Dogrudur da ben birbirimizi sevip evlenip istiyorum işte sadece onun teni tenime değsin Şu an bakiyorum erkeklere cok şeyler ya bir tane polisle konustm cok kadin siktigini soluyor bir tane daha vardi oyle bir polis hic aklima gelmedide simdi geldi ben o isi yapmadim da ya evlenecegim adam yapmissa bunlar gibi sikmisse 50 tanesini diye geldi inanki midem kalkti
Ben tek bir defa sanaldan cinsel şeyler konuştum yalanım yok. O da karşı cins baktı bu çocuk hiçbir şey yaşamamamış yaşatmak istedi öyle. Foto dahi atmadım. Çok istyrum bir kızla olmak ama daha hiç kimseyle olmadım.
Evette oyle denkmi gelmis ben zannetmem Bende girdim sanaldan ama gercek olmadı yani canlı sikismedim ama yalan yok iki kişiyle sevistm ama onlarda bana karsi bir sey vardi diye yaş ilerledikce hem fikrim degisiyor işte 😟
Aynen var ya bende 😄 evlenince istiyorum da bunu gec olmz umarim genc yasta yasamk iyi İki kişiyle opustm ama hayatimin en berbatiydi yani midem kalkti 😂😂 herhangi biriyle seks ypsm kesin midem kalkar kesin. Tek bir kisiyle opusmek istedim hayatımda öpmedi cocuk neyse kismet o zevki kocamda alirm yani anlayacagin duygusz olmuyor karsi tarafla duygu olmalı iste
Ya son elimi tutan eski sevgilimle opusmeyi cok istemistm adamin yanagini optum belki dudagimi oper diye hyr iki hafta bulustk adam dudagiimi opmedi bide aksam bulustk yani
O erkek arkadaşının yerinde ben olacaktım var ya dayanamadım ya direkt başını elimle sabitler dudaklarına yumulurdum. Aşkla şehvettle öpüşürduk. Çok fena doluyum ben ya
Çekinmistir belkide. Bende çekingen biriyim.. Öpüşmek istediğini hissetsem belki bende ilk adımı atmakta zorlanırdim. Geçmişinde kız varsa anormal. Hiç kız yoksa normal bence bunu yapması
Erkekleri gectim ztn cirkine bile güzel var diyen olduğu icin canli gören erkekler ztn vurguluyorda ama onlari pek takmiyorum Çevremi kizlari falan takarim kiskanan kizlar oluyrdu unvdeyken unvde gecen yil bitti eve geldm mk virus çıktı sksksk ee haliyle göbek vs kilo oldu fizigimi de yüzümü de begeniyorlar gercide zayıflayınca zayifliyorum ztn bnde ama anlayacağın şu an en sonki eski sevglm beni gorse dalga gecer bir kerede kilo aldm kalem gibiydin noldu diyor sana ama yuzumu begendigi icin bir sey demiyor o ilk gordugunde aşık olmus bende niyeyse gozlerine tutulmustm ama anlasamadik bir türlü o dediğim dedik ben ayri olunca
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aynen bende bide bakir olmasını isterim ben oyleyim çünkü oyle erkekte zor olacak galiba off
Bende bakirim hic ilişki yaşamadım.
Dogrudur da ben birbirimizi sevip evlenip istiyorum işte sadece onun teni tenime değsin Şu an bakiyorum erkeklere cok şeyler ya bir tane polisle konustm cok kadin siktigini soluyor bir tane daha vardi oyle bir polis hic aklima gelmedide simdi geldi ben o isi yapmadim da ya evlenecegim adam yapmissa bunlar gibi sikmisse 50 tanesini diye geldi inanki midem kalkti
Ama diyorum yolu arar düşürür ayetinde de vardi kötü kadinlar kötü erkeklere iyi kadinlar iyi erkekelre gibi
Ben tek bir defa sanaldan cinsel şeyler konuştum yalanım yok. O da karşı cins baktı bu çocuk hiçbir şey yaşamamamış yaşatmak istedi öyle. Foto dahi atmadım. Çok istyrum bir kızla olmak ama daha hiç kimseyle olmadım.
