Kocamla hep kavga ediyoruz bana kötü davranıyor yardım edin?

6 aylık yeni evliyim yaklasik iki senedir birlikteyiz. Kavgalarımız düğün zamanı başladı ve düğünden sonra eve girdigimizdede devam etti. Eşim çok aksi huysuz kinci bir insan bir kavga anında ben bir söylüyorsam o iki söylüyor. Ben alttan almaya çalışıyorum fedakarlik yapan taraf hep benim çok yoruldum artık kavga ettigimizde onun suçlu olduğu halde yanıma gelmemesinden kendini haklı görmesinden çok bunaldım. Kavga anında birbirimize zarar veriyoruz. bir kaç hafta öncesine kadar onun ailesiyüzünden kavga ediyorduk ben bir kenara bıraktım bana söylenen laflara kulak tikadimailesiyle iyi olmaya özen gösterdim kocamın hatri için. Ama o şimdi yine aynıdemekki konu aile değilmiş. SevgiliyKen tanidigım insan degil umursamaz kinci gamsız karşısındaki düşünmeyen bir insanmış. Dün kavga ettik ben daha yeni mezunum devletin alım yapmasını bekliyorum atanmak için. Ama mezun olduğumdan beri alım yok. Ve evlendiğimden beri ben baskı altındayım çalışmadığım için onun ailesinden ve ondan sürekli laf duyuyorum bana dün o kadar kötü şeyler söyledi ki işte çalışmaya doguya gidicem ben sende ne yaparsan yap umrumda değilsin çekil gözümün önünden deni mezara gomucem bu laflar benim ağrıma gitmez mi. hava almak için disarı çıktım arkamdan çıkınca kapıyı kitledi Sonra senden bosanacam dedi konu iyice buyudu. Ayrı odalardaydik gece 12 olmuş bende uyusun yatağa gitsin diye gittim yanında uyandırdım ondan önce de bizim bugün sözlendigimiz gündü bende dün gece güzel bir yazı yazdım paylaştım o gördüğü halde bişey yazmadı. Sabah kalktı yine bişey yazmadı o tuvaletteyken ben kahvaltı hazırladım hep sabah 7 buçuk ta hazirlarim zaten. Kahvalttisini etti gitti.. şimdi mesajlarda kavga etmeye başladık. Paylastigim şeye bişey yazmiycaksan kaldırıyorum dedim istediğini yapmakta özgürsün dedi beni boguyorsun rahat birak dedi. bana bağırıyor bana huzur ver diye ben evlendiğimizden beri uğraşıyorum işten gelince rahat etsin diye. Ama o bana huzur vermediği halde benden huzur istiyor.
Kocamla hep kavga ediyoruz bana kötü davranıyor yardım edin?