AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
bence kombının guzelmiş :) daha ne istiyorsun mis gibş yaşoyorsun işte
Bir işim yok ve yaşamak için kız arkadaşıma bağımlıyım, reddedersem kendimi sokakta bulacağım
oo femdom harika :) pet play falan izle
Onu aldattım, bu benim cezam. 😰
oo daha yeni başlıyor tasma takıp gezdirir istiklalde seni :)
Bu benim için çok aşağılayıcı, bazen ağlıyorum çünkü bir erkek olarak hayatımı özlüyorum. Onu aldattığım için pişmanım.
penis kafesi taksın sana ortada bulusun :)
Kız arkadaşım hormon tedavisine başlamamı istiyor, böylece tekrar erkek olamayacağım 😰
ooo on numero. çok merak ettım kız arkadasını :) turkıyede boyle hatunlar varmıymıs ya
Neden kız arkadaşımın intikamını destekliyorsun? Kadın olmaya zorlanmak beni ağlatıyor.😰 Ben ve kız arkadaşım Belçikalıyız.
sissy fantazısı varmış. sende haketmişsin :) guzelde hatun olmuşsun. mis gibi işte. bnce sende artık bunu kabullen. zaten evcıl hayvan bakıyormus gıbı bakıyormus sana baksana
Yapacak bir şey yok. Bir işim yok ve yaşamak için kız arkadaşıma bağımlıyım. Eğer bir kadın olarak yaşamayı reddetseydim kendimi sokakta bulurdum. Ama erkek olarak yaşadığım hayatı özlüyorum ve bazen ağlıyorum. Ama erkekliğe geri dönemeyeceğimi biliyorum. 😰😟🥺
belçika hukumeti iş veriyor ve kalacaj yer istersen bir maille iş ve kalacak yer bukurum sana dursun bu kadın şiddeti :) ama sen bu acizliği seviyorsun değil mi
Kadın kıyafetleri giyen bir erkek olduğunuzda iş bulmak zordur. Bu durumu değiştirmeme yardım ederseniz çok mutlu olacağım.
yoo bır erkek olarak gıdıceksın turk konsolosluguna bıkhı gecıcem
Türk konsolosluğuna gitmek zorunda mıyım?
Ben onun kız arkadaşıyım, ona yardım etme, bana acı çektirdi.
sahibe geldi. izin vermiyor ama. peki ikinizi baş başa bırakıyorum. sende onu aldat barışın işte
@yel_da Anlayışınız için teşekkür ederim, bir daha asla erkek olamayacak ve onu ağlarken görmek umurumda değil. Başına gelen her şeyi hak ediyor.
amann bacım bağla kalorifer direğine aldat gözü önünde :) bitsin :) ya da daha beterını yap dogrudan pet play moduna al :)
Haha, ona hormon tedavisi vereceğim, artık erkek olamayacak, bu onun için büyük bir aşağılanma. Aldatılan tüm kadınların intikamını alıyorum.
doğrudan kısırlaştırsana ne uğraşıyorsun kırdır testisleri... olay kapansın :)
Ona bir vajina yapmak için ameliyat olmak istiyorum.
bence penis kafesi kullanarak senin klitorisinden daha kucuk hale getır boylesı daha acı verıcı olacaktır
Evet, ama bir gün bu durumdan kurtulmanın bir yolunu bulabilir. Ona cinsiyet değiştirme ameliyatı yaparsam, bir gün iş bulup bağımsız olmayı başarsa bile, kadın cinsiyetiyle yaşamak zorunda kalacak.
yumurtaları kırdırman daha ıyı bır çözüm o zaman. hiç cinsellik hissetmiucek hiç srrtleşmeyecek erkek gıbı ama erkek değil
Cehennemde zebaniler götttünden kan alırken görürsün iyimiymiş kötümüymüş
Bu şekilde yaşamaya zorlandım.
Hayır zorlanmadın kendi tercihini yapmakta özgürsün
Bir işim yok ve yaşamak için kız arkadaşıma bağımlıyım, reddedersem kendimi sokakta bulacağım
Allah sana yeter Allah sana rızkı verir vermese bile korkma kimseye bağımlı yaşama Allah senin dostun Allah hep seninle ölüm kötü değildir ölüm Allah’a kavuşmaktır sonunda ölüm de olsa kimseye muhtaç olma.
☀️~Tevbe Suresi~☀️
(129) Eğer yüz çevirirlerse de ki: “Allah bana yeter; O'ndan başka ilah yoktur, yalnız O'na güveniyorum ve O büyük bir hükümranlık sahibidir.”
Ama eğer sen böyle olursan Allah seni sevmez.
Erkek misin kadın. Mı fiziğin çok güzel duruyor
Ben bir erkeğim.
Tamam da kadın gibi giyinmişsin travesti misij
Evet
Travestilerin yaptığı iş belli
Onu aldattım, bu benim cezam.
Nasıl mutlu oluyorsan öyle ol gersini umursama
Ne anlatıyorsun be abla ne diyorsun be abi
Bozar bizi bu işler
Sana ceza !
Niye böyle giyindin
Allah akıl fikir versin ne diyim kardeşim.
Kötüüüü