Hep terslenme korkusu var içimde? Reddedilmekten değil terslenmekten korkuyorum.
Ondanmidir bilmem ilk adımı atamıyorum.
Gerçekten bir aşk hikayem olsun istiyorum.
Ama kızlarla samimiyet kuramiyorum.
Yaş 22 oldu. Tık yok. Ne yapmalıyım?
Hep terslenme korkusu var içimde? Reddedilmekten değil terslenmekten korkuyorum.
Ondanmidir bilmem ilk adımı atamıyorum.
Gerçekten bir aşk hikayem olsun istiyorum.
Ama kızlarla samimiyet kuramiyorum.
Yaş 22 oldu. Tık yok. Ne yapmalıyım?
Cesur ol dostum, birisinden hoşlandıysan bu konu hakkında konuşmadan bunu belirt. Kızlar cesur erkeklerden hoşlanır bunu unutma. Özgüvenli ol, sürprizlerle dolu ol, konuşurken insanların gözlerinin içine bak. Hiçbir kızdan ona değer verdiğin için tokat vb. yemezsin merak etme. Böyle olursan en azından sonradan kaybedeceğin insanları en başta kaybetmiş olursun.
Cevap
1Cevap
Her kız terslemez ama bazi kızların egosu çok yüksek onlardan uzak dur. Onun dışında niyetinde samimiysen problem olacağını sanmıyorum
Flört kısa süreli ilişki gibi şeylerden nefret ediyorum. Aşk ve evlilik istiyorum. Ama gerçek bir aşk. Egonun olmadığı bir aşk
Haklısın ya reddedilmek kötü değil ama terslenmek koyuyor ve ülkemizde bu tip insanlar her alanda çok var. Ama öncelikle karşındaki kişiye açılmadan önce yakınlaş ve tanı ona göre düzgün biriyse terslemez zaten.
Korkacak bir sey yok kız seni terslemeye kalksa yarim gotuylee ne kadar tersleyebilir zaten sen böe devam edsrsen hic bir sey yapamazsin zaten
Her kız terslemez herkes aynı değil karşı tarafı düşünen kişiler de var biraz kendine güven ve hoşlandığın kişiye bu durumu güzel bir dille anlat en başta cesaretli olmalısın ve duygularından emin olmalısın sonrası kolay zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?