Düğün takılarımızdan aileme vermek istiyorum ama nişanlım kabul etmedi. İçimin rahat olmaması normal mi?

Arkadaşlar merhaba, şuande nişanlımın 200k borcu var çünkü ailesinden fazla destek göremedi düğün sürecinde. Düğün takılarımızla ödeyeceğiz. Benim ailem istediğimiz herşeyi eksiksiz aldı benim borcum yok fakat bende aileme hem yardım edebilmek için hemde nişanlımın ailesine kızdığım için kendi aileme borçlu hissediyorum çünkü düğün takılarından nişanlımın düğün borçlarını ödeyeceğiz. Bu durumu konuşurken nişanlıma senin borçlarını ne kadar ödersek düğün takılarından annemlere de o kadar para verelim dedim kabul etti. Fakat geçen gün yine konuşurken yani biz artık kendi ailemizi kurucaz borç bizim borcumuz olcak artık eğer annenlerede o kadar verirsek paramız kalmayacak dedi. Babamda eğer siz şimdiden senin ailen benim ailem diyorsanız bu iş şimdiden kopar, eğer sen o nikah masasına oturucaksan o benim kocam diyip benimseyeceksin ben sizden para pul istemiyorum versende almam sizin mutluluğunuz daha önemli benim için düğünün ertesi günü elinizde para kalmayacak sizde belki ev araba alırsınız biraz akıllı ol böyle şeylere girmeyin dedi ama annem aynı fikirde değil tam tersi fikirde. Babamlarında çok borçları var benimde bu şekilde ben bolluğum için yokluk çekeceklerse içim hiç rahat değil bu konuda sizce ne yapmalıyım?

Düğün takılarımızdan aileme vermek istiyorum ama nişanlım kabul etmedi. İçimin rahat olmaması normal mi?