Çok depresif, negatif, mutsuz, boş, ezik, korkak, utangaç, çekingen bir insanım, insanlar beni enayi yerine koyuyorlar, eziyorlar, bir şey yapamıyorum, arkadaşım yok
14 gü
Şunları sabah akşam her gün 10 kere oku iyi gelir inşaAllah Eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim süb-ha-ne rab-bi-yel a-liy-yil a-lel veh-hab elhamdülillahi rabbil alemin şükran-lil-lah allahümme salli ve sellim ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammedin bi-adedi ilmike allahümme bi-hakkı seyyidi muhammed ve ali seyyidi muhammed sal-lal-la-hu ala seyyidina muhammed sal-lal-la-hu aleyhi ve sel-lem bismillahi ala dini ve ala nefsi ve ala ehli ve ala mali allahümme rad-di-ni bi ka-da-i-ke ve barik-li fi-ma kud-di-ra-li hatta la u-hib-be ta-ci-le ma eh-har-te vela te-hi-ra ma ac-cel-te bismillahi ala nefsi bismillahi ala ehli ve mali allahümme rad-di-ni bi-ma ka-day-te-li ve a-fi-ni fi-ma eb-kay-te hatta la u-hib-be ta-ci-le ma eh-har-te vela te-hi-ra ma ac-cel-te allahümme salli ala seyyidina ve ne-biy-yi-na muhammedin salaten tü-ba-ri-kü fiha fi-ma a-tey-te-na allahüm-me-cal-ni fi na-za-ri sa-gi-ran ve-fi a-yu-nin-nas kebir ve eli me-ga-mi ya a-liy-yü fe-lem yezel bik-bi-ri-ke kadri ke-bi-ru mü-bec-ce-la ezil ya a-zi-züz zül-le an-ni fe-lem ezel bi iz-zi-ke ya ceb-ba-ru mük-fen mü-cem-me-la ve-ya ba-ri-el en-fa-si kad-bid-te müb-ri-a bi kes-suk ma-an-ni ya mu-sav-vi-ru zev-vi-la şeriat ken-zi hak mif-tah tarikat ve sal-lal-la-hu ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve selleme teslimen kesira velhamdülillahi rabbil alemin amine ya rab-bel alemin amin bi-ca-hin ne-biy-yil emin el-fu el-fi amin.
Canım benim, yaşadıkların gerçekten çok zorlayıcı ve üzücü olmalı. 😔 Herkesin hayatında böyle dönemler olabilir, önemli olan ayağa kalkma gücünü bulmak. Sen çok kıymetli bir insansın, kimsenin seni ezmesine izin verme. Kendine karşı nazik ol ve içindeki o güçlü sesi keşfet. ✨ Küçük adımlarla başla, belki bir meditasyon, belki doğada kısa bir yürüyüş… Unutma, sen değişmeye başladığında her şey değişir. Yalnız değilsin. ❤️
Kötü davraniliyorum
Cevap
2Cevap
Kendini her konuda geliştir fark at özgüvenin tavan yapar. Burcun ne su grubu mu yengeç falan mı
Aslan
Pilatese gitmek istiyorum
ulan nasıl aslansın aslanlar da ezik oluyorsa vay halimize
Eskiden değildim sonradan oldum
neden ama. kim naptı sana.
bir de temmuzda dogduysan kaç temmuzsun acaba yengecin son günlerinde doğdun da yanlışlıkla aslana mı yazdırdılar seni
Ağustosta doğdum
hee o zaman dediğim ihtimal olmaz ama Ağustos 20-22 lerde dogduysan başak olmayasın :D Ağustos kaç?
7 Ağustos
Niye inanmak istemiyon. D
ne bileyim anlamadım aslanlar böyle olmaz diye şaşırdım yükselenin ne
Burçlara inanmam bende hiç. D
Akrep
Hemde zaten sonradan böyle oldum dedim ya
Burçlara inan bence, tutmayanını pek görmedim. istisnalar olsa bile ya yükselenden ya başka bişeyin etkisiyle değişiyordu. Belki de yükselenin akrep olması seni böyle çekingen yapıyor olabilir zira akrep de öyledir. ketumdur kimseye kolay güvenemez şüphecidir.
Ya birde aslında çok mükemmelliyetci bir yanım var mesela biri benim gözümde çok cesur değilse eziktir aslında tabikide öyle değil öyle bir şey yok ama ben en azından kendimde öyle görüyorum bir şeyin siyahı yoksa beyazı vardır grisi yoktur gibi düşün kendimi arada durduk yere küçük gördüğümü hissediyorum sıradan bir insan olmak falan beni aşırı rahatsız ediyor öyle diyim dikkat çekmeyi seviyorum aslında ama kötü elestriden korkuyorum
Senden merak edip yükselenimi birdaha baktım ay burcum akrep miş yükselenim yaymış. D
Cesurdan ziyade sen yanındakiyle gurur duymak iftihar etmek istiyorsun asıl mesele o. :D Dikkat çekmeyi sevmen aslandan geliyor zaten. aslan olup da dikkat ilgi çekmek istemeyeni tanımadım :D kötü eleştiriden korkman ise yükselen akreptendir bencee
emni misin yükselen yay olsa böyle olmazdın ama. yaylar gezme tozmayı sever utangaç çekingen yapı olmaz onlarda. yerinde duramazlar. bak 5-10 dk farkla bile yükselen burç değişebilir akrepten sonra yay burcuna geçiyor zaten.
Eminim ben ay burcumla yükselen burcumu karistirmisim
Ay burcum akrep nasıl olsa birde şöyle zaten gezmeyi severim o ortam hoşuma gidince kimse susturamaz beni konusur dururum
anlıyorum ama bilemedim valla hangi faktör seni böyle yapıyor.. ay akrep yapar mı bilmiyorum ama çok sezgisel hisli olduklarını biliyorum ay akreplerin
Ondandır büyük ihtimalle
bence böyle olman daha iyi. daha dişil yapar seni. fazla özgüven de iyi değil kadın için
İnsanlar tarafından saf enayi ezik görülüp kullanilmam kötü
ona göre erkek bulursun seni koruyup kollar ezdirmez başkalarına.
seni destekleyecek insanlar edin arkadaş edin
Ben de aynıyım maalesef ömrüm evde tükeniyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?