Kendisi ciddi bir şey konuşmayı sevmeyen biri. Daha doğrusu beceremez hiç. Lafta her zaman sorumluluklarını yerine getiriyor fakat eylemde olmuyor. Ben anlaşmak için adım attığım halde kendisi hâlâ soğuk hareketlerine devam ediyor. Aramız iyi olsun istiyorum. Sevgilim de bunu görüyor, bu duruma üzülüyor, iyi anlaşalım istiyor ama gidip onunla konuşmasına rağmen hiçbir değişim olmuyor. Sevgilimin çok uzun süredir arkadaşı kendisi. Doğal olarak kopuş da olmuyor. Bu durumda ne yapmalıyım bilmiyorum? Hayatı oyunun etrafında dönüyor ve gördüğüm üzere Sevgilimin hiçbir zor anında yanında olmamış. Ona yakın arkadaşlık yaptığını düşünmüyorum bile. Siz olsanız ne yapardınız?
Yani bunun kararını verebilecek olan sen değilsin ki. Sen arkadaşlık yaptığını düşünmüyorsundur, sevgilin onun muhabbetini seviyordur arkadaştır. Anlaşmak zorunda da değilsiniz.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
O da benimle aynı düşünüyor yalnız, onu belirtmeyi unutmuşum. Arkadaşlık kavramını sadece oyun olarak görmesi canını sıkıyor. Hiçbir şeyini bilmediğini söylüyor açıkçası. Ben çok anlaşmak istedim o da gördü bunu ama hiç anlaşma yanlısı olmadı.
Yani anlaşmak zorunda değilsiniz, yine söyleyeyim onu. Ama sevgilin de onun arkadaşlığından memnuniyetsiz ise bi yere gitmek yerine ufak ufak muhabbeti kesmeye çalışabilir eğer daha önceden bu konu konuşulduysa ve çözümsüz kaldıysa. Sürekli konuşmasınlar buluşmasınlar, mesaj atarsa geç cevap versin vs vs