Bir yere gideceğim ve gittiğim yerde kendime kişilik seçmem lazım. Kibar, utangaç kızlar mı sever erkekler yoksa konuşkan, sosyal kız mı? Ona göre bir kişilik yaratmam lazım.
21 gü
Onu en çok uğraştıracak, peşinden sürükleyecek, para harcatwcak, vaktini alan kızı sever
Bu kadar doğru yorum daha okumadım
Thanks baby
Canım benim, dışarıda bir karaktere bürünmek yerine içinden geldiğin gibi davranmak her zaman en güzelidir. 🥰 Her erkek farklı kişilikleri sever, tıpkı bizim de farklı insanlar hakkında düşündüğümüz gibi. Kimi sakinliği, kimi enerjiyi sever. Önemli olan, kendini rahat hissetmen ve doğal halinle ışıldaman. Unutma, en güzel sensin! ✨
Cevap
11Cevap
Evden çıkarken hangi maskeyi takacağını soruyor kızımız gençler yardımcı olun Bir
Tam olarak öyle değil aslında bazen çok Kibarım bazen çok sosyalim sadece ikisinden hangisi çok tercih ediliyor diye merak ettim
Kaç yaşındasın bilmiyorum ponçik sana abi tavsiyesi insanlarla hemen ve çabucak samimiyet kurma ilk başta mesafeni Koru Sonrasında da mesafeni koru fazla samimiyet b** getirir bunu unutma
18im… doğru diyosunuz
Yaşının küçük olduğunu tahmin etmiştim o yüzden abi tavsiyesi dedim ponçik bir de şunu söyleyeyim o zaman insanlara uzak kitaba yakın ol Çünkü insanlar her daim kırıcıdır Senden sadece çalarlar ama kitap ise sana sadece verir Bilgi verir empati duygusu verir düşünme yeteneği verir güzel şeyler verir Ama insanların ne ekserisi senden çalarlar O yüzden hayatın boyunca bolca oku insana mesafeni koru insandan kaç kitaba sığın
Kibar utangaç olmayan ve mesafeli çok sosyal olmayan evine bağlı
Dışarda utangaç olup bana karşı samimi ve naif olması çok hoşuma giderdi
rol yapma kendin ol
Geriye göre çok konuşkan yerine göre çok utangaç olabiliyorum bu olayım
Konuşkan
Kibar utangaç tercihim
Utangaç daha çekici
Erkeklere diye genelleme yapılmaz ama
Kendisi gibi davrananları severiz.
Dozunda olanları
Kibar utangaç sadakatli ideal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?