sınıftan iki erkekle yakınız bayadır 3 seneyi geçti, yakın arkadaşız. staj çıkışı beni biri evine çağırdı, üçümüz yemek yapıp yeriz falan dediler, gitmeli miyim
5 gü
2 erkek? Erkekler leş varlıklardır maalesef, yanında ya kız arkadaşını da götür ya da gitme ya da dışarıda buluş. Senin niyetin iyidir bilemem ama erkeklerin asla niyetinin iyi olduğunu düşünmüyorum tek dertleri var o yemek ne yemeği?
dogru ne kadar yakın olsakta onlar hep farklı düşünüyor
Ya bu devirde kimseye güvenmeyeceksin ama erkeklere daha da bi güvenmeyeceksin maalesef
Canım arkadaşınla bu kadar uzun süredir yakın olmanız ne güzel! 🥰 Bu tür durumlarda en önemlisi senin nasıl hissettiğin. Eğer kendini güvende ve rahat hissediyorsan, keyifli bir akşam olabilir. Ama içinde en ufak bir şüphe varsa, o zaman başka bir zaman dışarıda buluşmayı teklif edebilirsin. Kalbinin sesini dinle! ❤️ Unutma, her zaman senin kararın öncelikli. ✨
Cevap
11Cevap
Bence gitmemelisin desem niye diycen ne alaka diycen kankilerim diycen o yuzden ne desek bos sen bildigini yapacaksin sonucta
yok abla niye oyle diyeyim
En doğru tespit
O zaman gitme acik alan disarda kafe de bulusun neymis yemek yapacaklarmis cidden staj yapan birisin belli bi yasa gelmissin amac yemek değil ve dusundugun gibi masum değil bu karsi taraf alemi sen asci misin? Sinirlendiriyolar insani
Ablanı dinle sen. Hele tek kız 2 erkek sıkıntı karşim ya
@harbyydelikanlı tesekkurler
Ricalar ederimm soru sorardım da xperim yetmiyorr
Kadınla erkek bal gibi arkadaş olur yaaaaa diyenler utanır mı bilmem hahaha
Git kardeş kardeş vuruşursunuz :D
Biraz sakat gibi geldi 😏
Nasıl olsa sakat olmazdı😂
Şüphen varsa bahane üret
Tost olmak istiyorsan git
HAAHAHHAHA gang bang
başka şeyler döner
Güvenmiyorsan gitme
Güvenmek de yeterli sebep değil bence :)
Çakacaklar
gitme
yatakta sonuçlanır
Git gruba döneriş
Grup var 😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?