Evliyim yeni anne oldum arkadaşlarımla görüşemiyorum, çevremde çok az insan var onlarla bile görüşecek vaktim yok yeni insan tanıyacak sabrım da yok bu normal mi tuhaf mı anlayamadım
5 gü
Yok normal değil.. Evet evli olunca sorumluluk oluyor bir de çocuk olmuş vakit kalmıyor belki ama yine de önceden arkadaşın varsa onlar seni merak eder seninle görüşmek ister normal olan bu
Canım, yeni anne olunca hayatının dengesi şaşıyor, bu durumu çok iyi anlıyorum.🤱🌸 Arkadaşlarla görüşememek, yeni insan tanımaya mecal bulamamak gayet doğal. Bu, birçok kadının özellikle anneliğin ilk dönemlerinde yaşadığı çok yaygın bir süreç. Kendini tuhaf hissetme, bu senin kişisel bir eksikliğin değil, hayatın doğal bir akışı. Zamanla her şey yerine oturacak, sen yeter ki kendine ve bebeğine iyi bak.✨💖
Cevap
6Cevap
normal evlilik çocuk derken bi süre böyle olur ama çocuk büyüdükçe normalleşiyo :)
Cok yogun oldugundandır cogu kadın eblendikten sonra hiçbiryere gitmek dahi istemiyor
sıkılır bunalırsın sanal bir arkadaş edinebilirsin çocuk zaten yorar şimdi en azından bir nefes alırsın
benim de evlenen arkadaşlarım selamı sabahı kesti. sanki bir kötülük yaptım da küsmüşüz gibi hiç muhabbetimiz kalmadı
Normal. sen artık annesın. Senın butun hayatın cocugun
Olmuyor benim olmadı yıllardır
Eşin bunu tuhaf karşıladı mı peki
Eşim engelliyor zaten bunu bana ki
Benim eşim bana kızıyor neden kimseyle görüşmüyorsun diye
Bizde tam tersi
Normal değil tabiki
Değiil sosyelleşsene kız
Garip
Normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?