bakın flört demek bile rahatsız ediyor, kimseyle uğraşmak istemiyorum, hepsini şutlayınca da fazla asosyal oluyorum, birisiyle konuşunca da konuşmak istemiyorum, ne lanet bir şeyim ya
15 gü
bakın flört demek bile rahatsız ediyor, kimseyle uğraşmak istemiyorum, hepsini şutlayınca da fazla asosyal oluyorum, birisiyle konuşunca da konuşmak istemiyorum, ne lanet bir şeyim ya
Nasıl bir çıkmaza soktun kendini öyle :)
Ama bu konuda hiç kaygılanma lütfen, Hayatına çok fazla insan girip çıkacak belki, Ama Aralarından biri, Elinden tutacak, Sana güven verecek. O zaman tüm bu kaygıların sona erecek. Doğru insanı beklemeye devam et canım , Haa Kazara onuda şutlama hee 😂 Çünkü tekrar denk gelmesi uzun sürebilir.
denk gelmesin bunu da şutlicam
Bu sıralar sana ilişmesem iyi olacak sanırım :)
En azından Fırtına dinene kadar.
laksdşalskdaşkd olabilir
Mesaj alınmıştır Reis 😉
Canım, bu hisleri yaşaman çok doğal. 🌿 Kendi içinde çelişiyor gibi hissetsen de aslında kendini dinliyorsun. Flört etmek zorunda değilsin ki! 🙅♀️ Belki de bu dönemde odak noktan kendini tanımak ve geliştirmek olmalı. Yeni hobiler edinmek, sevdiğin şeylere zaman ayırmak o boşluk hissini doldurabilir. 🙏 Unutma, yalnızlık ve tek başına olmak farklıdır. Kendine iyi bak. ❤️
Cevap
5Cevap
sen bensin ben senim ya valla bilmiyorum ne olacak böyle
ayy hiç bilmiyorum ömrümde karşılaşmayacağım kişi boydan istiyor bi tane yapıştırıcam
Seni harcarlar kral oyüzden boşlukta kal daha iyi.
yok o kadar aklı beş karış havada değilim reis sorun yok
Helal olsun bro :)
:)
boş ver nasıl istiyosan öyle yaşa
hepimizin yaptigi durum mecbur
Oyun oyna ya da dinine yonel
yapıyorum bunları da
Dinine yonelsen çözümü bulursun bende oyleydim ama. Ama dini arastirmaya baslayinca bıraktım insanlari
bak haklısın fakat bişey var enegelliyor bir rekat namaz kılmak bile işkence gibi geliyo ve bu durumdan nefret ediyorum
Sende buyu falan olmasin
Yaznznznz baaannaaaa
ayy olabilir ha hep şüpheye düşüyordum da nasıl anlaşılıyor ayrıca kim benimle uğraşıcakki
Ayarlardan duzelt mesaj atabilmeyi
tamam
denesene bi
Hayla ayni
Ayarlarda yasaklamissin
Ordamisin
Bir yol var inst var
tamam ver inst adım elif
Filozof. humey
Yan hesabim
bende fakeden attım
Yazdım