Aşk İlişkileri Erkekler sessiz kızları mı beğenir, sosyal kızları mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sosyal Sessiz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Erkekler sessiz kızları mı beğenir, sosyal kızları mı? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ReİsSfA Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sosyal kızdan kastın yüzü yırtık ve şımarıksa ben almıyim sessiz sakin oturmayı kalkmayı bilen karakterli akıllı kızlar tercihimdir 1 0 Yorumla
rariw0 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Benden sessizim diye uzaklaşan çok oldu sosyal kızları severler 0 0 Yorumla
Hullanza Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Sosyal kızlar daha iyi. Ama sessiz olup da gözlemci olanlar da çekici gelebilşyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sessiz olup icinden alev alev yanan kizlar offf. Iclerinde ne cevherker var o citirlarin. Bide minyonsa daha harikasi olamaz. 0 3 Yorumla Soruüreten +1 yıl Nereden biliyosun Yorumla Soruüreten +1 yıl Çıtır derken Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Soruüreten citir yani yasi cok degil Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Zeki kızları seviyorum ben zeki kız nerede nasıl davranması gerektiğini bilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl şımarık gızları 0 1 Yorumla senoşwıywıy +1 yıl bi de beni dinle ben her gün biryle yataktan çıkıyom Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı. Asosyal iyidir. 1 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı. nefes alanı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sosyal kızdan kastın yüzü yırtık ve şımarıksa ben almıyim sessiz sakin oturmayı kalkmayı bilen karakterli akıllı kızlar tercihimdir
Benden sessizim diye uzaklaşan çok oldu sosyal kızları severler
Sosyal kızlar daha iyi. Ama sessiz olup da gözlemci olanlar da çekici gelebilşyor
Sessiz olup icinden alev alev yanan kizlar offf. Iclerinde ne cevherker var o citirlarin. Bide minyonsa daha harikasi olamaz.
Nereden biliyosun
Çıtır derken
@Soruüreten citir yani yasi cok degil
Zeki kızları seviyorum ben zeki kız nerede nasıl davranması gerektiğini bilir
İtaatkar ve utangaç > tüm kızlar
Niye
şımarık gızları
bi de beni dinle ben her gün biryle yataktan çıkıyom
Sosyal
Asosyal iyidir.
nefes alanı