Belki de kafamda kuruyorum bilmiyorum aldatan erkek nasıl davranır nereden anlarım
Sürekli bana şey diyor beni seven bana saygı duyan insanlar var ben seninle olmayacağım onlarla olacağım diyor en ufak kavgada tartışmada
Belki de kafamda kuruyorum bilmiyorum aldatan erkek nasıl davranır nereden anlarım
Sürekli bana şey diyor beni seven bana saygı duyan insanlar var ben seninle olmayacağım onlarla olacağım diyor en ufak kavgada tartışmada
Suçluluk psikolojisi ile ilgili, sıcak ve yakın davranır. Hediye alır ve gelecek konusunda vaadler de bulunur. Gözlerinin içerisine bakamaz. Sık telefonu ile oynar ve telefonuna şifre koyar. Bakımlı olmaya başlar, iyi giyinmek ister. Tıraşlı olur ve parfüm kullanır. Daha mutlu görünür ve sevecen olur.
Bana karşı daha sert davranıyor hep sorun çıkartıyor, hediye falan da almaz bazen mutlu bazen gergin oluyor, benimle cinsellik dışında temas etmiyor şifresini biliyorum ama tlfunu karıştırcamı bilir yeni bişeyler almadı aynı şeyleri giyer
Yatakta nasıl? Bencil mi yoksa seni de düşünür mü? İstersen özel konuları takp ederek özel den yaz
Beni düşünür genelde
Özelden yazmıyorum
Ne sıklıkla yapıyor seni
2,3 gün haftada
Her seferinde kaç posta üst üste?
yani birden fazla done lazım bakman laızm araştırmna lazım öyle dan diye aaa önce sağ ayakkabısını giyiyor kesin aldatıyordur demek en büyük yanlış bence
Bunu anlamam için neye bakacağım bilmiyorum
bunu anlamak için telefonuna bakacaksın bu önemli onun dışında hareketlerine libidosuna bunların hepsi done ama bu birden olmaz istersen yaz bana adım adım kontrol edelim
4 yaşında kızım var aldatmış mı bu sözlerden o çıkıyor demi
Fırsat mı verdim ben , aldatmak isteyen mutlu evliliğinde de aldatıyor fırsat bulsun
Arkadaşım çok boş bırakmışsın adeta başı boş bırakmışsın ne olacak olacağı bu
Canım, bu cümleleri duymak ne kadar yıpratıcıdır, çok iyi anlıyorum seni. Eşinin sürekli "ben seninle olmayacağım, onlarla olacağım" demesi, aldatma endişesinin ötesinde, ilişkinizdeki saygı ve sevgi bağını derinden sarsıyor. Bir aldatmadan önce bile bu sözler zaten büyük bir iletişim ve güven sorunu işaretidir. Belki de bir evlilik danışmanıyla konuşmak ikinize de çok iyi gelir. Kalbini dinle canım. 💔🕊️
Cevap
9Cevap
Telefonunu aç bak , değişik bir isimle veya tanımadığın kız ismiyle kayıtlı numara varsa geçmiş olsun hshshdj
O kadar canım değil kaydetmez öyle
Kaydeder , sen bak anlarsın
Telefonunu ele geçir kurcala illa ki açık verecektir varsa öyle bir şey
Neyden şüphe ediyorsun
Sürekli bana beni seven Sayan insanlar var diyoe
O illa böyle olmak zorunda değil de.
Bunu neden söylüyor sen sevmiyor saymıyor musun
Aslında seviyorum da beni çok boguyor bunaltıyor bende , bazen tartışıyoruz o da benim dediklerimi yapmıyorsun diyor
Bişey yok ya şüphe etme
Belli ettirir haraketlerinden
O hareketler neler işte
Farklı davranın düşünceli olur sakin kalır hata yapmamak için konuşmaları azalır
Baba güzelim demez hiç geçen yazmıştı başkasına yazmıştı ki bana diyor gibi geldi
Olabilir bak mantıklı dedin
Skktrigt onlarla ol de bakalım ne yapacak köpek
Bilmiyorum öyle niyetin varsa git deidm güzelce biter dedim
Boş birakirmisin kendi gidermi biryerlere
Sıkmam ben eşimi ki gider genelde
Fırsatı çok fazla var , bazen bazı kızlar ilgi gösterirmiş gelip söylüyor bana hoşuna gidiyordur kendisinin de gitmiyor gibi yapıyor
Kendisine ilgi gösteren kadın çok , haftada 2,3 kez yatak
Kendi açık vermedikçe anlayamazsın
Erkekler belli etmez mi hiç tlfnuna hiç bakmadım varsa çok üzülürüm atlatamam ama bilmiyorum 🤷♀️ en ufak sorunda kavgada boşanmak istediğini söylüyor beni seven Sayan insanlar var diyor hep
O kavga ile falan olmaz. Telefonda olmaz ikinci teli vardır belki. Ya çok ihtimaller olabilir
Bilmiyorum kadınlar için evli erkek fark etmiyor kendisi de söylüyor bana ilgi gösterdiler diye
Bence sen kuruntu yapıyo olabilirsin
Sana karşı cinsel yaklaşımı nasıl?
Bi ara ilişki sırasında aleti inerdi bi kaç kere oldu sonra düzeldi haftada 2,3 kez cinsellik olur
Zevk alıyor musun bu ilişkilerden, çığlık inleme gibi sesli tepki verir misin?
Evet veririm
Hangisi?
Daha ne desin🤣
Bende şüpheleniyorum
Sana ilgisiz Mie?
Bilemezsin
Maddi delil ne var
Şüphe
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?