Güncellemeler
1 yıl
Gay diyorsunuz ama gay değilim normal biriyim kızlardan hoşlanan. Baksana hemen top gay diyorsunuz erkekleri sevmemem onlardan nefret etmem gayet doğal 😀
Güncellemeler
1 yıl
Gençler ben gay veya top değilim yönetimim tamamen kadınlara karşı. Erkekleri sevmiyorum sadece, erkek arkadaşım falan yok. Çünkü ne zaman erkek kanka edinsem çıkar üzerine davranıyorlar başka açıklaması yok. Sevmem için bir sebep yok.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Femisim genel olarak erkeklerden nefret etmeye dayali bir ideoloji değil sen sadece topsun
Niye top olayım aq sevmiyorum sevmek zorunda değilim feministim. Baksana beyniniz sadece top gay demeye yetiyor yani. O yüzden sevmiyorum sevmicem de.
Feminist olamazsin zira feminist biri erkeklerede kizlarada ayni yanaşmak zorundadir sen sadece burnu piercingli pusyhuntersin
O ne demek. Erkekleri sevmiyorum ben feminist demeyelim o zaman?
Erkekleri sevmemek irkciliktan daha ileri bir seviye oyle düşün zira gercek feminist için erkek ve kadın diye birsey yok bir fert olarak en azından.
Bak o konuda haklısın, araştırdım biraz saçma sapan şeyler çıktı. Irkçı falan değilim dostum. Gay falan da değilim olsam neden demeyeyim. Benim de erkek arkadaşlarım oldu, ama ne zaman erkek biriyle arkadaşlık etsem bana kazık atmaya çalıştı. Gitti sevgilime yürüdü. Sen olsan böyle bir erkek kankayı sever miydin?
Ben bir yılanin yilanlik yapti diye yargilamam
Bende kızları seviyorum usta 😂
Yani ben de sadece kızlara yöneliyorum. Erkekleri sevmiyorum arkadaşlıkları falan hep çıkar üzerine.
Aynen ama benim kız arkadaşım yok senin varsa bir ikisiyle tanıştırsana
Benim erkek arkadaşım yok işte. Bazen kanka ediniyorum ama kız arkadaşıma yürüyor sonra yol veriyorum sen olsan bunu sever miydin? Benim çevremdekiler kız genelde. Ve ben top veya gay değilim kardeşim benim.
Tamam benimde kız arkadaşım yok beni çevrene al aydınlanayım be abi 😂
Hahah hayır
Yaradan sormaz mı reis evlenip piyasadan çekilecem ben hayır işlersin az 😂
Valla adam gibi erkek kankalarıma kız buldum diğerlerini hayatımdan çıkardım baştan gay demeseydin olurdu😄
Bi dakika ben gay demedim şimdi yanlış anlaşılmasın ben içeriye sızma yapıyor dedim teessüf ederim istersen bak konuşmalara 😂
Haha aynı şey kardeşim 😃 gay olsam size yürürüm herhalde erkekleri sevmeyen birisi nasıl gay olabilir 😄
Aynı değil arada fark var mesela youtube da birisi var kızlara yakın olmak için farklı hareketler yapmaya çalışır ama aslında amacı farklı onun gibi bir şey
Valla sen bu kardeşine yardım et kurtar beni 😂
Ben kızlara yakın olmak için değil, hatta kızlara ben erkekleri sevmediğimi demiyorum. Siz yanlış anladınız😃
Bak gördün mü ikimizde birbirimizi yanlış anlamışız 😂
Aynen. Yani sen olsan sever miydin dostum. Benimle arkadaş oluyorsun senin sevgiline yürüyorum beni sever miydin?
Hayır sevmem kimse sevmez öyle * delikanlı adam ne başkasının sevdiğine ne de kendi sevdiğinden başkasına bakar
Şimdi dediğimi anladın demi. Yani ben erkeklerim böyle olduğunu düşünüyorum. Bu bir veya iki kez olmadi
Aynen herkesi yer yere götürmemek gerekiyor
Normal
Bana neden gay diyorlar yahu hshshdh
Ben ne yaptım, niye sevmiyorsun?
Gay gay
Gaylık ile ilgisi yok baksana saçma sapan yorum yapıyorsunuz normal sevmemem
Seni kimse sevmez aq
Çokta umrumda djjdjd
Yani topsun 😂🤣
Hahah sensin top, top değilim kardeşim sevmiyorum
Reis feminist takliti yaparak kalenin içine sızma yapıyor 😂
@Bilgmert Hahahah yemin billah feminist biriyim kızlardan hoşlanıyorum erkeklerin beyni kısıtlı baksana hemen gay olmaya çektiniz bu yüzden sevmiyorum sizi
Ya tamam feministsin işte içeri sızınca beni de yanına al 😂
@Bilgmert Shdjdjd Hayır kardeşim anlatamıyorum. Erkeklerin arkadaşlığı yalan geliyor çoğu karaktersiz, sadece seks üzerine beyni çalışan varlıklarız biz. Ne zaman erkek kanka edinsem gidip sevgilime yürüdü. Neden seveyim?
Adamın * denk gelmişsin sen sevgilisi olan kıza bakılmaz
@Bilgmert Aynen tam olarak öyle. Doğru düzgün karaktere sahip erkek seviyorum yani bu kişiyle arkadaşlık ederim. Siz sevgilinize yürüyen bir erkek kankanizı seviyor musunuz gerçekten?