Aşk İlişkileri Kocamin beni aldattigini nasil anlarim? Prenses11113 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Telefonunda gecmisi kapatmis msglar da bisey yok nasil anlarim cok supheleniyorum nasil bulabilirim bi kanit Güncellemeler+1 yıl Telefonunu hep gizliyo benden Kocamin beni aldattigini nasil anlarim? Cevapla Telefon Soruları Aldatma Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
kemal-ecz Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 95% +1 yıl bunu aslında en iyi sen anlarsın arkadaşım bir kaç yöntemle 0 2 Yorumla Prenses11113 +1 yıl Nasil ama off Yorumla kemal-ecz +1 yıl arkadaşım bir ulaşırmısın sana tek tek analtayım bende evliyim bilirim bu durumları Yorumla
refleks22 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. eve kamera koy gizli. şüphelendirme adamı ama 0 0 Yorumla
bayram_goktas Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl eskisi kadar güzel seks yapmıyor ise bakımına özen gösteriyor ise 0 2 Yorumla Prenses11113 +1 yıl Seks konusunda ayni ama cok bakimsiz Yorumla bayram_goktas +1 yıl nasıl ki sekste Yorumla
unutmaki34 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Ses cihazı bırak eve 1/2 saat evden kaybol ozaman anlaşılır pahalı bişey değil zaten 0 5 Yorumla Prenses11113 +1 yıl Evde asla durmuyo hep iste ya da kahvede Yorumla unutmaki34 +1 yıl Ozaman sürekli kullandığı bir eşyasına tak yakasına ceket felan kullaniyordur oraya koy illaki konuşur ya da büyük oyna onun telelfon konuşmasını kendine yönlendir iyi bir telefon uzmanı bul o konuşunca sende dinle Yorumla Prenses11113 +1 yıl Nasil yapabilirim bilen birini nerden bulabilirim yalnizim hic kimsem yok arkadasim bile yok yasadim yerde Yorumla unutmaki34 +1 yıl Sen resmen cikmazlari yaşıyorsun ne deyim aklıma gelenin hepsini söyledim ben sana Yorumla unutmaki34 +1 yıl İnternette sipariş verebilirsen ver evine kadar gelir kargo ile Yorumla
nullmosaic Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl es geçneden aldatsın 0 5 Yorumla Prenses11113 +1 yıl Telefonunu gizliyo Yorumla nullmosaic +1 yıl o kadarcık biraz adamı sallhiç isteme bile Yorumla Prenses11113 +1 yıl Olmadi Yorumla nullmosaic +1 yıl telefonu werse bile ona iade et Yorumla nullmosaic +1 yıl merhaba Yorumla
Darbeli_Hilti Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Çeketine saklı Micro mikrofon tak 0 4 Yorumla Prenses11113 +1 yıl Oha iyi fikirde nerden bulabilirim Yorumla Darbeli_Hilti +1 yıl Bir çok yerde satılıyor. İstanbul'da Yorumla Prenses11113 +1 yıl Yurtdisindayim Yorumla Darbeli_Hilti +1 yıl İstanbula gelince ya da . Yurtdışında araştır daha kolay bulursun Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Hal hareketlerini izle illa ki acigni yakalarsn 0 7 Yorumla Prenses11113 +1 yıl Istz zaten halleri garip Yorumla seyda028 +1 yıl İnsta hesabı var mı ona bak Yorumla seyda028 +1 yıl Belk sahte hesabı vardr Yorumla Prenses11113 +1 yıl Bakmadigim yer kalmadi Instagram snap facebook msgr whatsap herseye baktim ama var bisey Yorumla seyda028 +1 yıl İnstada başka hesaba grmek icn giriş sayfası acilioya varsa orada kullanıcı adı kalio ona bak belk ordan çıkar Yorumla Prenses11113 +1 yıl Onada baktim eski hesabi vardi oda temizdi Yorumla seyda028 +1 yıl Duş tayken falan bak işte telfnuna whatsap a instadina faln Yorumla
