Merhaba, hepinizi selamlıyorum, Azerbaycan’dan yazıyorum, fikirleriniz benim için çok önemli, ben 7 aydır evliyim, kayınvalidemle aynı evde yaşıyoruz, evlendiğim günden beri bana hiç rahat vermiyor, ilk gecemizle ilgili şeyleri gidip kendi akrabalarının yanında konuştu, hatta benimle ilgili özel konuları kızına göstermeye çalıştı, sonra ben bunu görmezden geldim, ailem bize misafir geldiğinde onların arkasından konuşmaya başladı, beni sürekli aşağılamaya çalışıyordu, odama izinsiz giriyordu, eşyalarımı kullanıyordu, kızıyla görüntülü konuşup odamı gösteriyordu, “burası kirli, orası kirli” diye beni küçük düşürüyordu, zamanla yaptığım hiçbir işi beğenmemeye başladı, bir gün elimden tabak düştü kırıldı diye oğluna “bu her şeyi kırıyor git yenisini al” demiş, ailem her geldiğinde yine problem çıkarıyordu, tuvalet kirli vs diyordu, sonra kendi akrabalarıyla benim hakkımda konuşup “bu kız 25 yaşında yumurtalıkları çalışmaz çocuğu olmaz, oğluma daha genç kız lazımdı” demiş, sonra bunları benim yüzüme de söyledi, yaklaşık 10 gün önce büyük bir tartışma yaşadık, bana ve anneme çok ağır hakaretler etti, “seni bu eve hizmetçi olarak getirdim, iş yapmıyorsan defol git” dedi, bana ağır sözler söyledi, anneme de hakaret etti, eşime de “ev alırsan kendi adına alma, babanın adına al çünkü bunlar boşanıp gider” dedi, ayrıca “bir daha sofraya oturursan kafana geçiririm, benim ekmeğime el sürme” dedi, hatta “götürün bunu köpek gibi odasında yesin” dedi, ben artık dayanamadım evden çıktım, ailemin yanına geldim, eşime ayrı ev tutmasını söyledim ama o istemiyor, ev alacağım dedi ama hâlâ ailesinin yanında kalmak istiyor, doğum gününe de az kaldı ama o beni o sofradan kovdu, sen nasıl bir daha o sofraya oturursun dedim ama onlarla kutlamak istiyor, bana destek olmuyor, ben çok yoruldum ve tükendim, ne yapacağımı bilmiyorum
17 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer