Yakında nikahım var, ailesi tüm gelinlere düğün, nişan yaptı. Bana yapılmıyor, ne yapmalıyım?

1 ay sonra nikahım var. Ben ailenin 4. ve en küçük gelini olacağım. Diğer gelinlere düğün kına ve nişan bile salonda olurken bana hiçbir şey yapılmıyor ve hakkım yokmuş gibi davranılıyor. Elbise tarzı beyaz bir kıyafet aldık ben ve nişanlım. O da gelinlik yerine. Nişanımı zaten biz kız tarafı olarak her şeyi yapmıştık. Bir takı bile takılmadı. Alyansları nişanlımla ortak aldık. Tek isteğim kınayken tamam kına yapılsın dediler ama hiçbirinden bir hareket yok.1 ay sonra nikahım var ancak ne kıyafet için ne bir şey için hareket yok. Onlarla konuşmayı deneyince kınayı kız tarafı yapar kıyafetini senin alman lazım dediler. Her şeye tamam dedikçe tüm yük bana kalıyor ve nişanlımla konuşmayı deneyince de hep dahasını istiyorsun diyor. Ailesi seviyorsa zaten bu sebepten seni bırakmaz diye aşılıyorlar nişanlıma. Nişanlım da bana seviyorsan böyle kabul edersin kabul etmiyorsan demekki sevmiyorsun diyor. Zaten birçok şeyi kabul ettim. Onlara yük olmamak için çabaladıkça onlar dahasını istiyor. Maddiyatları yetersiz diye düşünmeyin diğer oğullarına ev almada destek oldular mutfak masrafına kadar öderken konu ben olunca hiçbir şeye hakkım yokmuş gibi davranıyorlar sebebini de anlayamıyorum. Nişanlımla konuşuyorum olmuyor. Ailesiyle konuşmayı denedim. Nişanı kız tarafı yapar demişlerdi tamam dedim. Kınayı da kız tarafı yapar. Kıyafetini senin alman lazım. Ona da tamam ama bir gelinlik bile alınmıyor. Ben mi abartıyorum ya da yük oluyorum bilmiyorum. Kına haftaya olacaktı normalde kimseden bir hareket yok. Ne yapmalıyım nasıl konuşmalıyım ve kimle konuşmalıyım bu konuyu?

Yakında nikahım var, ailesi tüm gelinlere düğün, nişan yaptı. Bana yapılmıyor, ne yapmalıyım?