19 gü

Kocamla sürekli kavga ediyoruz, fikirlerime saygı duymuyor ne yapmalıyım?

Biz sevgililik, nişanlılık döneminde de çok kavga ederdik. Kendisinin bir kızla konuşmasını görmüştüm ve ondan sonra kavgalarımız başladı, ben çok hırçınlaştım ve bu şekilde devam etti, şu an da evliyiz ama henüz düğünümüzü bekliyoruz, ayrı evlerdeyiz. Kendisi trafikçi yani asker, ben çalışmıyorum. Bu süreçte tayin bekliyoruz evimizi ayarlamak için. Hafta sonu memleketine gidecektik, iki günlüğüne gitmişken eşyaya bakalım dedi, mobilyacı varmış, ben de sadece fikrimi söyledim, aşkım şimdi bakalım, oradan olur ama toptan düğün paketleri varsa daha iyi olur, onlara bakmamız, hepsi bir aradan çıkmış olur dedim. Ortak alınacak eşyalar. Hem de bizimkiler de mobilya için bir, halı perde için oralara tekrar tekrar gelmemiş olur, zaten onlar da işini gücünü bırakıp gelmek istemez, toptan almak daha mantıklı dedim diye saatlerdir kavga ediyoruz. Neymiş onun dediği olacakmış, benim ailem karışamazmış, memleketiymiş, onun ailesini sokuyormuşum araya hemen, ne biçim kadınmışım, erkek gibi hissetmiyormuş kendini, bir sürü şeyler söyledi, fikrimi söyledim diyorum, anlamıyor, karşılık vermeyecekmişim, susacakmışım, o zaman tek tek gezelim, sen de işini gücünü bırak, oradan halı alırız, başka bir yerden mobilya beğenirim, başka bir yerden perde beğenirim dedim, hadi ordan git dedi, Allah uzun ömür versin dedi, sabaha çıkma inşallah dedi bana, çok kötü hissediyorum, neredeyse sabah oluyor, hâlâ aynı şeyleri diyor
Güncellemeler
19 gü
Kendisiyle anlaşması çok zor 32 yaşında ben 24 yaşındayım. bir şey dedim mi hemen sinirleniyor ne konuşabiliyorum ne fikrimi söyleyebiliyorum ne trip atabiliyorum ona benim aramam bile batıyormuş öyle diyor
Kocamla sürekli kavga ediyoruz, fikirlerime saygı duymuyor ne yapmalıyım?