz öyle kolay değil
00 Yorumla
+1 yılbirsey olmaz korkma. isiracak it disini gostermez
00 Yorumla
+1 yılNeden böyle bir şey yaptın peki
00 Yorumlaİnş eşin gerçek yüzünü görür:) amin.
10 Yorumla
+1 yılVer nrsini bana
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Direk şikayet et
00 YorumlaHesabını kapa
00 Yorumla
+1 yılBeni takip et istersen yazacağım sana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTaviz verme ve cevap yazma
012 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBelli bir süre oyle yaşa yaş kaç
Cevap sahibi+1 yılSenin peki
Cevap sahibi+1 yılKüçük değilmişin korka uzatırsa polisle yanıt ver
Cevap sahibi+1 yılTakip atar msn
Cevap sahibi+1 yılBen sana atacgm sen de bana at
Cevap sahibi+1 yılSorunuda begendm
Cevap sahibi+1 yılNeyse gittin herhalde
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsel bir şey geçti mi hiiçç
00 Yorumla
+1 yılTevbe et önüne bak
00 Yorumla
+1 yılBiiey olmaz
00 Yorumlaolmaz ya
01 Yorumla- +1 yıl
hımm instagramda arama kısmına iliskisen yaz evlilik ve ilişki danısmanı diye ilk sırada çıkar zaten görürsün Eşinizle veya sevgilinizle ilgili ilişkinize dair sormak istediklerinizi mesaj olarak yazın çözümler üretelim yazıyor. y o sana yardımcı olur ücretsiz zaten bir çok kişiyen yardm edyo sana da yardımcı olur izlemen gerek yolu gösterir
+1 yılİstediğini ver
00 Yorumla
Devamını Gör(38)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım