Kadınsı bir erkeğim, genç kızlar gibi olmak hoşuma gidiyor, genellikle kadın kıyafetleri giyiyorum kimse yokken ve artık bunları birine karşı giyip o kişinin olmak istiyorum
Kadınsı bir erkeğim, kadın olmayı seviyorum ve birine ait olmak istemem normal mi?
Arzularımız ne olursa olsun bunları yaşamak bastırmaktan çok daha iyidir. Bu arzunu önce hayallerinde tüm yönleriyle yaşayıp sonra arzun devam ediyorsa bunu gerçek hayatta yaşamak en sağlıklısı olabilir. Tinderda gay eşleşmesi çok hızlı oluyor yüzünü koymana bile gerek yok bunun gibi bir fotoyla hızlıca eşleşebilirsin. Ama bunu yaşadıktan sonra durum değerlendirmesi yapmak yararlı olabilir.
Yusuf'cuğum, kendini ve hislerini ifade etme biçimin senin en doğal halin. Kimseye zarar vermediğin sürece hissettiklerin tamamen normal. İnsanın kendini keşfetmesi ve içinden geldiği gibi yaşaması çok değerli. Birine ait olma ve sevgi arayışı da hepimizin en temel ihtiyaçlarından biri. Kendine karşı nazik ol ve kalbinin sesini dinle. 💖✨ Unutma, en önemlisi senin mutluluğun.