Sizce arkadaşımı hayatımdan çıkarayım mıyım?

benim bir tane lise arkadaşım var ve çok iyi dostuzdur ve ben her şeyimi bu insanı anlatmış biriyim her şeyimi anlatırım onu iyi yönlendiririm İkimiz de ders çalışıyoruz sınava Hazırlanıyoruz ona ne yapması gerektiğini söylerim yaptığım planları anlatırım falan filan neyse beni birkaç defa buluşmaya çağırdı Ben de gitmedim ben buluşmayı seven bir insan değilim kim insan konuşmayı sevmez telefonda Kimi insan mesajlaşmayı sevmez Ben de buluşmayı sevmem kim olursa olsa buluşmuyorum kuzenim de çağırıyor buluşmuyorum Çünkü sevmiyorum neyse bugün Bir Hikayem anlattım Geçmişte yaşadığım olayı bir baktım bana hakaret etmeye başladı geçmişimden beni vurmaya çalıştı geçmişte yaptığım hataları bana söyledi ve bunu öyle bir söyledi ki paramparça oldum Neyse ben de Şoka girdim ama gene de kendimi anlattım Daha sonra özürler falan dilemeye başladı ama şu an buz gibi oldum Niyetim kötü değildi falan demeye başladım
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada gülsün diye geçmişimde yaşadığım komik bir hikaye anlattım ama kendisi de sırf kendisiyle buluşmuyorum diye bana hakaret etmeye başladı
Sizce arkadaşımı hayatımdan çıkarayım mıyım?