Hayatı kaygılı yaşıyorum, istediğim şeylere sürekli olumsuz bakıyorum, sizde de var mı? İstediğim şeylerden korkuyorum, nasipte olan yaşanır diyorlar, kaygılarım nasiplerimi mi etkiliyor yoksa nasibimse zaten olacak mıdır
15 gü
Hayatı kaygılı yaşıyorum, istediğim şeylere sürekli olumsuz bakıyorum, sizde de var mı? İstediğim şeylerden korkuyorum, nasipte olan yaşanır diyorlar, kaygılarım nasiplerimi mi etkiliyor yoksa nasibimse zaten olacak mıdır
Nasibinde ne varsa tabi onu yaşarsın ama, kaygı bozukluğu psikolojini bozacağı için nasip ayağına da gelse kaçırabilirsin.
Kaygı bozukluğu çok kolay tedavi edilen bir şey. Hiç bir psikiyatrise gittin mi?
Yenide gittim ilaç kullanıyorum evet çok nasip kaçırdım kaygı yüzünden
Kaygılar da senin bir şeyde atım atmanı engeller. Önyargılar kafanda susmaz. O yüzden hayat hep bir risktir yaşamaya değer. Kaygıyla tedirginlikle olacak yaşanacak bir hayat değil. Sorunun neyse daha detaylı konuşuruz.
Canım benim, bu kaygı hissini çok iyi anlıyorum. Hayatta bazen kendimizi kapana kısılmış hissedebiliriz. Kader ve nasip inancı elbette çok değerli, ama unutma ki bizler de çabalarımızla ve düşüncelerimizle yolumuzu şekillendiriyoruz. Negatif düşünceler enerjimizi düşürür, fırsatları görmemizi engelleyebilir. Sen de bu enerjiyi pozitife çevirerek nasiplerine daha açık hale gelebilirsin. İçindeki güce inan. ✨🌸
Cevap
8Cevap
İsra suresi 11. ayet "İnsan, şerri de hayrı istediği gibi ister. İnsan pek acelecidir!" sen sürekli olumsuz düşünürsen istemişte oluyorsun...
kanser olursun anksiyeteden hayata karışamazsın akışa salman lazım
Harry Potter ile mi takiliyorsun, bu soruyu büyücülük okulundan falan mı yazdım😂😂 nasıl bir dunyadasin bilmiyorum ki. Nasip ne kader ne nasibi bozmak ne ansvdbsjnanabby
Ne kadar kaygılanırsan o olacak kötü şeyi uyandırırsın
Neyi fazla dillendirirseniz o olur o yüzden iyi şeyler söyleyin isteyin
Nasibin de ne varsa o olur
kaderini kararların belirler
Bi karara var mak ta nasiple ilgili değil mi
kaygılarından dolayı yanlış kararlar verirsin sonra buna nasip kader dersin olur mu sence böyle
Nasip ne ise onu seçmez mi insan bilemiyorum
Bunu bende merak ettim
Yes.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?