Arkadaşımı hayatımdan çıkarmalı mıyım?

Erkek arkadaşı oldu. ( erkek arkadaşı beni kıskanıyor görüşme diyor ve beni hiç tanımıyor yüzyüze gelmedik arada konuştuğumuzda ve o esnada onunla ilgilenmediği için), nereye giderse gitsin söyle haber ver dyen psikopat biri. Ve bol ualan söylüyor daha 2. Günden aşığım dedi arkadaşıma. Bende yalan söylediğini uzak durması gerektiğini söyledim. Öncelik evlilik değil mesleğin olmalı dedim. Bana sen hoşlanırken birindne sorun yok benim sevgilim olunca sorun dedi. İkinizde bir müddet uzak durun dedi. Sonra tekrar konuştuk dün barıştık yanına gidecektim başka şehirde ben sana döneceğim dedi 3 saat sonra döndü 4 gün sonra gel dedi. Daha iyi gezermişiz. İnanmadım. Ben o kadar yol gideceğim ama onun keyfine göre. Ki ben tanıdığım bir şoför abi daha uyguna kendi otobüsünde götürecekti rica etmiştim. Sırf arkadaşım para harcamasın diye. Son olarak kendi derdi olduğu zaman canla başla yanında oluyorum benim derdim olduğu zaman sadece yapmış olmak için yapmış gibi yapıyor. Engellemek istiyorum. Bunlar engellemeye yeter mi?
Arkadaşımı hayatımdan çıkarmalı mıyım?