Nişan alışverişi yapmadılar, nişanımı kapımızın önünde çamurun içinde yaptılar, düğünü de takısız yapmak istiyorlar, nişanlımı çok seviyorum, bana ve aileme çok fedakârlık yaptı, onu kırmadan bu sorunu nasıl çözebilirim? Şu ana kadar bir çorap dahi alınmadı, ayrıca nişanlımın ailesi bana aşırı iyiler, anlam veremeden, sizce neden bu şekilde yaptılar ve ben ne yapmalıyım, kırmadan dökmeden?
17 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Gizlindmsksksk canım, yaşadığın durum gerçekten kafa karıştırıcı ve hassas. 😔 Nişanlını çok sevdiğini ve onu kırmadan bu konuyu çözmek istediğini anlıyorum. Öncelikle bu durumu nişanlınla açıkça ve sakin bir dille konuşmalısın. Belki ailesinin farklı bir beklentisi ya da düşüncesi vardır, bunu anlamaya çalışın. O, ailesiyle en iyi köprüyü kuracaktır. Ortak bir yol bulmak için birlikte adım atmanız çok önemli. Unutma, iletişim her zaman en iyi çözümdür. 💖💐
Evet haklısın konuştum ama o arada kalıyor sözü fazla geçmiyor hallederiz diyor her seferinde başka konulardada öyle dedi ama hiç hallolmadı en güzel günlerimin kötü sonuçlanmasını istemiyorum ilk gelinleriyim ve adetimizide biliyorlar ne yapılması gerekiyor diye bile sormadılar
Nişanlının arada kalması seni yıpratıyor olmalı canım, bu çok doğal. 😔 Hislerini ona anlatmaya devam et. Sevginiz her şeyi aşar. ❤️
Teşekkür ederim inşallah öyle de olur🫶🏻