Evlenmeden önce bir tane ev almıştım. Dubleks daire. Birde yazlık daire almıştım. Evin fiyatı 5 Milyon desek yazlıkta 4 buçuk rahat vardır. Birde evlenmeden önce araba almıştım 1 buçuğa. Yani bir tek bunlar var. Hepsini de evlenmeden önce almıştım. 1 Yıl evli kaldık. Anlaşamadığımız için boşanıyoruz. Mal paylaşımı olmalı mı? Çocuk yok.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bu ortak olunmuyor evlenmeden önce yapmışsın beraber yapmamışsın zaten yapamazdın onunla beraber sakın sakına 1 kuruş dahi verme
Boşanırken isteyebilir mi?
İster de sen itiraz edeceksin işte onun hic hakki yok senden sadece nafaka ve tazminat isteyebilir nafakayi yine halledebilirsin
Düzenini kurması için elimden geleni yaparım zaten.
Neyini yapacan vur tekmeyi gonder seni kullanmasina izin verme sen ona yardim edecen o da gidip onun bunun altinda gezip gununu gun edecek senin paranla
Ömür boyu para veremem zaten 1 yıl veririm o da düzenini kurması için. Kimi de ev falan ver diyor.
Evet, mal paylaşımı olmalıdır. Boşanma sürecinde mal varlığı ortaklığı olduğu için bu konuda hukuki bir süreç başlatmanız gerekebilir.
Evlenmeden önceki mallar senin. iyi bir avukat bul verme
Boşanırken isteyemez mi?
Mallar değilde tazminat vs ister sebep nedir senin haksız olduhun bir durum var mi
Yok anlaşamadık sadece. Nasıl desem sürekli tartışma küslük oluyordu böyle olmaz ayrılalım dedik. O da haksız değil bende. Anlaşamadık sadece. Maddi anlamda yardımcı olurum zaten düzenini kurarana kadar.
Anlaşma yoluna git..1 yıllık ev kirası + eşyalar yeni düzen yeterlidir
Bu dediklerini yaparım zaten. Düzenini kurması için elimden geleni yaparım. Ama yıllarca uğraşıp 5 milyonluk evleri de veremem kusura bakmasın. Çocuğumuz olsa veririm.
Evlenmeden önceki her şey senindir. Yaşın doğruysa meslek nedir dostum? Bu yaşta bu kadar malı nasıl elde ettin?
Oturduğumuz ev baba tarafından kaldı dedemlerden. Yazlık parasıda anne tarafından anneannemlerden ama yazlığı ben kendim beğenip aldım istediğim siteden. Üstüne biraz para koymam gerekti birikmişim vardı. Arabayı da çalışmaya başladığımda aldım her ay parasını ödüyorum. Ailem yine yardımcı oldu zaten. Az ödemesi kaldı. Hepsini kendi başıma sıfırdan almam imkansız zaten. 😅
Herkes çok mal diyorda ihtiyaç ama bunlar. Ev ve araba olmazsa olmaz. Yazlıkta zaten çoğunun var. Yani neden zenginmişim gibi davranılıyor anlamıyorum.
Zengin değilsinde 24 yaşından önce 2 ev 1.5m'luk araba da Türkiye'de çok az kişide var :)
Tamam işte bu dediklerim de ailemden. Benden durumu daha iyi olan bir sürü kişi var. Yani sırf 1 yıl evli kaldım diye de veremem ev falan. Abartı olur, değil mi?
Olacak tabiki de zengin abisi... hadi yine iyisin yazanlar olur burdan
Nasıl olur yani? Tazminat falan mı olur?
İki ev var diye zengin mi olunur?
Ortak olamaz benimki de talep etti babayı aldı
Vermesem de olur mu yani? Sonuçta 1 sene evli kaldık çocukta yok.
O senin isteğin ile olmuyor vermek istemediğini mahkemede söyle
Benim durumum gibi alacağı nafaka ispat ederse tazminat
Tamam da diğer türlü çok saçma olur o zaman bende kadın olayayım her evlendiğim kişiyle 1 yıl evli kalayayım. Ev alayayım boşayayım. Böyle saçma iş mi olur? Mahkeme de belirtirim zaten. Düzenini işini kurana kadar maddi olarak yardım ederim zaten.
Cinsleri kurumasın kadın milleti para söz konusu oldu mu ne Allah tanır ne hak ne hukuk para için anasına bile sırtını dönerler öyle bir cins var gel gerisini sen düşün
Olur
Ama evlenmeden önce aldım
Olur mu yine de
Babayı olur nereye oluyor