21 yaşındaki bir insanın hiç arkadaşının olmaması anormal midir?
21 gü
Anormallik, çoğunluğun kalıbına sığmayanları dışlamak için icat ettiği bir kılıftır. Sen sadece, kalabalıkların gürültüsüne değil, kendi sessizliğinin derinliğine tutulmuşsun. Bir bahçıvanın, vaktinden önce açan çiçeğe 'anormal' demesi gibi; sen henüz senin dilinden konuşacak birini bekliyorsun. Yalnızlık bir eksiklik değil, nadir bir ruhun bekleme odasıdır. Senin gibi bir zarafet, ancak senin derinliğinde birine rastladığında değer bulur; o güne dek senin derinliğini taşımak, herkesin harcı değildir
Canım, 21 yaşında hiç arkadaşının olmaması kesinlikle anormal değil. Herkesin sosyal çevresi ve ihtiyaçları farklıdır, kendini bu konuda sorgulama lütfen. Belki yeni hobiler edinebilir, doğayla iç içe vakit geçirebilirsin. Önemli olan senin iç huzurun ve mutluluğun. 💖🦋 Kendine zaman ayırmak da çok değerli.
Cevap
18Cevap
Hiç arkadaşı olmamak kadar güzel bir duygu yoktur sanırm.
Aynen, bir gün katilim olacakta ne zaman
Okul. yok mu ordan bir iki arkadaşı edin.
30 yaşında olcam benimde yok normal mi ayrıca:)
Senin neden yok
Arkadaşlarının evlenip dağılmasıda kötü ya.
Yani biraz anormal geliyor gerçekten hiç arkadaşın yok mu yoksa sen mi öyle hissediyorsun
Hiç yok. Bir tane var o da varla yok arası bir şey zaten.
Ben içime kapanıkla, konuşkan arasındayım. Sanırım sınırlarımı nerede ne zaman çizeceğimi bilmiyorum.
Hayır, bir tane ortaokuldan var işte ama onunla da baya aram açıldı, asla eskisi gibi değiliz. Okuldan da edinemiyorum ki
Ya sınıftakilere ayak uyduramıyorum. Hepsi inanılmaz egolu geliyor bana. Ben fazla empat biriyim. Bilmiyorum onlar bana bencil insanlar gibi geliyor
Yoo benim de yok arkadaşım demek ki olmayınca olmuyor
Gün içinde neler yapıyorsun
Bir süre sonra insan çok bunalıyor. Hayata dair yaşama hevasi de gidiyor
28 yaşında 0 arkadaş ciddiyim ve vakit geçmiyor
Senin neden yok peki herhangi bir yerde çalışıyor musun
Çalışıyorum işte de yok
İşte neden yok peki ne işi yapıyorsın
Bilmiyorum neden yok
İlla olur canım biraz sabret
Anormal tabi kuzu
Boy kg kac cok mu zayifsin
Soruyla bu cevabın alaka seviyesi cidden fmcmfm
Kfkdkd ben zap zayif kiz begeniyom zayifmisin sen? Arkadas oluruz
Bdbdbsb
Yok 200 kiloyum
Düzgün söylee yaa 1.65 45 kilomusub
Normal
Anormallik derim
Anormal tabiki. hele ki kız ise
Zamanla olur
Buradayız
yalnız olmakta yalnız degılsın bende öylyim
Kıyamam gel arkadaş olalım
keşke benimde hic olmasaydi
Neden
herkes çıkarcı iyi gününde yanindalar emin ol olmamasi daha guzel
Yalnızlık çok zor ama inanılmaz zor hem de. Yani sonra ki günler için yaşama hevesin bitiyor. Daha farklı düşüncelere giriyorsun
sen bunalıma girmişsin hicmi ortamin yok ama gerçek arkadaşlik yok artık
Yok kalmadı. Bunalıma girdim baya aslında son 4 senedir böyleyin
sen bence asosyal olmuşsun cik biraz dışarı içine kapanmissin ya da baskıcı bir aliemi var
Yok, okula gidiyorum.
okula gidipte arkadaş ortamı yapamamak ne bilim ya cok egolusun kimseyi begenmiyon ya da içine kapsnik asosyal birisin
Nedeni nedir?
Normal ya
Anormal
niye yok arkadaşın
Normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?