Yıllardır hiç arkadaşım yok beni dışarıdan görseniz bu normal bir insan dersiniz Allah beni sınıyor mu cezam yalnızlık mı?
Hayatım boyunca hiç instagram açmadım çünkü arkadaşım olmadı hiç
Yıllardır hiç arkadaşım yok beni dışarıdan görseniz bu normal bir insan dersiniz Allah beni sınıyor mu cezam yalnızlık mı?
Hayatım boyunca hiç instagram açmadım çünkü arkadaşım olmadı hiç
Asosyalliğini kır ya ileride çok daha kötü olur. Bu yaşlarda kırdın kırdın kıramadın ilerde ceremesini çekersin. Sitede otuzlu yaşlarda olup bu dertten hala muzdarip olan var. Ne yap ne et bu işi çöz. Her açıdan önemli. Hem iş hayatın açısından hem de insan ilişkileri açısından…
Bacım çok haklısın ama nasıl kırayım işte sorun o
Dostum o kadar güzel hanımlar bi o kadar yakışıklı insanlar yalnız ki aklın şaşar yani sadece sana özgü bir şey değil emin ol çoğu kişi cafede barda pavyonda eğlendiklerine bakma eve pesimist döner bizzat bu durumu kaç kişide görmekteyim ve şahsen bende öyleyim
Kanka ben kalabalıklık içindeki yalnızlıktan bahsetmiyorum yalnızlık içindeki yalnızlıktan bahsediyorum ne arayanım var ne de soranım
Burada sidik yarışı yapmıyorum ama şöyle bir mantık sunayım
Kalabalık içinde yalnız olan bir insan istese herkesle iletişimi keser ve yalnız kalır ama yalnız olan bir insanın iletişimini keseceği biri dahi yoktur
Kalabalıktaki yalnızın kendi tercihidir ama hiç arkadaşı olmayan yalnız dışlanmıştır
Cevap
3Cevap
Olabilir. Herkesin imtihanı farklı. Hem bir sürü sahte arkadaşın olacağına bir tane helalinden dostun olsun kafi ☯️
Lise arkadaşlarımla 1 2 senedir iletişim kurmuyorum sadece öyle bir arkadaş grubum vardı ama onlar benle iletişimi kesince bende çıkardım hayatımdan
Sosyalleşirsin ya da oyunlar indir arkadaş bul kafa dengi çıkıyor
İlk okul çocukları gibi olacak ama arkadaş olmak ister misin?
Ben 34 yaşındayım hiç arkadaşım çevrem yok hep yalnızım
Kendi üstüne fazla geliyordun büyük ihtimalle kendini sevmeye çalış kendini geliştirmeye çalış ve psikolojik yardım bunlar gerçekten bu sorunları aşmana yardımcı olacaktır
Bizde öyleyiz öyle düşünmeyin.
Arkadassizlik ne demek iyi bilirim 😢
Değildir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?