Kaç yaşında insan benden kaç yaş büyük her defasında ikaz ediyorum olgunlaşamamış insan 23 yaşındayım o 26 yaşında daha karısıyla nasıl konuşacağını bilmiyor
3 ay
Kaç yaşında insan benden kaç yaş büyük her defasında ikaz ediyorum olgunlaşamamış insan 23 yaşındayım o 26 yaşında daha karısıyla nasıl konuşacağını bilmiyor
Maalesef bazı erkekler bu şekilde kadın üzerinde üstünlük kurmayı tercih ederler Yani argo konuşarak küfür ederek Üstün olduklarını kabul ettirmeye çalışırlar bazılarının ise kültürü böyle Ne yapsan ne etsen değişmezler bu adam daha önce de böyle miydi evlendikten sonra mı böyle oldu
Kültürsüz seviyesizler işte ben de bula bula bu ayıyı buldum
Senin evlilik nasıl başladı nasıl tanıştınız evlerinizden önce sevgililik dönemi olmadı mı
Oldu ilk buluşmda belliydi bi hata edip kabul ettim sırf beğendim diye nesini beğendim onu da bilmiyorum ayı gibi tipsiz bi şey bakımına dikkat etmez kıllı ayı
Evleneli ne kadar oldu ve bu derece hiç beğenmediğin bir adamla nasıl Yola çıktın onu da anlamadım ne işlerle meşgulsünüz
Eşinden duyduğun sözler canını acıtıyorsa bunu ciddiye alman çok doğal 💔 Konuşmalarınızın güvenli ve saygılı olması senin hakkın. Sakin bir anda ona nasıl hissettiğini net bir şekilde anlatman önemli olur. Aynı davranış sürüyorsa sınırlarını korumaya odaklanman gerekir. İlişkide emek iki taraftan da gelmeli 💛🌿
Cevap
15Cevap
Bir evlilikte saygı bitmişse yürümez
Konuştun ve düzelmiyorsa kendine eziyet etme
Konuştum densiz maymun tipli obez insan
Sana demedim
Zamanla mı bu hale evrildi, yoksa böyle miydi? Eğer zamanla bir değişim var ise ilişkinizi gözden geçirmenizi öneririm, size yaklaşımı tutumu davranışl felan gibi. Ya sıkıldı ya da ilgisinin kaydığı başka birisi vardır.
Ona söyle kan damlıyor gönlümden sonra şikayet uzaklaştırmaa girimesin eve
Evlenmeye nasıl karar verdiniz? İlla ki belli etmiştir huyunu.
Onu gerçekten baştan çıkarıp vermeyerek en büyük cezayı verebilirsin
Konuş düzelmiyorsa boşan.
olmayanı oldramazsın hiç uğraşma bence
Koca seçmede başarısıZ olmuşsun
Türkiyesel anlamda ilk dirty talking
Siz daha genç ve çocuk gibisiniz yaa komik
konuşacağı yeri bilmiyor demekki densiz
mesela ne gibi argo
Sende ona gereken cevabı arkanı dönerek ver
Nerden buldun ki bunu hayat geçmez öyle
Karşına alıp konuştun mu
Uyarın