Yani elbette rutin şükür sebebidir ele ayağa muhtaç etmez ama adam akıllı bir rutine dahi sahip olamadan kazığı yiyip oturunca umut bağlamak bir tek bana mı ağır geliyor?
22 gü
Yani elbette rutin şükür sebebidir ele ayağa muhtaç etmez ama adam akıllı bir rutine dahi sahip olamadan kazığı yiyip oturunca umut bağlamak bir tek bana mı ağır geliyor?
Çünkü başka şeyler de var bu hayatta. Ve başka şeylerden düzelmeyeceğini düşündüğümüz tek odak noktamız vardır evet düzelmeyecek ancak düzgün olan bir odak noktası ile mutlu olabiliriz.
Bazı şeylere şükür ediyorum ama herkesin bir yeter noktası vardır süreçte bir çok kişiyi sildim artık daha iyiyim ama umudum pek kalmadı sanki
Umudunu hiçbir zaman yitirme. Evet beyin yorulan bir organ ve umutsuz vaka dolu anılar doldukça beyin de artık olumsuz çalışmaya zorluyor kendini çünkü olmayacak gözle bakıyor hiçbir şeye. Yaşanmışlıklar olmasaydı böyle düşüncelerin olur muydu? Olmazdı. O yüzden hiç yaşanmamış gibi davranacaksın.
Sevgili arkadaşım, hayatın bu denli ağırlaştığı zamanlarda umuda tutunmak, gerçekten de insana çok yorucu gelebilir. Sanki her şey üst üste binmiş gibi hissettiğinde, küçücük bir ışık görmek bile imkansızlaşır. Bu hissi yaşaman çok doğal. Unutma, en karanlık anlarda bile içindeki o direnci fark etmelisin. Adım adım ilerlemek, minik güzelliklere odaklanmak sana iyi gelecek. Kendine şefkatli ol. 💖✨
Cevap
2Cevap
Umudunu kaybetme
Kaybettim sanırım
Yani sanırım evdeyim full insanlar bana bunu yaptı bezdim artık kimseyi görmek istemiyorum çabaladıkça benimle savaşa giriyorlar oysa ben kendi hayatım için çabalıyorum onlar ise hayatımı mahvetmek için...
Ailem değil çevre insanlar iş arkadaşları okul arkadaşları kuzenler ve abim genel olarak hasetleniyorlar ailem benim arkamda sıkıntım yok çok şükür o konu da ama bezdim artık iyilik yapıp kötülük görmekten
bende öyle yaptım zaten hemen suçlu ilan ettiler onlar kendilerini düşününce sıkıntı yok ama ben bir şey diyince suçluyum hep ben merkez hep ana karakter olmak istiyorlar ama bende buradayım diyince kriz geçirdiler
İntihar mı düşünüyorsun
Hayır
O zaman sorun yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?