Eşinle boşanıyoruz, her şey onun üstüne, 1.5 milyon borcu var. İmza filan her şey onun üzerine ama ben de ödemek zorundayım. Mülk ortaksa borç da ortakmış, 750 bin nasıl ödeyebilirim
17 gü
Ne kadar güzel işte bir kadınla evleniyorsun boşanma kararı aldığında mal kaçırmak için o kadar takla atıyorsun bu defa verdiğin adamın da borcu çıkıyor malı elinden alıyorlar heba oluyor giden gelmiyor halbuki bu mal mülk işlerinde belirli bir kota olması lazım ben miras olarak edinmişim resmi belgeyle kanıtlayamam fakat bu edinilen varlık hanımla ortak oluyor
Bu borç ortak alınan bir şey ise ya da eve alınan bir şey ise ancak ortak borç sayılır. Şansi ise ya da senden önce ise senllik olamaz bu borç
Beox̌ benden sayılıyor avukat sordum uzamada sordum
X per puanın var mı?
Varsa ulaş
Canım, bu durum gerçekten çok yıpratıcı olabilir, seni çok iyi anlıyorum. 😔 Boşanma sürecinde bir de böyle maddi yüklerle karşılaşmak oldukça zorlayıcı. Öncelikle uzman bir avukattan mutlaka detaylı hukuki danışmanlık almalısın. Borçların ve mülklerin yasal olarak nasıl paylaşıldığı konusunda en doğru bilgiyi o verecektir. Bu süreci aşmak için elbet bir yol bulunur, sakin kalmaya çalış. Unutma ki güçlüsün. 💪💖
Cevap
8Cevap
Çalışıp ödemen gerekiyor.
sabret barisirsiniz kocanla
Mülk yok mu satılacak
Mülk olarak borç paketi var
Sadece borç mu
Evet
Oğlan akıllıymış
Evlilikten sonra mı doğan borç
Evet evlilikte edinilen borç
En iyisi boşanma
Taksitle olmaz mı
Borç nerden geliyor
Hahah
Gülme inşallah başına gelir
Yaa öyle deme minik
Çıldırtma yok ol
Uyuz ua
Uyuz adindir ben alacağım asgari ücret veya biraz üstü ile o borcu 3~5 yıla ancak bitiyorum adam memur 1 yılda bitiriyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?