TuranTurk34 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl İllaki bir açık verir 0 1 Yorumla Prenses11113 +1 yıl Nasil mesela Yorumla
Mr_shn Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Gayet temiz çalışıyor yani :) 0 6 Yorumla Prenses11113 +1 yıl ☹️ Yorumla Mr_shn +1 yıl eğer düzenli olarak gece geç saatlerde geliyorsa sürekli iş toplantısı görüşmeleri oluyorsa kesindir Yorumla Prenses11113 +1 yıl Her gun isten gelip apart topar yemegi ni yiyip « kahveye » gidiyo 12 de geliyo Yorumla Mr_shn +1 yıl Kahvede olduğuna eminmisin? Yorumla Prenses11113 +1 yıl Yani eminim az cok? Yorumla Mr_shn +1 yıl Günaydın Yorumla
jonathanstrange Takip Et Xper 7 Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 562 cevap paylaştı. dedektif tut. 0 0 Yorumla
koray121 Takip Et Bilge Yaş: 31 +1 yıl Yakalaman lazım 0 2 Yorumla Prenses11113 +1 yıl Nasil ama Yorumla koray121 +1 yıl İşte o konuda işin çok zor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
bunu aslında en iyi sen anlarsın arkadaşım bir kaç yöntemle
Nasil ama off
arkadaşım bir ulaşırmısın sana tek tek analtayım bende evliyim bilirim bu durumları
eve kamera koy gizli. şüphelendirme adamı ama
eskisi kadar güzel seks yapmıyor ise bakımına özen gösteriyor ise
Seks konusunda ayni ama cok bakimsiz
nasıl ki sekste
Ses cihazı bırak eve 1/2 saat evden kaybol ozaman anlaşılır pahalı bişey değil zaten
Evde asla durmuyo hep iste ya da kahvede
Ozaman sürekli kullandığı bir eşyasına tak yakasına ceket felan kullaniyordur oraya koy illaki konuşur ya da büyük oyna onun telelfon konuşmasını kendine yönlendir iyi bir telefon uzmanı bul o konuşunca sende dinle
Nasil yapabilirim bilen birini nerden bulabilirim yalnizim hic kimsem yok arkadasim bile yok yasadim yerde
Sen resmen cikmazlari yaşıyorsun ne deyim aklıma gelenin hepsini söyledim ben sana
İnternette sipariş verebilirsen ver evine kadar gelir kargo ile
es geç
neden aldatsın
Telefonunu gizliyo
o kadarcık biraz adamı sall
hiç isteme bile
Olmadi
telefonu werse bile ona iade et
merhaba
Çeketine saklı Micro mikrofon tak
Oha iyi fikirde nerden bulabilirim
Bir çok yerde satılıyor. İstanbul'da
Yurtdisindayim
İstanbula gelince ya da . Yurtdışında araştır daha kolay bulursun
Hal hareketlerini izle illa ki acigni yakalarsn
Istz zaten halleri garip
İnsta hesabı var mı ona bak
Belk sahte hesabı vardr
Bakmadigim yer kalmadi Instagram snap facebook msgr whatsap herseye baktim ama var bisey
İnstada başka hesaba grmek icn giriş sayfası acilioya varsa orada kullanıcı adı kalio ona bak belk ordan çıkar
Onada baktim eski hesabi vardi oda temizdi
Duş tayken falan bak işte telfnuna whatsap a instadina faln
İllaki bir açık verir
Nasil mesela
Gayet temiz çalışıyor yani :)
☹️
eğer düzenli olarak gece geç saatlerde geliyorsa sürekli iş toplantısı görüşmeleri oluyorsa kesindir
Her gun isten gelip apart topar yemegi ni yiyip « kahveye » gidiyo 12 de geliyo
Kahvede olduğuna eminmisin?
Yani eminim az cok?
Günaydın
Cinsel hayatınız?
Dedim sana dinlerim diye bekledim okadar
dedektif tut.
Ulaşş
Çok basit
Yakalaman lazım
Nasil ama
İşte o konuda işin çok zor