Hayır ya o olması gereken. İlişkiye girmemiş insanlarin kimisi evleniyor yani ilişkiye girmişlerle
Evette oyle denkmi gelmis ben zannetmem
Bende girdim sanaldan ama gercek olmadı yani canlı sikismedim ama yalan yok iki kişiyle sevistm ama onlarda bana karsi bir sey vardi diye yaş ilerledikce hem fikrim degisiyor işte 😟
Artık zor dayanamıyorum da bir kızla olmak istyrum. Helalim olsun sevişeyim diyorum.
Aynen var ya bende 😄 evlenince istiyorum da bunu gec olmz umarim genc yasta yasamk iyi
İki kişiyle opustm ama hayatimin en berbatiydi yani midem kalkti 😂😂 herhangi biriyle seks ypsm kesin midem kalkar kesin.
Tek bir kisiyle opusmek istedim hayatımda öpmedi cocuk neyse kismet o zevki kocamda alirm yani anlayacagin duygusz olmuyor karsi tarafla duygu olmalı iste
Nıye ki ne hissettin öpüşürken
Ben çok merak ediyorum. Acaba nasıl birşey dil emmek okşamak nefesi hissetmek filan
Dil emmek harika baya ilk kisi ypmistidi guzeldi ama midemde bulandi ne biliym eve gidince tukurmustum
Hem harika diyorsun hem iğrenç diyorsun ya 😊
O dudakları hissetmek çok güzel birşey olur dur bence. Okşamak oynasmak.. Of be.
Ya seni merak ettim ben
Ya son elimi tutan eski sevgilimle opusmeyi cok istemistm adamin yanagini optum belki dudagimi oper diye hyr iki hafta bulustk adam dudagiimi opmedi bide aksam bulustk yani
O erkek arkadaşının yerinde ben olacaktım var ya dayanamadım ya direkt başını elimle sabitler dudaklarına yumulurdum. Aşkla şehvettle öpüşürduk. Çok fena doluyum ben ya
Niye acaba opmedi dudagimdan o cocuk beni cok guzel buluyorduda hem ama öpmedi işte hemde yakisikliydida
Çekinmistir belkide. Bende çekingen biriyim.. Öpüşmek istediğini hissetsem belki bende ilk adımı atmakta zorlanırdim. Geçmişinde kız varsa anormal. Hiç kız yoksa normal bence bunu yapması
Seni merak ettim.
Etme boşver tipimi kisacasi beğenmeyen yok.
O kadar güzelsin yani
Erkekleri gectim ztn cirkine bile güzel var diyen olduğu icin canli gören erkekler ztn vurguluyorda ama onlari pek takmiyorum
Çevremi kizlari falan takarim kiskanan kizlar oluyrdu unvdeyken unvde gecen yil bitti eve geldm mk virus çıktı sksksk ee haliyle göbek vs kilo oldu fizigimi de yüzümü de begeniyorlar gercide zayıflayınca zayifliyorum ztn bnde ama anlayacağın şu an en sonki eski sevglm beni gorse dalga gecer bir kerede kilo aldm kalem gibiydin noldu diyor sana ama yuzumu begendigi icin bir sey demiyor o ilk gordugunde aşık olmus bende niyeyse gozlerine tutulmustm ama anlasamadik bir türlü o dediğim dedik ben ayri olunca
Sen böyle deyince daha çok merak ettim ama ya :)
Boşver cidden evleneceğim adam sansli olacak belki sen olursun bilemem ki ilk gece bana iyi davransinda yeter yani
Davranır davranır :)
Tasma taksın bir o yana bir bu yana çeksin
Bırak abi dırdırları tripleri çekilir mi.
Free takıl
Ciddi düşünüyorum ben ya günümü gün edeyim degil
Ben de istiyorum. Maalesef hayat şartları. Gönlünden geçenin hayırlısı olsun inşaallah.
Düzgün neyi
Düzgün kız yok diyorum
Var var
Nerede yok. Ait olmak istiyorum.
Ya noktalama işaretleri hiç kullanmamisim. Düşün işte halimim
Nerede? Yok. Ait olmak istiyorum.
Evlenecegin insla ol acele etme ben gibi yapmayan kiz cok mastla giderebilen sende oyle yapacksn mecbur bosver
@Denizyrs niye yapmadınız peki?
Paraya mesleğe bakıyor herşey
Yok işte
Neden?
Hahahha
Nesi komik