AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Abi bunun asosyallik ile alakası pek yok sadece karşına doğru kişi çıkmamış henüz ama elbet birgün karşılaşırsınız
Ne zaman mezarda mı
Valla abi belki yarın belki daha da yakın geçen yıl bende asla kimseyi sevmem aşk diye bişi yok diyordum bu yıl evlendim ne ara geçti onca zaman onca olay anlayamadım
Ay inşallah bana da nasip olur darısı başıma mesajını okuyunca ümidim geldi
Bu saatten sonra evlenemezsinde sen yaş gelmiş geçmiş ömür bitmiş.
Ne ömür bitmesinden bahsediyorsun daha hayatımın baharında değil miyim
Senin şu an en azından işini kurmuş eğitimini tamamlamış en kötü sevdiğin kadınla nişanlı olmuş olman gerekirdi, şu an baba olsan çocuğun 20 yaşına geldiğinde 50 yaşında olacaksın, ki sen daha bırak evlenmeyi kız Arkadaşım yok diyorsun, 30 yaşına kadar tek bir kız ile Arkadaş olamayan birisi bu yaştan sonra çok zor olur.
Peki ben ne yapmalıyım intihar mı etmeliyim çok karamsar oldum senin sayende
Hayır tabikide ne intiharı saçmalama, sadece sosyal olarak kız edinme olayın çok zor, hiçbir zaman kız arkadaşın olmayacak ya da evlenemeyeceksin tabikide demedim bu çok saçma, Annene babana çevrene danış, kafanda evlilik varsa görücü usulleri dene, belliki Asosyal birisin, insanlarla konuşmakta utanıyorsun, bu bir nebze rahatlatır seni.
Birde şöyle bir şey var 20 yaşında evlenip daha ilk ayda boşanıp Tonla borca giren hayatını çöp eden binlerce insan var bu ülkede, 20 yaşında boktan ve rezil bir evlilik yapacağına 35'inde sağlam ve ömür boyu bir evlilik yapmak çok daha iyidir. Kaderin senin karşına ne çıkaracağını asla bilemezsin.
Haklısın da ben evlenmeyi düşünmüyorum yaş ilerledikçe daha çok seçici oluyor insan
orada mısın
Sebebi ne? Sebebi önemli aslında
Çok asosyal biriyim ondan dolayı olabilir
Ne ile ilgileniyorsun işin nedir? Asosyal olmana sebep olan şey ne?
İşsizim tarih öğretmenliği okudum atanamadım asosyalligim doğuştan gelen bir şey sebebi yok
İş bulmak zor bir şey değil aslında. Biraz çabalarsan birçok meslek var kendi hayatini yeniden sil baştan yazabilirsin. Karakterine gelince eğer doğuştan öyleyse kendini bir kız için değiştiremezsin elbette bu yüzden senin gibi olanlara yönel veya son çare görücü usulü evlilik yap. Harama bulaşmazsan senin için en iyisi olur çünkü harama bulaşırsan başından bela , dert, sıkıntı eksik olmaz
Haklısın da ben evlenmeyi düşünmüyorum yaş ilerledikçe daha çok seçici oluyor insan
Neden evlenmeyi düşünmüyorsun?
Bu saate kadar kız arkadaşım olmamış bu saatten sonra gelen kız arkadaşı ne yapayım ben
Bu ne biçim bir bahane? Asıl bu saate kadar bir kızla ilişkin olmadığı için bence böyle bir erkek bu saatten sonra flört sevgili işlerini yapamaz yapmaya çalışsa da sıkılır. Benim fikrim senin gibi uzun yıllar flört sevgili yapmayan erkeklerin evlilik yapması gerektiği şeklinde. Ama tabi bu sadece benim fikrim, gerisi sana kalmış
Haklısın da ne biliyim hiç umudum yok ondan dolayı öyle konuştum kusura bakma senin canını sıktıysam özür dilerim
Yok, estağfurullah. Her şey gönlünce olsun
Hicbirsey için gec değil
40 yaşıma kadar yolum var değil mi
Evet
Ama yaş ilerledikçe bulmam zorlaşmaz mı
Bilemeyiz ama çevren yokmu geniş çevreyle daha rahat
Çevrem yok çok asosyal bir insanım ben
O halde çevre edin çık dışarı illaki bulursun
Dışarı çıkıyorum tabiki sürekli evde oturmuyorum ki nerden çıkardın onu
Asosyalim diyince ne bileyim
Nasıl Arkadaş edinmem lazim
Jxnwjdnwjd şaka yapıyorsun dimi
Yoo hayır yapmıyorum neden yapıyım ki sana şaka borcum mu var ya hdhshshsh
30 yaşındasın ama ben kendimi 30 yaşında hissettim sayende
Neden sen kaç yaşındasın ki 18 mi profilinde 18 yazıyor
18im
2006lı mısın
Bir tık
Peki ben ne yapmalıyım
Geç kalmadın ki.
Senin hiç kız arkadaşın oldu mu
Hiç olmadı ama hiç üzülmedim. Çünkü evleneceğime yakın bulsam yeter. Zaten birini bulsak da onunla evlenmeden gezip tozmak yanlış.
Peki evlenmeyi düşünmüyor musun
Evet, nasipse en kısa zamanda
40'a kadar yolu var.
Senin hiç kız arkadaşın oldu mu