Hiçbiri değilsem neden kız arkadaşım olmuyor bu aw hayatında?
19 gü
boyum kısa yuzüm çirkin bakım yapmama ragmen çok cirkinim benim evlenmem bu dünya üzerinde imkansız bana hayatım boyunca bir tane bile görücü gelmez 20 yaşındayım ömür boyu ölene kadar aile evinde yaşicam tip yok boy kısa cılız çirkin kısa sıska bir seyim allah erkeklerin belasını versin hepsi 160 ve üstü orta ve uzun boylu orta güzellikte ve güzel kızlarla sevgili oluyor boyu kısa yüzü çirkin kız ne kadar temiz dügün zeki akılli edepli güzel ahlaklı olsada erkekler çekici bulmaz sevgili olmaz aslada evlenmezler ama bir kiz or... s.. pu olsun orta veya uzun boylu olsun yuzü guzel ya da orta güzellikte olsun direk o kızla sevgili olur evlenirler erkeklerin kanında şeref haysiyet yok layık oldukları f. a. h. ise k.. al. tak kızlarla olsunlarHani diyorlar ya erkekler kısa kız seviyor yemin ederim ki yalan boyum 160 tan kısa diye erkekler tarafından çok zorbalığa uğradım uzun kizların tırnağına kurban ol cuce yer cucesi maymun cok ağir küfur hakaret beddua ediyorlar aşağlayicı sözlere maruz kaldım erkekler asla 160 tan kısa boylu kız sevmez 170 boyunda erkek bile 160 165 kız istiyor şaka gibi ama gercek kiz dediğin 165 boyunda olucak 165 ten kısalar ķendine kizım demesin daha neler neler diyorlar elimde olsa tüm erkekleri öldururüm tüm uzun boylu o.. rs. pu kizlarıda onlarda çünkü kisa boylu kızlarla dalga geçiyor
Seni tanımıyorum, sitem etmekte haklı olabilirsin ama sitem ederkenki üslubun ve kullandığın kelimeler seni geri plana düşürüyor bilgin olsun 😊
Her şey boy değildir fazla kafana takıyorsun. Özgüvenli ol, minyon seven erkekler de var.
üniversite sınavına 3 kez gireceğim ama kazanamadım çünkü dış görünüşünün boyunu kafama çok taktım ailem bundan haberi yok zaten 3 yıldir psikolojik tedavi görüyorum ailem sınavlar yüzünden Depresyonda olduğumu biliyor yani daha doğrusu Annem biliyor Ben gerçi doktoruma Bunları söylesem kesin yatış verir mi Çünkü hala intihar düşünceleri planları var kafamda kendime zarar vermek istiyorum 😔
Kimse kendini beğenmediğin için sana deli muamelesi yapmaz. Gençlerin çoğunda var bu. İnternetteki kusursuz görünen insanları çok takıyorsunuz. Kimse kusursuz değil, sosyal medyada kendilerini öyle göstermeye çalışıyorlar. Filtre, makyaj, perpektif, iyi açı, ışık vb. O yüzden kendini onlarla kıyaslama. Bir masal kahramanıyla kimse yarışamaz.
Evde oturarak kız arkadaş sahibi olamazsın. Spor yapıp vücudunı geliştir, diksiyon kursuna gidip konuşmanı geliştir, enstrüman kursuna gidip el becerini geliştir, sosyal aktivitelere katılıp sosyalliğini arttır, şık giyinip saçını güzel kestirerek stilini geliştir. Bunları yapmıyorsan şikayet etme hakkın yok.
Canım benim, böyle düşünmen çok üzücü. 😔 Hayatta herkesin kendi zamanı var, ilişkiler için de aynı şey geçerli. Belki de doğru kişiyle yolların henüz kesişmemiştir veya kendinle kurduğun bağ, dışarıdaki ilişkilerden daha önemlidir şu an. Önce kendini sevmek ve anlamakla başla, inan her şey zamanla güzelleşir. ✨ Yalnız değilsin! 🙏
Cevap
3Cevap
Düzenli gelir ve spor. Bir şekilde kız arkadaşın olur.
Düzenli gelirim var ama spor yapmayı hiç istemiyorum. Gtmden gelmiyor. Birkaç kez bir aylığına gideyim dedim 1 gün gittim 29 gün gitmedim ve bu birkaç kez oldu. Bende idare yok pek
İrade ve dirayet yani
Yanlış yerde yanlış kişileri aramışsın
Sadece şerefsiz değilsin bu kadar.
Kötü şeyler izliyorum ama o sayılmaz mı
güçlü değilsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?