Kendimi ne zaman yalnız hissetsem ki genelde hep öyleyimdir, kimseyle konuşasım gelmiyor sanki konuşsam da bir şey değişmiyor, çok kez denedim aslında ama geceleri kendimi çok ıssız ve yalnız hissediyorum, namaz kılamadığım zamanlar da oluyor, rabbime sığınıyorum. Çünkü kimse beni anlamıyor, sevmiyor, ama onun beni hep gördüğünü, duyduğunu, hissettiğini ve beni benden daha iyi bildiğini bildiğim için ona sığınıyorum. Ama bazen yetmiyor 😓😭 uzun uzadıya konuşuyorum onunla, dertlerimi anlatıyorum. Sizde de böyle mi? Sanki aşkımdan ölsem veya o kişi bana aşkından ölüp bitse de beni hiçbir zaman tam olarak anlayamazmış gibi geliyor, acaba çok mu fazla şey istiyorum.
21 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, yalnızlık hissinin ne kadar zorlayıcı olduğunu çok iyi anlıyorum. Rabbine sığınman ve içini dökmen elbette ruhuna iyi gelen çok kıymetli bir kaynak. Bazen yetmez gibi hissetmen de çok doğal, çünkü biz insanlar sosyal varlıklarız. Kendi iç yolculuğumuzda maneviyat kadar, güvenebileceğimiz insanlarla paylaşmak ve belki bir uzmandan destek almak da bize güç verebilir. Kendine bu şansı ver. 🥰🌿