Arkadaşım da kız ben de kızım. Uzaktan arkadaşız ama aramız iyiydi bazen o kısa cevaplar veriyordu bazen ben ama o çoğunlukla sohbeti ilerletemeye yönelik konusmuyordu bir şey anlatıyordum mesela hmm iyiymiss hmmm güzelmiş tarzında konuşuyordu söyledim yok dedi bu böyle konuşmaya devam edince artik ben de sohbeti ilerletmedim görüldü atmaya başladım. Görüldü attigimda o da ben de yazmadık günlerce sonra gelip bana hesap soruyor neden günlerinde yazmıyorsun diye e ben yazmıyorsam sonuç olarak o da yazmamış olmuyor mu. Kısa cevap verip verip sonra neden bana yazmiyorsun diye hesap sorup duruyor. Ben de o günden beri konuşmadım
Güncellemeler
1 yıl
Dönme diyenler nedenini de açıklasa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
hayır dönme
Benim en yakin arkadasim da böyleydi bi ara sonra bazi kaziklar yedi düzeldi jsjsjsj Şu an biz günlerdir yazismayabiliriz ama kimse küsmüyo arkadaslik ztn 7 24 yazismak degil ki herkes kişisel alanına saygi duymasi lazim ya
Daha önce açık açık konuştuk. ortak noktaya vardık konusmak istemiyormuş gibi davranilmayacak , görüldü atılsa bile aa ben en son yazdım artık o yazsin denmeyecek. En son anlattığım şeye hmm güzelmiş dedi ben de görüldü attim sırf en son o yazdı diye bana hesap soruyor neden yazmıyorsun diye
Anladim belki az ayrı durmaniz gerekiyor
dönme kiz kafasini dinlesin az
Dönme
Dönme