Merhaba şüpheleniyorum ama hiç bişey yakalayamadım. Telefonu temiz herşeye bakıyorum büyük ihtimalle eve girmeden temizlik yapıyor. Ne yapa biliri telefonunda neye bakabilirim? ya da bildiğiniz bi yol var mı lütfen içimde hep bu hisle hareket etmek çok zor yardım edin. Konuş demeyin kim söyler böyle bişeyi yardım edin lütfen.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Aşırı dikkatli olursan gelen dökün miktarından anlayabilirsin. Mesela eski ilişkilerinizde gelen miktar ile son zamanlarda aynı süre ile girdiğiniz ilişkide gelen miktarda fark varsa başka yerlerde boşalıyor olabilir 🤗
Anlayamazsın yaa bende eviiyim ve anlaşılması çok zor
Sendemi aldatıyon
Biraz farklı benim durum yaa
Biseksuel im 😅
Nasıl yani
Öyle işte yazdigim gibi
Neyi anlamadin ki?
Allah başka dert vermesin bacım pardon beyefendi
🤣😂🤣👩
whatsapp web'i bağla bilgisayar varsa ama yakalanma ihtimalin yüksek biraz
Asıl bişey bu anlatır mısın?
Bilgisayardan whatsapp web'i aç eşinin telefonundan bağla. Ama açılmamış bir mesajı falan okursan ve o fark ederse işin rengi değişebilir riskli biraz
kendi whatsappından dene önce dediğimi daha iyi anlarsın
Onu anlamaması mümkğn değil
Isteyken yanına git çarp telefonunu
Gidemem genelde ofiste oluyor. Girmek yasak
Nereden bu kanıya vardın ama
Vardiyalı çalışıyo müdür. Yanındaki kızla evlenmeden çok önce bişey yaşamış cinsel anlamda bende işine gittim kız bana garip davranıyo ve kızı çıkaramıyorlar kızla tartıştım buna rağmen normal konuşuyormuş kız gece çorba içmeye gidiyorlarmış kız buna gelip soruyormuş falan kız çok yırtık bende Sinir oluyorum
Kocam gitmiyormuş ama kızın bunlara rağmen sorması tuhaf geliyo tamam iş konuşurlar ama inatla başkası varken eşime sormadı
Eşine güvenmiyorsan ayrıl dicemde olmaz şimdi ssf yani aslında güvenmediği biriyle insan neden beraber olurki ama hayat bu insanı nereye getireceği bilinmez düşünüyorum da kızı yermek veya düşürmek olmasın amacın bunlar heryerde var zaten eşinden emin olduğunda bitir gitsin sorun dışarıda değil eşindedir ve aldatmayan erkek zor gibi görünsede kadınlar için var azımsanmayacak sayıda..
arkasına dedektif tak
Bulsam takarım
Başka hattıda olabilir
Olabilir ama yok bakıyorum hiç bişey yok. Telefonda herşeye mesajlar google geçmişine kadar bakıyorum yok bişey
https://voca.ro/1hlteq4oSEkb
https:/ /voca. ro/1cXw51g4QyTT Umarım yoktur umarım.
İki sılaş arasını silebilirsin umarım.
https://voca.ro/1baQRvQeudv9
Ben dinledim sıra sende 🤣
https:/ /voca. ro/1d9jsGMaq7iF Yinede aöylediğini yapıcam teşekkür ederim.
Son kaydın silinmiş
https:/ /voca. ro/1fnvlr2R3KG2 başka hesap olayını denerim teşekkür ederim.
Bi sorun var sanırım yinemi silinmiş.
https://voca.ro/1ia7kWHZNo2q
Yazarak anlatmak çok zor. Bilmediğim bi uygulamadır. Telefonundan biyerlere girerek onun bile gözünden kaçacak bişeyler vardır diye düşündüm biri bişey söyler yaparım falan Bi kaç bişey deniycem başarılı olurum umarım
Eğer bilgi vermek istersen yaz merak ettim aklına gelirse
Kızı özellikle atmaması çok kıllandırıcı
İşten atmak için girişimde bulundu. Ama olmadın eşimin müdürüde yapamadı pandemide işten çıkarmak yasak ayrıca kıza baskı yaptılar 3ay izin verdiler. Kimse konuşmadı çıksın diye üstüne gittiler ama kendi isteye bilirdi o kadar olaya rağman grursuz çıkmadı. Muhattap olmuyo hatta kız bişey yapsa gelip söylüyo şöyle yaptı böyle yaptı diye. Hatta çorba içmeye giderken müdürüm sizde gelirmisimiz diye sormuş diğer kızlardan biri imada bulunmuş o kadar şeye rağmen nasıl sora biliyosun diye adımı duyunca korkmuş bişey demedim sadece sordum diye eşim bunu snlatıyo gitmezde ama kız inatla konuşmaya çalışıyormuş ve eşimde rahatsız gibi bu durumdan kız yüzsüz yırtık bişey yapamıyorum diyo ama
Yanında çalışmaya devam ederken rahat değilim
Kız çok rahatsız edici
Evet :(
Telefonuna casus program yukle
Nasıl adı ne
İnternetten araştır illaki vardır
Internette arastir vardır
Cinsellik soğukluk varsa kesin
Neden aldatsın ki sen aldattın mı hiç
Asla
Neden aldattığını düşünüyorsun o zaman
Aranız nasıl
Çok iyi bi sorun yok çok ilgili elinden gelse bebek gibi gezdircek
O zaman aldatıyor.. niye şüphelendin ki
Yani herşeyi yolunda gitmesi normal değil mi?